INGEN GRÆNSER FOR DEN APARTHEID POLITIKERE OG JOURNALISTER UDØVER OVERFOR RASMUS PALUDAN

Del hvor du kan – løgnepressen gør det ikke

Idag var Rasmus Paludan inviteret til partilederdebat hos Mads og Monopolet på DR. Igen blev Paludan udsat for chikane og afbrydelser af de ræverøde lejesvende og politikerne der har solgt Danmark.

Fuld forståelse for at Rasmus Paludan udvandrede fra at sådant useriøst program, der ikke lader en mand, der repræsenterer en stor del af befolkningen, tale ud. Det må jo betyde, at de også ser ned på en kæmpestor del af befolkningen og derfor må alle gøre en indsats for at få alle til at stemme på Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Paludan gjorde det rigtige, – han kan nu se sine vælgere i øjnene, da de røde lejesvende igen prøvede at karaktermyrde ham.

HAR DU POLITIKERLEDE OG ØNSKER DET GODE GAMLE DANMARK TILBAGE IGEN – SÅ STEM STRAM KURS.

Stram Kurs og NB vælgere har hjerne med sig og sluger ikke alt fra den røde røv, der kommer ud i fjernsynsstuen!

4 comments

 1. M.S. Carstens

  Journalistisk Venstreforbund kører ALT i stilling, for at skade Rasmus Paludan (RP) og Stram Kurs, hvilket visse kredse sluger råt og spinder egne interesser på.

  Et nyligt eksempel:
  Jeg er selv handicappet* og ved en familiefest fornylig, ville en “godhjetet” sjæl fra familien, meget klart, advare mig mod RP og sendte mig “for en sikkerheds skyld” dette link:
  https://www.handicap.dk/nyheder/nyhedsarkiv/åbent-brev-til-danske-vaelgere-om-rasmus-paludan/
  hvor i det fremgår, at Dansk Handicap Forbund (DH) advarer mod at stemme på RP, pga. nedsættende tale om handicappede, evnesvage osv. Vedkommende tog det ganske alvorligt og understregede for mig, at han ville udrydde ALLE DE DANSKE handicappede, evnesvage og samfundstabere!!!

  * Den “godhjertede” er uddannet lægesekretær, men arbejder nu for/med handicappede på en institution. Jeg er fysisk handicappet i eget hjem men ikke retarderet, hvorfor jeg svarede med henvisende link, der dokumenterede afsløringer af nogle af MSMs løgne omkring Pludan (fra 24/nyt og Uriasposten) og andre link, der på anden måde afslørede det ræverøde segment og jeg sendte et link, hvor Paludan på en demonstration klart henviste til, at “dem han snakkede om, var dem der stod her lige bag ham”: samfundsbelastende 2./3.g. indvandrere! Jeg gjorde tillige opmærksom på DHs internationale aktiviteter, der kan sidestilles med NGO-organisationerne.
  Jeg har ikke fået svar tilbage, men af erfaringer med at give de “selvgode” fakta som svar, forventer jeg det heller ikke.

  I DHs politiske ageren ved denne valgkamp, ser vi de fatale påvirkninger/indflydelse MSM og venstrefløjen har i og på vore samfundsvigtige institutioner/organisationer: MSM bringer fake news/fordrejninger, skattenydende godhedsapostle sluger det og deres “i marken blandt de svageste” går i politisk aktion med “håndfaste beviser fra højeste sted”.
  På den måde er alle handicappede nu skræmt til, at stemme som de plejer: rødt, som personalet.
  -Ja og trist som det er, så har folkeskolelærerne nu også fået “de håndfaste beviser” på deres hjemmeside fra DH og sådan ruller Journalistisk Venstrefløjs, klæbrige, ideologiste pyramidespil ud i alle samfundets vigtigste organer og rammer dem, som mindst kan forsvare sig: børn, ældre, syge, handicappede og alle fra oven nedefter stemmer da selvføægelig rød blok ind, som ønsket. Ja selv forældre og pårørende!

  Undskyld hvis mit skriv her er noget rodet, men jeg er ved at eksplodere af skiftende raseri og fortvivlelse, over både islam, venstrrfløjens, fejlagtige, leflen for segmentet og “middelklassens” naivitet.

  Det er NU det skal siges, HØJT TIL ALLE, hvem vi stemmer på!!!

 2. Anonym

  Rasmus Paludan frihedsberøvet for at trodse politi-påbud i Vollsmose
  Lørdag blev Stram Kurs’ partileder, Rasmus Paludan, kortvarigt frihedsberøvet af politiet for at trodse påbud.
  Partileder for Stram Kurs Rasmus Paludan er lørdag blevet frihedsberøvet, efter at han forsøgte at komme ind på Bøgetorvet i Vollsmose.

  Det oplyser Helle Kyndesen, politidirektør hos Østjyllands Politi, til TV2 Fyn og Ekstra Bladet.

  Rasmus Paludan er ikke længere i politiets varetægt.

  »Ud fra en samlet vurdering valgte vi kortvarigt at frihedsberøve ham«, siger Helle Kyndesen til TV2 Fyn.

  Partilederen har i tre dage forsøgt at komme ind på Bøgetorvet i Vollsmose uden held, fordi politiet har forhindret ham i det af sikkerhedsmæssige årsager.

  »Vi har givet Rasmus Paludan påbud om, at han ikke gennemføre valgarrangementer i Vollsmose. Han har valgt ikke at følge det påbud«, siger Helle Kyndesen til TV2 Fyn.

  Rasmus Paludan har livestreamet sin egen frihedsberøvelse på Facebook, hvor han modsiger politiets vurdering af situationen.

  ritzau

  Hvem styrer den demokratiske ret i Danmark?

  • Anonym

   Mon vi kan forvente en udtalelse fra vores justitsminister?
   Eller har mere travlt med at passe pride? Han har nok glemt at han står i første række når først muhammedanerne får lov at bestemme!!!