Stop Islamiseringen Af Danmarks anbefalinger til valget

Del hvor du kan

Dette er måske det sidste politiske skud i bøssen, før det er for sent at rette politikernes kæmpefejl med at invitere demokrati-analfabeter til landet.

I hele landet er lidt over 22 procent af alle nyfødte født af en mor med indvandrerbaggrund. Den højeste andel finder man i Ishøj Kommune, hvor hele 67 procent af alle nyfødte har indvandrerbaggrund.
Hvis de ikke bliver sendt tilbage hvor de kom fra, vil vi snart miste kontrollen med Danmark til følgere af profeten muhammed.

Derfor er der kun 2 partier at stemme på. Giv dem et jordskredsvalg!

Stop Islamiseringen Af Danmark anbefaler at stemme på Stram Kurs, fordi det er det parti, der kommer tættest på SIADs politik og hvis man af en eller anden årsag ikke vil stemme på dem, så stem Nye Borgerlige.
Vi kan ikke anbefale DF, når de ikke har forstået situationens alvor og vil pege på Socialdemokratiet i en ny regering med Venstre. Begge partier er at sammenligne med værnemagerpartierne under 2. verdenskrig.

Der hvor man kan, stem personligt på Rasmus Paludan og så har vi et par gode folk i Stram Kurs, der har støttet SIADs arbejde, stem også personligt på dem, hvor det er muligt.
Den ene er den modige Uwe Max Jensen som stiller op i Nordjylland.
Den anden stiller op på Bornholm og har også vores varmeste anbefaling, Gerhard Andersen.
Så har vi John Bjerg fra Nye Borgerlige, også en mand med de rette meninger og med det mod der skal til, for at få sine ting igennem. Han stiller op i Nordjylland.