Rasmus Paludan svarer igen på Ekstra Bladets og Martin Henriksens (DF) udfald imod ham

Med afsæt i Ekstra Bladets forsøg på at smæde Rasmus Paludan prøver Martin Henriksen fra DF at anfægte Paludans integritet på islam-området. Angrebet er både nederdrægtigt og løgnagtigt.

Det må virkelig være presserende for DF og Martin Henriksen at forsøge at tage troværdigheden fra Paludan, siden man vælger at læne sig op ad Ekstra Bladet, som ellers nok er kendt for at svine DF til ved utallige lejligheder.
Men DF mærker temmelig sikkert, at vælgerne efterhånden har mistet tilliden til DF og nu forsøger de at rette skuden op ved at gå efter Stram Kurs, som blot har den politik, som DFs vælgere efterspørger.

Hør Rasmus Paludans svar til Martin Henriksen:

7 comments

 1. Anonym

  En MOSKE i Græsted !!!! Ikke så helt tosset, det ville nok pynte lidt på byen. Til ære for BETTE Lars . Danskere har en nydelig stemme……så lad den ikke gå til spille……… støt SIAD og STRAM KURS samt de BORGERLIGE. Så bliver Danmark glad…..

 2. Anonym

  Pligten kalder!

  Det land som vore forfædre kæmpede og døde for er ved at være totalt nedbrudt. Det folk som gennem historien forsvarede sig med en enorm offervilje og klinger af stål, står nu overfor sin undergang og kan være fuldstændig udryddet om blot få årtier. Det er din passivitet som gør dette muligt. Hvorfor kæmper du ikke imod?

  Jeres døtre, mødre og søstre voldtages og nedgøres hver dag i Danmarks gader. Jeres sønner, fædre og brødre mishandles og krænkes. Narko spredes til vores børn. De racefremmede overtager vore bykerner og fører krig på åben gade. Det er dig som lader det ske. Hvorfor gør du ikke noget?

  De korrupte politikere er en af aktørerne i spillet. Medierne ned tysser virkeligheden, da de udgør en del af angrebet. Kendisser og virksomhedsledere bifalder undergangen, for at maksimere deres egen profit. Det er op til dig at trække grænsen. Så hvorfor gør du ikke det?

  Dem der står bag vores undergang griner af dig. Den feminiserede danske, såkaldte, mand, som uden modstand lader sig køre over – og den hjernevaskede danske, såkaldte, kvinde, som åbner favnen for sin egen udryddelse. I kan rejse Jer. Hvornår er nok faktisk nok?

  Denne kaotiske tilstand vil ikke fortage sig af sig selv. Politiet og militæret beskytter dig ikke, da selv de udgør en del af systemet. Din stemme i valget vil ikke gøre nogen stor forskel. Der behøves en revolution!

  • M.S. Carstens

   Helt enig og:
   Enhver forældre der siger, at ville gøre alt for en god fremtid for deres børn, er deciderede løgnere, hvis de ikke stemmer direkte imod islamiseringen af Danmark d. 5. juni, for det er sidste udkald, hvis vore børn og børnebørn ikke skal leve i et islamisk helvede, hvor social kontrol, vold og bestialske mord hersker i hverdagen.

 3. Anonym

  Afkommet af iSlams tro følger (Fandens Tilbedere) gør “kun” som de bliver oplært til, af forældre der er blevet oplært i samme, påbudt dem af Koranen (Fandens Voldsmanual: Indtag og overtag de vantros land, overtag deres værdier og dræb så enhver der ikke lever sit liv bogstavtro efter Koranen eller lader sig bruge som slave!
  De der endnu ikke magter at slå vantro ihjel, opøver sig flittigt i alt HELT FRA SKOLESTART.

  De, korandyrkende, Fandens Tilbedere, er talrigt inde i vort land, de formerer sig som rotter og de e´r godt i gang med at tage vor velfærd og de lever fedt af og på vore skattekroner. De og deres afkom skaber elendighed og helvede for andre, vi vantro OVER ALT, hvor de ikke optræder enkeltvis, lige fra skolestart til uddannelsesinstitutioner, på gader og stræder, i vore fritids- og kulturelle mødesteder og midt i vor demokratiske ret til politisk oplysning.

  Deres evne til at yngle som rotter, gør at enhver opnormering vil blive opslugt af deres afkom, ligesom de lægger beslag på sygehuse og sundhedspleje, UDEN at bidrage til vores fælles forsikring: Statskassen!

  Vore politikker lover millioner af skattekroner som ekstra gaver her op til valget, men det de lover, er KUN slanten plastre på sårene, som iSlam tro tilhængere, Fandens Tilbedere, allerede HAR lagt beslag på.
  Dertil kommer meget snart de helt store rykind, af islamiske invasioner, der allerede er på vej, med fri adgang til VORE goder, med ALLE Folketingspartiernes billigelse af FNs Migrant Pagt i lommen.
  Og vore nuværende på Borgen må så bekendtgøre: De´t havde vi sørme ikke set komme, men sket er sket og der er IKKE flere penge til danskerne i VORE skoler, sygehuse, ældrepleje, børnehaver, ….

  Stem Stram Kurs eller Nye Borgerlige, hvis danskerne fortsat skal kunne leve et leveværdigt liv i Danmark, for partier der genopstiller d. 5. juni vil ALLE fortsætte den nuværende katastrofe kurs, hvilket der blev skrevet under på i Marokko i december 2018!

 4. Anonym

  FANEFLUGT

  Løkkes lyst til magt er skadelig for Danmark

  I valgkampens start lænsede Løkke danskernes lommer for 69 milliarder for at lefle for Socialdemokratiet.

  I dag vælger han en værdipolitisk alliance med de radikale og socialdemokraterne i udlændingepolitikken.

  Det er åbenbart, at Lars Løkke Rasmussens egen personlige higen efter magt, står over hensynet til Danmark. Løkkes lyst til magt er skadelig for Danmark.

  Lars Løkke Rasmussen har i dag udgivet en bog og besluttet, at han hellere vil indgå i en regering med Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre end opfylde Nye Borgerliges tre ufravigelige krav om at få løst udlændingepolitikken fra bunden.

  Hans faneflugt i dag viser, at det var det rigtige af os at stille ufravigelige krav. Venstre og Lars Løkke Rasmussen har i dag bekendt kulør. Det er blevet klart for alle.

  Vælgerne ved nu, hvad de kan forvente fra Venstre: Mere af det samme.

  Jeg må helt enkelt konkludere, at Venstre under den nuværende ledelse ikke kommer til at bremse islams indflydelse i samfundet, ikke vil få de kriminelle udlændinge udvist og ikke vil sikre, at udlændinge her i landet bidrager økonomisk i stedet for at være en byrde.

  Vi har vidst i lang tid, at Lars Løkke Rasmussen og Venstre har været proppen i flasken. Det er Venstre, der har blokeret for at stoppe tilstrømningen af migranter. Det er Venstre, der stædigt har sat forældede konventioner over danskernes frihed og sikkerhed. Det har jeg vidst, og det har man kunnet se og høre, så derfor ville Nye Borgerlige ikke under nogen omstændigheder støtte Lars Løkke Rasmussen som kommende statsminister uden på forhånd at få håndfaste garantier.

  Jeg havde håbet på, at mere fornuftige kræfter i Venstre ville have haft styrke til at ændre partiets kurs, så vi kunne have grebet fat om nældens rod. Det ser ikke ud til, at de gode kræfter er stærke nok. Løkkes magtlyst er stærkere end den sunde fornuft i Venstre.

  Det beklager jeg selvfølgelig, men bedre, at det kommer frem nu end efter et valg.

  Jeg stopper ikke kampen for et frit og trygt Danmark.

  Mange hilsner
  Pernille Vermund

 5. Fjotolf Hansen

  Ja, det er altid smukt og velsignelsesrigt at være vidne til, at Danmarks lys og håb Giver tilbage med samme mønt som de giver ud.