Da SIAD lukkede grænsen….

Del hvor du kan – de røde lejesvende gør det ikke.

Billedet er fra en af de tre gange Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD) lukkede grænsen da den nuværende regering helt ville sløjfe grænsekontrollen.

Husk stem kun på Stram Kurs eller NB De vil sikre Danmark!
De gamle partier kan man ikke stole på!

3 comments

 1. Anonym

  NYHEDSBREV • 3. maj 2019

  Truslen fra islam

  Politikerne har ikke løst problemerne

  I denne valgkamp har politikere fra DF over Konservative og Venstre til Socialdemokratiet konstant givet indtryk af, at problemerne med indvandring fra de muslimske lande stort set er løst.

  Det er utroligt, at de kan få sig selv til at sige det. For det er så forkert som noget.

  I sidste uge blev der afholdt en sportsbegivenhed i Danmark. Den var for børn. En fodboldturnering med hold fra de nordiske lande. De spillede på boldbanerne ved Ryparken i København.

  Børn spiller fodbold overalt i Danmark hver dag. Det er helt dagligdags med forældre på sidelinjen og frivillige trænere.

  Men turneringen i Ryparken i sidste uge var anderledes.

  Børnene på banen spillede under politibevogtning. Hele området var bevogtet af politi i kampuniformer bevæbnet med maskinpistoler.

  Børnene var nemlig anderledes. Det var jødiske børn fra danske familier, svenske familier og norske familier.

  Jødiske børn i Danmark kan ikke leve i sikkerhed for truslen om vold, død og terror fra muslimer, som danske politikere har lukket ind i vores land.

  Hvordan kan politikerne få sig selv til at sige, at de stort set har løst problemerne, når jødiske børn ikke kan mødes til fodbold uden at skulle beskyttes af væbnet politi?

  Hvordan kan de tillade sig at acceptere dette som den nye normal?

  Er problemerne løst, når Kurt Westergaard bor bag skudsikkert glas? Når Lars Hedegaard, som i disse måneder kæmper mod kræften, må leve isoleret på en hemmelig adresse afskåret fra socialt samvær, venner og bekendte?

  Når der uden for den jødiske synagoge står soldater med skudklare våben, og vi overalt i gadebilledet mødes af grimme koranklodser?

  Alt sammen for at beskytte os mod angreb fra de mennesker, som politikerne har lukket ind i vores land.

  Nej, problemerne er ikke løst, og jeg vil ikke acceptere det som den nye normal. For det er ikke normalt. Det er ikke sådan livet leves i et frit og trygt land.

  Det er simpelthen skammeligt, at politikerne på tværs af midten er lykkedes med at bilde danskerne ind, at problemerne er løst, fordi asyltallet er faldet, og man har vedtaget en række lappeløsninger.

  Jeg lover, at selvom det nok på onsdag ender med, at venstrefløjen vinder valget, så opgiver jeg ikke kampen for at genvinde det frie og trygge Danmark.

  Problemerne er ikke løst, så længe politikerne bliver ved med at lukke flere ind, der ikke deler vores værdier. Så længe de nægter konsekvent at udvise de kriminelle udlændinge, der truer vores sikkerhed, og så længe politikerne insisterer på, at danskerne skal forsørge titusindvis af uintegrerbare udlændinge, der foretrækker muslimske dogmer og ideologi.

  Mange hilsner
  Pernille

 2. Anonym

  Indlæg fra læserne 3. juni: Er Danmark et kristent land? # En drøj sandhed
  Debat
  juni 4, 2019

  Redaktionen
  Er Danmark et kristent land?

  Af Visti Christensen

  Det er velkendt, at der aldrig har været flertal for i EU’s ”Grundlove” at indføje, at Europas kultur i tusind år har haft sit udspring i kristendommen og den deraf afledte etik, moral og menneskesyn.
  Og nu er spørgsmålet så kommet på tale i Danmark. I de sidste fire år, har der i regeringsgrundlaget stået, at Danmark er et kristent land. Men en rød regering vil formentlig ikke genbruge formuleringen.
  Kristeligt Dagblad har foretaget en rundspørge blandt de 13 opstillede partier. Og alle partier til venstre for midten, inklusive Radikale Venstre, ønsker ikke formuleringen i et kommende regeringsgrundlag.
  ”En person kan være kristen, men ikke et land! Det vil såre fremmede,” siger SF. Og Socialdemokratiet udtaler, at det ikke ligger til dem at skrive noget sådant.”
  Knap 75 procent af danskerne er medlem af folkekirken. Men undersøgelser viser, at under halvdelen af dem tror på Gud. Ordet: ”Gud, konge og fædreland” er blevet en vittighed for mange.
  Folkekirkens evangelisk-lutherske kristendomsforståelse lader det være op til den enkelte troende selv at praktisere deres tro i omfang og dybde. Derfor kaldes kirken for hele folkets kirke.
  Vor kirkes lærefader Luther vidste godt, at denne de troendes store frihed og frie valg, kunne få nogle til at mene, at det med troen så var en ret så ligegyldig ting.
  Men hans kamp mod Tyrkens (Muhamedanernes) mord og Pavens hor (betaling for sjælenes frelse etc.) fik ham til at fastholde den kristne lære som en frivillig tillidssag – og ikke en lovreligion.
  Derfor taler vi ikke om bestemte udvortes krav for at være kristen. Det gør man f. eks. islam, som derfor er en lovreligion. Og herved bliver den netop til noget andet end en religion i gængs forstand.
  Islam har love og regler for, hvad man må og ikke må, – skal og ikke skal. Derfor er det umuligt at forene kristendom og islam. Islam udfordrer landets enhed, og mange integrationsbestræbelser er nytteløse.
  DF’s Christian Langballe siger, at kristendom er Danmarks åndelige rygrad, og at også venstrefløjens folk, med deres marxistiske tankegods, har skrevet under på at ville overholde Grundloven.
  Og denne siger i § 4 følgende om folkekirken: ”Den evangelisk-lutherske kirke (kristendomsopfattelse) er den danske folkekirke (det danske folks kirke) og understøttes som sådan af staten.”
  Men hvad er et kristent land? En ting er, om et flertal i befolkningen bekender sig til den religiøse kristne tro, noget andet er, om folket fortsat lever efter de kulturkristne normer, anvisnings- og advarselstavler?
  Udviklingen i Danmark synes at bekræfte, at de to seneste generationer ikke mener det nødvendigt at eje den kulturkristne ballast og sammenhængskraft opdateret for at imødegå truslen fra islamismen.

  En drøj sandhed

  Af Niels B. Larsen

  Uanset hvad parnasset og de politisk korrekte så end vil sige, så er det et faktum, at hvis ikke der var muslimer her i landet, så ville vi være en hel del rigere, ikke have så mange mord og voldtægter, have mindre personfarlig vold, ikke være udsat for terrortrusler, have større sammenhængskraft, ikke have ghettoer og ikke være nødt til at bryde velindrettede boliger for milliardbeløb ned.
  Ligesom der ville være flere midler til velfærd og hjælp til flygtninge i udlandet.
  Og det uanset om/at de fleste muslimer er fredelige og lovlydige.

 3. Johannes Juhl

  Desværre har grænsen aldrig været lukket.
  Det politikerne forsøger at vise med grænselukning er kun et spil for gallerierne.
  Der er kun 3 steder ud af 20 mulige der har permanent grænsekontrol, de 17 andre steder kører politiet forbi 2 gange dagligt hvis de har tid!!!. Foruden alle de steder langs grænsen hvor der er åbne marker.
  Så hvi man vil både ind og ud så er der frit spil. Trods at politiet hvergang de har lavet udrejsekontrol så har de hver gang fanget utallige tyvebander med tyvekoster.
  NEJ LAD OS FÅ EN RIGTIG GRÆNSEKONTROL SOM I GAMLE DAGE MED GENDARMER DET KALDER VI FOR GRÆNSEKONTROL.
  Det er kun sølle 65 km det kunne da være en opgave for forsvaret, i stedet for at rende rundt og lave rav i den ude i verden, så må gedehyrderne selv lave deres egen demokrati, i stedet for at gå hele vejen herop for at indføre deres sharia love.