INVANDRINGENS OMKOSTNINGER – ET MESTERSTYKKE AF EN VALGVIDEO

Del hvor du kan – løgnemedierne gør det ikke!

Her er forklaringen på, hvorfor Stram Kurs skal have din stemme, uanset hvad man ellers stemmer.
Dette er et signal til vores politikere, at de ikke kan blive ved med at lukke blår ud af munden og at de ting videoen viser, ikke kan fejes ind under gulvtæppet længere, uanset hvor meget de prøver.
Nu skal der nye koste til.
Så skal man gør op med sig selv, om det skal være Stram Kurs eller Nye Borgerlige man stemmer på.

19 comments

 1. Anonym

  At journalisterne ejer valgkampen eller forsøger samme, er det seneste stunt med TV2s kampagne med daginstitutioner et godt eksempel på. Men udsendelserne afslører ufrivilligt det socialistiske helvedes hus’ inderste problemer. Her er der syn for systemets ondskab over for en 14 måneders gammelt barns biologiske behov for sine forældre. Vi vil sgu ikke engang tage en hundehvalp fra sine forældre før tid. Hvorfor er der ingen der fortæller hvad systemets opdragere, repræsenteret i et hav af politikere og professorer, skulle have gjort. De forsøger at reducere barnets behov til et problem om normering! Nej, De gjorde et barn fortræd.
  Udsendelsen er også et studie i uintegrerbar muslimers børn der ligger i konstant konflikt med vold og dominans. Som de lære hjemmefra. Ingen, absolut ingen stiller intelligente spørgsmål. Børn efterlades i et helvede af dominans hvor voksne hverken kan eller vil tage ledelsen.
  At voksne, hovedsageligt kvinder eller kvindemænd, vil lade sig voldtage af muslimer er en sag, men det her er fandme synd for børnene.
  Jeg er stolt af mit gamle valg om at ene forsørge min familie. Men samfundet straffer den slags så det kræver villigheden til afsavn.
  Og så snakker de stadig om integration men den har ikke fungeret ej heller for 2 og 3 generationsindvandrere der er efterkommer af dem vi tog herop i 70 for at arbejde, som helt klart havde en kontrakt på at de kun skulle være så længe der var arbejde til dem!!! Og nu tyranniserer de vores børnehaver.
  JA JEG SKAL LOVE FOR AT INTEGRATIONEN VIRKER!!!

 2. Anonym

  Løkke er ikke min statsministerkandidat

  Lars Løkke Rasmussen er ikke min statsministerkandidat.

  Statsminister Lars Løkke Rasmussen kom frem til tre erkendelser, da han på DR1 i går blev interviewet af Kaare Quist.

  1. At adgangen til spontan asyl er noget skidt, og at kvoteflygtningene er ’de gode flygtninge’, som han udtrykte det.
  2. At kristne bliver forfulgt overalt i den muslimske verden og ender i stort tal i FN’s flygtningelejre.
  3. At kristne flygtninge har langt lettere ved at integrere sig i vores land end muslimer.

  Alligevel fastholder statsministeren en politik, hvor kristne forfulgte svigtes i FN’s lejre, mens muslimske migranter kan rejse gennem flere sikre lande og få asyl i Danmark.

  Lars Løkke klamrer sig krampagtigt til konventioner i stedet for at analysere løsningerne med fornuft og erfaring.

  Det er Løkkes himmelråbende dumhed nummer 1.

  Nye Borgerlige kræver et fuldt stop for spontant asyl i Danmark for at støtte en kommende dansk statsminister.

  Til gengæld er vi – når tilstrømningen af spontane asylansøgere er stoppet, og vores krav om selvforsørgelse og lovlydighed er indført – åbne for at give beskyttelse til kristne forfulgte flygtninge med familie på en fast årlig kvote.

  Lars Løkke Rasmussen slog i begyndelsen af valgkampen fast, at han ikke vil indfri Nye Borgerliges krav for at blive statsminister igen.

  Nu ligger det ikke lige for i meningsmålingerne, at Lars Løkke skal fortsætte efter valget, men skulle der opstå et blåt flertal, og fastholder Lars Løkke Rasmussen sin bastante afvisning af Nye Borgerlige, så vil jeg ikke tøve med at kalde det:

  Løkkes himmelråbende dumhed nummer 2.

  Når han smider både muligheden for et blåt flertal over bord og samtidig afviser at bruge et blåt flertal til at løse udlændingepolitikken fra bunden, så er Lars Løkke simpelthen ikke den rigtige leder af en blå regering.

  Danmark er et kristent land med frihedsrettigheder, der er i opposition til islam.
  Hvis vi vil styrke vores kultur, værne om vores danske værdier og sikre Danmark som et trygt og frit land for fremtiden, så skal asylpolitikken laves grundlæggende om.

  Et stop for spontan asyl er forudsætningen for, at vi kan løse problemerne fra bunden.

  Når Lars Løkke ikke vil, så må andre tage over for ham. Jeg kan pege på mere end én egnet kandidat i Venstre, som jeg har større tillid til i udlændingepolitikken end jeg har til ham.

  Når Lars Løkke Rasmussen ikke vil løse udlændingepolitikken fra bunden, så er han ikke min statsministerkandidat.

  Mange hilsner
  Pernille

 3. Anonym

  End ikke politiet går ind for demokrati !!!
  Det er på tide vi må kræve dem ud så vi får vores gamle Danmark tilbage !!!

  Flere unge gik mandag eftermiddag amok, da Rasmus Paludan mødte op i Bispehaven i Aarhus for at demonstrere.

  Det fortæller Martin Frank Rasmussen, vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi til B.T.

  »Vi var til stede grundet et valgarrangement, og i den forbindelse udviklede der sig uroligheder med nogle unge mennesker, der skød med fyrværkeri mod politiet,« fortæller vicepolitiinspektøren.

  Ifølge ham er der tale om en gruppe på alt fra mellem fem til ni personer, som alle nåede at undvige lovens lange arm.

  »Vi efterforsker nu sagen for at finde frem til gerningsmændene og få dem strafforfulgt,« siger Martin Frank Rasmussen.

  Ifølge B.T.s oplysninger måtte politiet trække deres våben i forbindelse med urolighederne, men vicepolitiinspektører fortæller, at der var tale om gas-gevær.

  »Vi skød med gas mod de unge. Det blev vi simpelthen nødt til på grund af urolighederne.«

  Vicepolitiinspektøren oplyser endvidere, at politiet trak sig tilbage, da demonstrationen var overstået, og Stram Kurs-partilederen, Ramus Paludan, forlod området.

  Rasmus Paludan afviser mandag aften politiets påstand om, at han selv valgte at forlade Bispehaven.

  »Jeg nåede aldrig nogensinde hen til Bispehaven, fordi min gåtur forinden i Gellerupparken blev afbrudt, da nogle kastede sten efter mig, og der efterfølgende var forlydender om, at der var en person med et skydevåben i nærheden,« siger partilederen.

  Han understreger endvidere, at han blev evakueret på grund af sikkerhedstruslen mod ham, hvilket medførte, at han heller ikke fik lov til at uddele valgmateriale ved Rådhuspladsen i Aarhus klokken 17.00.

  »Politiet forlod stedet, fordi de ikke havde lyst til en konfrontation med de unge. Jeg tænker, det meget tydeligt viser, hvem der har magten i Aarhus Vest, og det er ikke politiet. Det er ret udemokratisk, at jeg her ni dage før valget bliver afholdt fra at føre valgkamp,« afslutter Rasmus Paludan.

 4. Anonym

  Da nærværende dagbogsskriver er lidt træt i håret, har vi bedt skuespillerinden Ghita Nørby kommentere valgkamp 2019, og “det kan jeg da godt”, svarer Ghita, “hvis du ikke selv gider. Jeg synes ærlig talt det er den mest åndssvage valgkamp, jeg i mine livsskabte dage har oplevet, og det siger ikke så lidt”. Ghita fortsætter:

  “Jamen, hvad skal jeg kommentere? Lars Løkke er en pudseklud, når han da ikke lige vælter ind på værtshuset “Ølivom” i en 800 hektoliter brandert med livvagter og dronning Dagmar på slæb. Manden er sikkert flink nok, men hvad har han forestillet sig? Hvorfor går han ikke bare hjem og slår græsplæne, så gør han da ikke noget forkert?!

  Og så står der 700 nikkedukker i TV-studiet og skiftes til at sige buh og bæh. Sig mig, tror man vi er idioter?! Og hvorfor må vi ikke se Pape og hans søde kæreste, der går på bøssebar klokken 2 om natten, når Pape læser lektier, fordi han skal til eksamen i politik? Ham vil vi da gerne hilse på, han er en lækker steg, og han kan da ikke være dummere end de dér 10.000 nokkefår fra Journalistisk Venstreparti

  Hvem har forøvigt opfundet det bizarre show med TV-valgkamp? Er det hende den lange stajavert fra DR med 4 mio. om året? Jeg har spillet med i mange komedier i min tid, det kan jeg betro dig, men ‘Valgkamp 19’, den tager stikket. Det er da den fladeste morskab i mands minde. Rent menneskeplageri. Var jeg indretningsarkitekt i helvede, ville jeg indrette det som et TV-studie med dansk valgkamp. Så kan de stå der og sniksnakke til evig tid, du. Uden publikum.

  Hvem jeg personligt stemmer på? Ingen, absolut ingen. Tværtimod! Det er pudseklude og klaphatte og klumremikler hele bundtet, og det varer alt for længe, meget længere end det skøre pigebarn, der invaderede mit hjem og plantede en kæmpemikrofon lige i snotten på mig. Det var topmålet. Hun er da selvskreven som æresmedlem af Journalistisk Dummeklub. Nej du, der er ingen grænser for, hvad vi udsættes for. Det er én stor åndsforsnottelse fra kyst til kyst, og når valget er ovre, skal vi plages af panelhyæner og deres ultimative krav om 10 øre mere i timen til Tivoligarden og reduceret P-afgift til elbiler og hellige aber.

  Jamen hør, tror de, vi er idioter?! Hvad har hun tænkt sig hende frynsefinken fra liste Ø? Og ham Juncker nede i EU, der laller rundt i en kronisk bimmelim, der må gøre Løkke alvorligt misundelig, og nu skal Connie Hedegaard, det lille duksebarn, sikkert udnævnes til noget stort, så hun kan tjene endnu mere ved at cykle rundt og plante vindmøller i hver en vrå. Det er mig ubegribeligt, at et ellers fornuftigt pigebarn fra Aarhus ender som klimahysteriker i København og EU. Nå, hun stiller ikke op til valget?! Jamen, det må hun da selv om. Ved du hvad, jeg får lyst til at flytte til Polen, de fyrer med kul og koks, det sviner og soder og hørmer som min egen kære brændeovn, der snart bliver forbudt. Jeg elsker at sidde foran ilden og bare inhalere alle de forkerte partikler.

 5. Johannes Juhl

  Pernille Vermund om migrantkrisen: Passive politikere burde gøres personligt ansvarlige for de omkostninger, de pådrager vores samfund
  5. januar 2016KSD
  Pernille Vermund
  Pernille Vermund
  Formanden for Nye Borgerlige (NB), Pernille Vermund, har ang. migrantkrisen skrevet denne kommentar på Facebook:

  De, der undlader at handle, burde gøres personligt ansvarlige for de omkostninger, de pådrager vores samfund.

  Hun får herefter spørgsmålet: “Hvordan burde de ansvarlige politikere gøres personligt ansvarlige?”
  Dertil svarer Pernille Vermund:

  Hvis man så åbenlyst skader det danske samfund, som det er tilfældet pt, så bør man i min verden miste adgang til ethvert offentligt embede eller borgerligt ombud. Men det er som bekendt flertallet, der bestemmer den slags.

  Retsopgør?

  Det bliver yderst interessant at se, om udtalelserne fra Pernille Vermund blot er en strøtanke, eller om de er en del af NB’s officielle politik.
  Hvis det sidste er tilfældet, så må der være tale om, at NB ønsker et retsopgør mod de danske politikere, der har undladt at stoppe strømmen af migranter.

  Under alle omstændigheder er det forfriskende med en partileder, der taler frit fra leveren.

  • M.S. Carstens

   Jeg havde (i april?) den glæde, at høre Pernille Vermund til NBs vælgermøde i Thisted/Vilsund. Der sagde hun præcis det samme.
   Det var i øvrigt et fantastisk godt møde og INGEN kunne være i tvivl, om at Pernille Vermund mente hvert et ord. Også da hun, uforbeholden, udtalte sig om hendes personlige, negative, oplevelser mht. til islam.
   Det var ikke bare et forfriskende møde, men i høj grad et befriende møde, hvor alle kunne talte frit om islam.
   Samme oplevelse har jeg med de andre jeg har mødt fra NB.

 6. Anonym

  Detter desværre hvad vi kan forvente af politiledelsen!!!

  I sidste uge kunne Berlingske fortælle, at den kvindelige betjent der sidste år krammede en burka-klædt kvinde, under en demonstration imod burka-loven, slipper for tiltale. Politiklagemyndigheden mente ikke, med advokatens ord, ‘at hun har gjort noget som helst forkert’.

  Meget apropos. Under en Stram Kurs-demonstration i Amorparken på Nørrebro den 2. maj i år, række en politibetjent Rasmus Paludan en flaske tændvæske. Overrækkelsen skete ‘for at tilgodese sikkerheden’. Københavns Politi indskærper i den forbindelse, at betjente fremover ikke skal ‘gøre noget i forbindelse med demonstrationer, der kan misforstås’: “… vigtigt, at politiets fremtræden opleves neutralt og uden stillingtagen”. De dobbelte standarder kunne ikke være tydeligere.

 7. Johannes Juhl

  Dette er da noget af en udmelding af en der ikke vil være med til at der stilles ultimative krav
  Forhåbentlig er han og det parti snart er færdige med politik.
  Stem Nye Borgerlige eller Stram Kurs i stedet for.

  * Overraskende DF-melding

  Onsdag var præget af meldingen om, at en mulig socialdemokratisk regering ikke skal regne med hjælp fra Dansk Folkeparti, hvis ikke den laver et regeringssamarbejde med Venstre og DF.

  Det gjorde Kristian Thulesen Dahl klart tirsdag aften i Børsen:

 8. Anonym

  DEN ANTI-DEMOKRATISKE VENSTREFLØJ

  De rigtige fascister

  Frivillige hjælpere arbejdede i valgkampens første dage nærmest i døgndrift med at sætte mine plakater op.I Haderslev kom der tæt på 2.000 plakater op.
  Her halvvejs inde i valgkampen er 700 af dem revet ned igen, eller de er blevet flået i stykker, hvor de hænger.
  Nede ved Sønderborg, hvor en venlig landmand havde bekostet og opsat et stort valgbanner for mig på sin mark, kom nogen forbi i nattens mulm og mørke, skar det ned og kørte bort med det.
  En kandidat for os i en københavnsk forstadskommune fik nogle af sine plakater revet ned og smidt foran sin gadedør, hvor hærværksmændene tændte ild til dem.
  Lignende historier strømmer ind til mig fra hele landet. Det er ikke enkeltstående tilfælde. Det er en tendens. Det er tæt på at være systematisk og planlagt angreb på mig og mit partis politiske virke.
  Der verserer endda en app og en hjemmeside, som er sat op af venstrefløjen, hvor man kan registrere, hvor Nye Borgerliges plakater hænger og få nogen sendt ud for at rive dem ned.
  Venstrefløjen har det svært med demokratiet
  Min konklusion er, at venstrefløjen i Danmark har det svært med demokratiet.Når jeg møder dem på gader og veje, viger de ikke tilbage for at bruge de værste skældsord. De truer med vold, og de ser sig i deres gode ret til at smide mig ud af de områder af byen, de mener, tilhører dem.
  Jeg er ikke sådan at kyse, og jeg deler også valgmateriale ud på Nørrebro i København, selvom jeg ved at venstrefløjenes fodfolk starter telefonkæden og kalder til kamp ’mod racister i vores gader’, som de poetisk udtrykker det.
  Det er helt utænkeligt for mig, at jeg skal føre valgkamp under politibeskyttelse, så jeg tager afsted til Nørrebro velvidende, at nogle vil vælte vores skilte, rive foldere ud af hænderne på os og overdænge os med trusler.
  Sådan er det med venstrefløjen i Danmark. Den venstrefløj, som er repræsenteret i Folketinget ved Enhedslisten, og som får mellem 8 – 10 procents opbakning til valget.
  Siger jeg hermed, at Pernille Skipper står bag hærværk, vold og trusler? Nej, det gør jeg ikke. Jeg vil heller ikke tillægge hende ansvar for, at andre gør det. Vi er ansvarlige hver især for vores handlinger.
  Men jeg vil generalisere og fastholde, at venstrefløjen har ondt i demokratiet. Den politiske vold legitimeres og trives på venstrefløjen.
  Tre sager ved politiet om trusler fra venstrefløjen
  Jeg kan fortælle, at jeg i øjeblikket har tre sager ved politiet, hvor jeg er blevet truet på liv og førlighed. Alle tre sager er imod potentielle voldsmænd med tilknytning til Enhedslisten. Jeg ved selvsagt ikke, om de er medlemmer af Enhedslisten, men to af dem propaganderer aktivt for partiet.
  Nu er jeg i flere år af selvfede typer som Stine Bosse, David Trads og andre i ’feel-good-do-bad-segmentet’ blevet beskyldt for at fremme fascisme og det, der er værre.
  I Dagbladet Politiken har en fremtrædende redaktør advaret sine kolleger imod at give taletid til sådan nogen som mig og kaldt mig for en brøleabe. Det er utroligt, at selvbedraget er så stærkt hos dem, der påstår, at de står for det gode.
  Hvordan kan de blive ved med at ignorere, at mens jeg og Nye Borgerlige dag efter dag slår fast på skrift og i tale, at demokrati og retsstat er epicenteret for de værdier, vi kæmper for, så udsættes vi dagligt for hærværk, trusler og chikane fra de selverklærede ’godes’ proselytter.
  Det er på tide at rive sløret væk fra de selvgode og selvfedes øjne.De rigtige fascister vokser i den muld, der gødes af venstrefløjen.

  Venlig hilsen
  Pernille Vermund

 9. Anonym

  Hvorfor står de her foran et Valutalkontor? De sender penge ud af landet til det land de er “flygtet” fra. Vi er totalt til grin for vores egne surt tjente penge. Når der engang imellem, i Lufthavnene. bliver lavet kontrol af alle “Forfulgte Flygtninge” som tager på ferie i de Lande de er “flygtet” fra, så vælter det frem med Valuta, som Socialkontoret DK har udbetalt og for de penge lever de og deres familier som Konger og Baroner i deres hjemlande som de tager på ferie i.

 10. Anonym

  Hele det “repræsentative” politiske system er dumpet og burde revolutioneres til direkte demokrati.
  Tvangs-finansierede stats medier forbydes.
  1000-vis af usle Chamberlain-typer har fyldt øjne, ører og sjæl i årtier.
  Nu må Churchill-typerne til fadet og redde hvad reddes kan…
  Europa og europæerne fortjener ikke grimme glas- & betonbunkere i Bruxelles som hovedkvarter og ansigtet udadtil. Allerhøjst som handelsbygninger.

 11. Anonym

  En statsminister i undvigemanøvre
  SENESTE OPDATERING: 21/5-19 KL. 0008 7 KOMMENTARER – TRYK FOR AT KOMMENTERE!
  Ved Hurdalsjøen, Norge. © Snaphanen.dk

  Af Realisten

  Jeg har ikke fulgt synderligt tæt med i politiske debatter de sidste mange år. Mest fordi de ikke handler om det som Danmarks politiske problem egentlig er; hvilket er en drastisk og ret omfattende befolkningsudskiftning.
  Næ, min interesse har efterhånden helt forladt hele medie-verdenen med dens kommentatorer, politiske “eksperter” og andre snik-snakkere der med deres blinde tro på systemet er med til at køre landet i sænk. I dag har jeg det med politikere og “kommentatorer” som jeg har det med postmoderne kunst-gallerier: Jeg gider det ikke. Jeg ved det eksisterer, men jeg gider det ikke. Selv “demokratiet” er jeg begyndt at miste respekt for.
  Ikke fordi jeg ikke er demokrat; for det er jeg. Men simpelthen fordi vores såkaldte “demokrati” har udviklet sig til et befolkningsudskiftnings-projekt som 80% af alle politikere desværre støtter op om. – Hvor fedt er det at have et “demokrati” hvis det blot bliver anvendt til vores egen etniske udskiftning? Det virker ikke særligt demokratisk, hvis du spørger mig.
  Stram Kurs er Danmarks første reelle patriotiske parti
  I den seneste tid har jeg alligevel fulgt lidt med i debatten, og det er der to årsager til: Den ene – og den primære – er Rasmus Paludan. Og den anden er Pernille Vermund. Personligt betragter jeg Stram Kurs som Danmarks første reelle patriotiske parti, mens jeg betragter Nye Borgerlige som et parti med patriotisk potentiale.
  De andre partier ved jeg ikke rigtig hvad har gang i.. Pensioner, økonomisk vækst, klimaet og den offentlige sektor.. Hvad betyder alle disse ting hvis det alligevel ikke er danskere der i samme udstrækning bebor dette land om tredive år fra nu af? Det giver jo ingen mening at sætte alt ind på at forlænge pensions-perioden en smule hvis landet om tredive år bliver ubeboelig for ens folk grund af etniske forandringer.
  Nej, hele kommentatoriet såvel som alle de etablerede partier har ikke fattet hvad der er ved at ske. Hver femte nyfødte har i dag udenlandske rødder. Og hvis man medtager dem der er blevet naturaliseret er vi måske tættere på femogtyve procent. Inden længe – med de genier vi har i Folketinget – er dette tal oppe på
  tredive procent.
  Dette alene burde være årsag nok til et totalt paradigmeskifte, men på forunderlig vis fortsætter både familiesammenførslerne såvel som arbejdskraftindvandringen uden et eneste løftet øjenbryn fra hele etablissementet. Som om den etniske udskiftning af danskerne er lige så almindeligt og nødvendigt som ældrepleje.
  Er du idiot?
  Hvordan kan dette ske uden kritiske spørgsmål fra aviserne? Med et så eklatant svigt fra landets lederspalter forledes man jo næsten til at tro at det er en jobmæssig nødvendighed at være idiot for at få et arbejde i mediedanmark. Jeg forestiller mig næsten en art afkrydsningsfelt der hedder “er du idiot – ja eller nej, sæt kryds”, når man ansøger om et job hos DR, Politiken, Berlingske eller Radio24syv. Kun dem der bekræfter at være idiot får et job. Folk der markerer sig ved at være specielt dumme kan få ledende stillinger.
  Personligt kan jeg næsten ikke beskrive den frustration og vrede som jeg føler over at være vidne til et politisk cirkus der – som var alle blevet gale – lader landet udvikle sig til noget der er beviseligt værre, uden at den egentlige årsag (befolkningsudskiftningen) bliver adresseret.
  Nuvel, jeg har slugt min smerte og vrede i de sidste par uger, og har rent faktisk fulgt med i valgkampen denne gang. Det har været en spøjs blanding af både morskab, irritation og banal hovedrysten over de idioter der kalder sig landets ledere.
  Et borgerligt fupnummer
  Konklusionen først: Det lader til at establishment-segmentet i blå blok – det vil sige LA, V og K – er ude i en form for panisk undvige-manøvre i forhold til de nye rebeller på højrefløjen (NB og SK). Enhver der har fulgt med i valgkampen har vel bemærket hvad der er sket: Lars Løkke forsøgte i DRs partilederdebat at få Pernille Vermund til at fremstå som uprofessionel, mens han helt ignorerede Stram Kurs.
  Søren Pape karriere-snakkede om en “hård indsats” overfor kriminelle indvandrere som hans parti selv har været med til at importere, mens Anders Samuelsen forsøgte at virke moralsk indigneret over udvisninger af utilpassede indvandrere. Ingen af de tre etablerede partier på højrefløjen var villige til at række en hånd ud til de nye rebeller, og Gudhjælpemig om de ikke efterfølgende meddelte at de vil isolere Stram Kurs rent politisk, ligesom Løkke i et panisk stunt nu erklærer sig villig til at indgå regering med Socialdemokraterne. Selv den gennemsnitlige vælger kan vel efterhånden se at der ikke findes nogen “stram udlændingepolitik”, og at ministerbiler og topposter i EU tilsyneladende er vigtigere end at stoppe den etniske udskiftning.
  Nej, det store borgerlige bluff nummer om en “stram udlændingepolitik” er endelig blevet afsløret. – For åben skærm af en statsminister der ikke nærer en brøkdel af patriotisme i sit hjerte, og af et nyt protest-parti der bringer de nødvendige løsninger på tale (udvisninger), og oplever sig isoleret af de såkaldt “borgerlige” partier. Tæppet er faldet, og det borgerlige fupnummer er afsløret.
  De der burde være vores forkæmpere, står nu eksponeret som samfundets afviklere og folkets undergravere. Jeg er ligeglad med om det lyder retorisk. Det er sandt. Vil Løkke, Pape og Samuelsen lykkes med deres forehavende? Jeg ved det ikke.
  Personligt er jeg tilbøjelig til at sige at deres undvigemanøvre vil mislykkes. For det her er ikke Sverige, og der er større tradition for at samarbejde med protestpartier på højrefløjen. Allerede nu ser vi at LA er tæt på spærregrænsen, og at Venstre falder i meningsmålingerne. Mon ikke det hænger sammen med at udlændingespørgsmålet er et vigtigt emne for mange danskere og at mange nu ser igennem de borgerlige partiers bluff? Det tror jeg.
  Surrealistisk at protestpartier bliver nødt til at opstå
  I øvrigt er det jo surrealistisk at egentlige protestpartier bliver nødt til at opstå for at stoppe befolkningsudskiftningen. Sådan burde det helt ærligt ikke være. I stedet burde alle etablerede partier have det som et fælles mål at dette lands etnisk-historiske befolkning har en ret til at forblive den absolutte majoritet. Alt andet er jo fuldstændig vanvittigt.
  Nej, jeg tror Løkkes undvigemanøvre vil mislykkes, og det er længe tiltrængt, eftersom vi i al for lang tid har måttet lade os spise af med et impotent DF og en borgerlig alliance som på ingen måde har ført den “stramme udlændingepolitik” som de ellers har brystet sig af.
  Om blå bloks implodering og potentielle genfødsel så vil resultere i et demografisk realistisk alternativ ved jeg ikke endnu. Jeg tror at de fleste som kigger på dansk og europæisk politik i disse år nok kan se at slaget såvel som krigen ikke er vundet endnu. Det er næsten tyve år siden ‘systemskiftet’ i 2001, og vi har stadig de fleste partier imod os, selv dem på “højrefløjen”.
  Vi har også stadig de fleste store medier imod os – selv de “konservative” af slagsen, såsom Berlingske og Weekendavisen. Og gud hjælpe mig om vi ikke også har de fleste store virksomheder imod os; som jo betaler “politikeren” Løkke gennem hans virksomhedsklub for ekstra indvandring af kinesere, indere og vietnamesere.
  Slutkonklusionen er at den gennemsnitlige dansker nu også kan se sig etnisk udskiftet af indere og asiatere, som om arabere og afrikanere ikke var nok. Nej, det er stadig svært at spå om hvorvidt det demokratiske system nogensinde vil lykkes med at standse befolkningsudskiftningen, og kun een ting virker sikkert: At situationen for næste generation bliver meget værre.
  Jeg bor personligt i København, og allerede her er det ved at blive ret ubehageligt. I dag skal man næsten ud forbi Herlev før området virker nogenlunde etnisk dansk. Der går nok ikke lang tid før den by hvor jeg selv voksede op bliver endnu et område som etniske danskere “flygter” fra.
  Udvisninger er vejen frem
  Utilgiveligt, er ordet. Landsforræderi ville nogen andre måske sige, og efterhånden føler jeg mindre og mindre modstand overfor den betegnelse.. Hvor mange tusinder andre danskere deler mon denne følelse?
  Når jeg dog alligevel er en smule optimistisk skyldes det at Paludan og hans parti – de andre partiers påtagede distance til trods – endelig repræsenterer det, der skal til rent politisk for at løse problemet. Udvisninger er vejen frem. Ikke lidt mindre indvandring og lidt højtravende retorik.
  Nej. Ingen indvandring, og udvisninger. For tyve år siden var et stop for indvandring nok. Det er det ikke mere. For vi kan helt ærligt ikke kende vores egne byer længere. At udvise en stor del indvandrere og efterkommere er derfor blevet et helt igennem rimeligt og fornuftigt tiltag. At indse dette var for mig en stor lettelse: Det betyder at der findes en løsning, i hvert fald rent teoretisk.
  Sejr! For nu..
  Personligt tror jeg at både Stram Kurs og Nye Borgerlige får sig et kanonvalg. Det skulle ikke undre mig om de begge kan ryge i Folketinget med +5% af alle stemmer. Hvorfor er jeg så optimistisk? Tja, dels fordi det er normalt at nye højrepartier er underrepræsenterede i meningsmålingerne når en sød telefondame spørger hvem man har tænkt sig at stemme på. Og dels fordi at tusindvis på tusindvis af danskere simpelthen gerne vil se at mange af de mennesker der er kommet hertil rejser ud igen. Vi har jo efterhånden alle oplevet berigende effekter af indvandringen som herren i den nedenstående video beretter om.
  For i sidste ende er det det, der ændrer en folkestemning: Oplevelsen af indvandringen som en negativ påvirkning, hvilket den er. Oplevelsen af at leve iblandt en masse mennesker som man intet har til fælles med, og som i mange tilfælde enten er skjult eller åbent fjendtlige overfor ens tilstedeværelse. For lad dig ikke narre, kære læser, af etablissementets undvigemanøvrer og retoriske kneb:
  Indvandringen ER det forkerte for det her land og den menige dansker er imod den, snarere end for den. For selv ikke det største branding-projekt eller Dansk Industris samlede lobbyisme ville kunne overbevise den gennemsnitlige dansker om at han med sin gode vilje skal udskifte sin familie, venner og folk med et andet, fremmed og ofte mindre velmenende folk. Nej, i befolkningens øjne er indvandringen en tabersag; et vanvidsprojekt og en direkte årsag til den faldende tiltro til systemet. Det er derfor jeg tror at rebeller som os til sidst vil vinde.

  Af Realisten

 12. Anonym

  På Christiansborg hersker nemlig Jungleloven. Trods alle smil og tilsyneladende venskabeligheder, siger Marcus Knuth. Medmindre man er pot og pande med 3 – 4 partispidser og deres spindoktorer.
  Men nu hænger kandidaternes kontrafej så i lygtepælene på manipulerede ungdomsportræt plakater. Og en god ven, som konsekvent har nægtet at stemme i mange år – betroede mig forleden dette:
  ”Efter at have studeret de mange plakater i lygtepælene, har jeg nu besluttet mig for alligevel at ville stemme. Det bliver på Cirkus Arena,”
  Man skal ikke lade være med at stemme, fordi man har politiker lede, det har jeg også, men jeg stemmer alligevel, det er min ret, og jeg vil udnytte denne min ret, gør man ikke det risikerer vi at miste retten, og det er værre end politiker lede, det er demokratiets endeligt!
  I 1849 fik vi demokratiet foræret af en enevælde konge, der var mere optaget af en balletdanser, dog ikke i grønt tylskørt, vi havde ikke behov for at tilkæmpe os demokratiet, som i andre europæiske lande, det var en fredelig overgang, den danske model.
  I dag er situationen en ganske anden, vi er nød til at kæmpe for at beholde demokratiet, kæmpe mod de sorte mænd både indenfor Danmarks grænser, men også udenfor disse f.eks. i EU, der vil det til livs. Det er en hård, men nødvendig kamp. Her er der ikke noget at grine af.
  Derfor stem Stram Kurs eller Nye Borgerlige

 13. Johannes Juhl

  Vi var jo også de eneste der kæmpede for vores frihed 9 april 1940.
  Og det en da flere time efter at Chr.Borg havde overgivet sig!!!

  Kun hver tredje vælger i Sydjylland vil droppe grænsekontrollen
  maj 20, 2019
  De mennesker der bor tæt ved den tyske grænse vil gerne have grænsekontrol.
  Et stort flertal siger, at grænsekontrollen skal fortsætte. Det viser en Megafonundersøgelse, som TV SYD og TV 2 har fået udarbejdet.
  54 procent af de adspurgte vælgere vil ikke droppe den midlertidige grænsekontrol.
  Kun 33 procent mener, at grænsen skal være åben uden kontrol.
  13 procent er hverken enige eller uenige eller ved ikke, hvad de skal svare.
  Grænsekontrollen blev genindført den 4. januar 2016.
  Der findes 15 grænseovergange til Tyskland, hvor politiet foretager stikprøvevise kontroller. Der er derfor ikke tale om en fuldstændig kontrol. Fokus er primært på de tre store overgange ved Padborg, Kruså og Frøslev og banegårdene i Padborg og Tønder samt færgehavnene i Rødby og Gedser. Andre overgange stikprøvekontrolleres flere gange i døgnet. Det skriver rigspolitiet ifølge TVSyd.

  Se indslag i TVSyd her

 14. Johannes Juhl

  En stemme på alt andet en Stram Kurs eller Nye Borgerlige er en stemme mod ytringsfriheden, og Danmarks bestående som demokrati!!!

   • M.S. Carstens

    Det er der en del svar på http://www.uriasposten.net/ , sidst under temaerne:

    Freja Wedenborg, bestyrelsesmedlem i Dansk Journalistforbund: Tidl. DKP/ml, tæt på venstremilitante d. 21. maj
    og
    Facebook sletter Stram Kurs-debattører efter DR-henvendelse: ‘Er de med til at påvirke udfald af valg’ d. 20. maj

    Kort besvaret: “eliten” og venstrefløjen har sat dagsordenen.

 15. M.S. Carstens

  Og her ses bare e´t af de mange krav, som iSlammets Tilbedere vil have gemmemført. Denne kommer endda fra faderen til den kriminelle LT- bandeleder Shuaib Khan.
  STEM P for Stram Kurs eller D for Nye Borgerlige d. 5. juni, på VORES Grundlovsdag!