Journalistisk Folkeparti i fuld gang med at forsøge at miskreditere Danmarks håb – Rasmus Paludan

Løgnemediernes journalister bliver tit kaldt journalistisk folkeparti, for hvis det stod til dem, var Enhedslisten regering sammen med SF og Alternativet. For øjebliket er de i fuld gang med et forsøge at miskreditere et af de to friske vindpust i dansk politik, Rasmus Paludan.

Man har sat de fremmeste kræfter ind for at prøve at vinde over ham i en diskussion – sidst set hos den røde lejesvend Clement Kjærsgaard, der med slet skjult afsky i stemmen forgæves prøvede at få skovlen under Paludan i programmet Debatten på DR2.
Der havde man også gjort brug af den rapkæftede Venstremand Jan E. Sørensen samt Pia Kjærsgaard, som har udviklet sig fra en frihedskæmper til en tandløs gammel tante, der nu har gjort Dansk Folkeparti så stuerent, at de ønsker at samarbejde med Socialdemokratiet og Venstre imod fløjene.
Selvfølgelig var der også inviteret et medlem af Rasmus Paludan fjende nr. 1, Radio 24syv.

Men Rasmus Paludan klarede sig fantastisk trods det var 7 mod én.

Danmarks Ramadanradio leder fortsat angrebet mod Danmarks håb Rasmus Paludan – og dermed en stadig voksende fornuftig dansk befolkning, der har fået nok af islams indflydelse i Danmark – stærkt forfulgt af Radio 24syv og Ekstra Bladet.
På EB har islamvennen Poul Madsen valgt at have Henrik Qvortrup med på EB’s valghold, fordi han er en hård mand som man mener kan tryne Paludan. Nu skal men bare huske på, at Henrik Qvortrup var midtpunkt i Danmarks historiens største medieskandale og tidl. fængselsfange af samme årsag.
Hvordan kan man sætte en mand, der har løjet og svindlet og været fængslet til at anfægte Rasmus Paludans hæderlighed? Vor herre bevares!

Men er ganske tryg ved at vores side, som består af individualister, kan se igennem løgnemediernes uhæderlige angreb mod Danmarks håb for overlevelse, Rasmus Paludan.

Anders Gravers
Formand for SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark

Løgnemedierne har sendt sine ypperste debattører i spil i forsøget på at miskreditere Rasmus Paludan. Her ser vi DR – Danmarks Ramadanradios – skarpeste debattør Clement Kjærsgaard, som for første gang totalt mistede den, samt Ekstra Bladets Politiske kommentator, tidl. tugthusfange og hovedaktør i Danmarks historiens største medieskandale, Henrik Qvortrup.

6 comments

 1. Johannes Juhl

  Ikke kun journalistisk folkeparti men også folketingets formand, og hun er ellers opdraget med Mogens Glistrup!!!
  Hvad bilder sådan en tøs som egentlig skal varetage alle partier i folketinget sig egentlig ind?
  Både Stram Kurs og NB selv om de ikke er valgt ind endnu så er de ligeberettiget med de etablerede partier da de er godkendt og på lige fod med de andre opstillede!!!

  * Pia Kjærsgaard angriber Paludan og Vermund

  Dansk Folkeparti-stifter og tidligere formand Pia Kjærsgaard gik i Berlingske til angreb på partierne Stram Kurs om Nye Borgerlige. Om Stram Kurs’ Rasmus Paludan siger hun til Berlingske:

  – Jeg synes, han er en meget sær og utiltalende person med nogle meget ubehagelige holdninger, som jeg overhovedet ikke kan identificere mig med. Jeg kan slet ikke se, hvad jeg skal tale med ham om.

  Om Pernille Vermund lyder det:

  – Hun stikker helt åbenlyst vælgerne blår i øjnene. Det er ekstremt afslørende.

  – Hvor var Pernille Vermund i sidste valgkamp, da vi blev beskyldt for at være racister og fascister? Fik jeg og vi nogen opbakning? Hun var tavs som graven

  /ritzau/

 2. Johannes Juhl

  Pensionister bliver forgyldt med 19 kr i lønforhøjelse, samtidig med at politikerne rager til dig med arme og ben ja sågar snyder dem til endnu mere.
  Bedrageri af værste skuffe!!!

  Eks-politikere får solidt gyldent håndtryk: “Mærkeligt”

  Søren Dahl, sd@a4medier.dk

  7 timer siden

  Landets politikere kan se frem til et solidt gyldent håndtryk, når de stopper på Christiansborg.

  Det skriver Ekstra Bladet.

  I dag er reglerne for sådan, at eks-folketingsmedlemmerne har ret til to års fuldt eftervederlag fra Folketinget. Eftervederlaget skal dog modregnes krone for krone, hvis politikerne finder et andet arbejde i de første to år efter de er stoppet frivilligt eller blevet vraget af vælgerne.

  En opgørelse, som Folketingets Administration har foretaget for Ekstra Bladet viser dog, at 83 pct. af eftervederlaget til de politikere, der stoppede efter valget i 2015, blev udbetalt.

  Det på trods af at to tredjedele af politikerne ifølge avisen kom i lønnet arbejde indenfor eftervederlagsperioden. I gennemsnit var politikerne i job fem måneder efter deres farvel til Borgen.

  Politikernes grundige udnyttelse af eftervederlaget vækker undren hos afgående folketingsmedlem for Enhedslisten Pelle Dragsted.

  – Det lyder lidt mærkeligt, at der er så lav en modregning, hvis folk hurtigt kommer i reelt arbejde. Det er svært at se, hvordan det hænger sammen, siger Pelle Dragsted til Ekstra Bladet.

  Indsend årsopgørelse

  Pelle Dragsted understreger, at der selvfølgelig kan være naturlige årsager til, at mere end 80 pct. af eftervederlagt bliver udbetalt. For eksempel, hvis de tidligere politikere udfører frivilligt arbejde.

  Han synes dog, at det ville være “fornuftigt” at se på, om der bliver lavet “finter eller fusk” med eftervederlaget.

  – Det kunne for eksempel være ved at få indtægten lagt ind i et selskab, så det i første omgang ikke ser ud om personlig indkomst, og så bliver det først udbetalt som personlig indkomst, når eftervederlagsperioden er overstået, siger Pelle Dragsted.

  – Det ville være fornuftigt, hvis man skulle indsende sin årsopgørelse, så administrationen kan tjekke, om det er dækkende, og eventuelt følge op, hvis noget ser mærkeligt ud, tilføjer han.

  Ifølge Ekstra Bladet kan Folketinget kan hverken se lønsedler eller få indsigt i årsopgørelser fra SKAT, når de skal tjekke, hvor meget eks-politikere skal modregnes i eftervederlag.

  I stedet er det helt op til politikernes egen samvittighed og moral, om Folketinget kan modregne det korrekte beløb i deres eftervederlag.

  Det får politikerne i løn og eftervederlag

  Eftervederlag: Lønnen bliver ved med at komme ind på kontoen i en periode svarende til halvdelen af den sammenhængende tid, den pågældende senest har været folketingsmedlem. Dog mindst i seks måneder og højst i 24. Lønnen er på 678.000 om året.

  Skattefrit tillæg: Oven i grundlønnen på godt 660.000 kroner årligt modtager folketingspolitikerne et særligt skattefrit ’omkostningstillæg’. Dette lyder på knap 63.000 kroner om året.

  Fed pension: Efter et år som folketingsmedlem er man sikret retten til en særlig pension. Der er tale om en livslang ydelse. Den højeste pensionssats opnås efter 20 år i Folketinget og lyder på ca. 30.500 kr. om måneden resten af livet.

  Ingen krav under sygeorlov: I modsætning til almindelige danskere i sygedagpengesystemet er der ingen dokumentationskrav for folketingsmedlemmer, som er sygemeldt i en længerevarende periode.

  Gunstig orlovs-finte: Folketingsmedlemmer, der får arbejde uden for Borgens mure, behøver ikke nedlægge deres mandat. De kan i stedet tage ’privat orlov’. Dette er en gunstig finte, fordi de derved fortsætter med at optjene retten til eftervederlag.

  Kilde: Folketingets Administration for Ekstra Bladet.

 3. Anonym

  Pligten kalder!

  Det land som vore forfædre kæmpede og døde for er ved at være totalt nedbrudt. Det folk som gennem historien forsvarede sig med en enorm offervilje og klinger af stål, står nu overfor sin undergang og kan være fuldstændig udryddet om blot få årtier. Det er din passivitet som gør dette muligt. Hvorfor kæmper du ikke imod?

  Jeres døtre, mødre og søstre voldtages og nedgøres hver dag i Danmarks gader. Jeres sønner, fædre og brødre mishandles og krænkes. Narko spredes til vores børn. De racefremmede overtager vore bykerner og fører krig på åben gade. Det er dig som lader det ske. Hvorfor gør du ikke noget?

  De korrupte politikere er en af aktørerne i spillet. Medierne ned tysser virkeligheden, da de udgør en del af angrebet. Kendisser og virksomhedsledere bifalder undergangen, for at maksimere deres egen profit. Det er op til dig at trække grænsen. Så hvorfor gør du ikke det?

  Dem der står bag vores undergang griner af dig. Den feminiserede danske, såkaldte, mand, som uden modstand lader sig køre over – og den hjernevaskede danske, såkaldte, kvinde, som åbner favnen for sin egen udryddelse. I kan rejse Jer. Hvornår er nok faktisk nok?

  Denne kaotiske tilstand vil ikke fortage sig af sig selv. Politiet og militæret beskytter dig ikke, da selv de udgør en del af systemet. Din stemme i valget vil ikke gøre nogen stor forskel. Der behøves en REVOLUTION!!!

  • M.S. Carstens

   Rasmus Paludan, Stram Kurs, har startet revolutionen ad demokratisk vej, så det vil da være fejt ikke at stemme. Derforuden, kan man jo godt opøve sig i selvforsvar til brug under vejs.

 4. M.S. Carstens

  Journalistisk Venstreforbund, nuværende FT-medlemmer, alle de selvforherligende der lever af integrationsprojekter + alle de andre af Fandens nyttige idioter der lever af vore forsikringspræmier (skattekronerne) er ALLE bange for, at miste deres indtægt og derfor kæmper de nu, med alle de svinske metoder, som venstrefløjen har på lager.
  Desværre er der mange syge borgere, førtidspensionister og andre uden for arbejdsmarkedet, der derved også er smittet af samme frygt, idet de ikke har fattet, at der KUN bliver råd til at hjælpe vore egne i nød, hvis islam forbydes i Danmark. Alene de “officielle 36 milliarder” ikke vestlige tilvandrende (OVERVEJENDE muslimer) koster os OM ÅRET, ville lune godt med ca. 100 millioner årligt til HVER kommune i Danmark.
  Og hvor mange skattekroner går der tillige til disse løgne- og fortielsesbefængte medier? Der ville vi også kunne hente en del besparelser.
  Og når Hr og Fru Danmark får stemt Stram Kurs og Nye Borgerlige på tinge og sendt de uinviterede UD, vil der være rigeligt personale, med de nværende normeringer, i børnehaver, på sygehuse og i ældreplejen. Ja, der ville endda også blive betalbare boliger nok til alle vi andre inkl. de studerende i storbyerne.
  Og vil nogle have nedsat skatterne, kan det jo fint financieres af de mange milliarder der yderligere bliver sparet på kriminalitet, asylcentre, tolke, advokater, gratis transport, gratis tandlægebehandling, SSP, familieopdækket pædagogbistand, …..
  Men det fortæller Journalisterne og de andre IKKE, for så risikere de at miste deres fede, ufortjente indtægt. Nej, feje og egocentriske som de er, så miskrediterer de hellere ærlige danskere, der klart beviser iSlams katastrofale følger for det danske folk.
  KUN Stram Kurs og Nye Borgerlige erkender dette og vil det til livs!

 5. Fjotolf Hansen

  Ja, Rasmus Paludan klarede sig godt! Godt gået Rasmus
  Stem Stram KURS