DE RØDE LER, DE GODE GRÆDER

Del hvor du kan- de rødes propagandamaskiner gør det ikke

Danskerne er åbenbart blevet til et folk, der tror, at ved at tisse i bukserne i frostvejr, giver det varmen. Det gør det også meget kortvarigt, men så bliver det også meget meget koldt, så koldt, at hvis de havde en tingest, ville den falde af. Det kan sammenlignes med den danske befolknings stemme på rødt flertal, der lover andres penge væk.

Det positive ved valget igår var, at Rasmus Paludan og Stram Kurs fik 63.537 stemmer. Hvis man holder det op med en situation, der kan sammenlignes, så er det sidste besættelse af Danmark, hvor Dansk Samling stillede op under krigen som direkte modstand af den tyske besættelse. De fik kun 43.367 altså 2,2% af stemmerne, – dengang nok til at komme i folketinget med færre stemmer end Rasmus og Stram Kurs fik.
Så altså flere folk idag der vil have besættelsesmagten smidt ud end dengang i 1943.
Det skal vi se som meget positivt – sammenholdt med mange gode kræfter i Nye Borgerlige og DF.

Et stort TILLYKKE og et stort kram til Rasmus Paludan for hans modige og brave kamp for Danmark og at han har energien til at fortsætte til de sidste tilløbende er sat udenfor Danmarks dør.
Rasmus er den modigste mand i Danmark, han har nosser som møllehjul!

Tillykke til Nye Borgerlige med indtoget på borgen.

NEVER SURRENDER!

3 comments

 1. M.S. Carstens

  Jeg har flere gange skrevet, at både levebrødspolitikkerne og Journalistisk Venstreforbund var/er hunde angste for, at Paludan for rullende kamera ville udtale sig om den massive, manipulerende valgkamp, som de statsstøttede medier har kørt. Det skete desværre ikke. Skulle det ske, nu efter valget, vil overskrifterne omgående lyde: “dårlig taber giver journalisterne skylden”.

  Det er dog, mere end nogensinde, vigtigt, at få den statsstøttede mediemanipulation af folket stoppet NU. Paludan missede desværre den helt oplagte mulighed under valgdebatterne, så nu må vi håbe/arbejde på, at der på anden måde kommer gang i afsløringerne.

  Paludan blottede islamismen. Hvem blotter journalismen?

  • T. Christiansen

   Ja, vi vil ikke have en presse, der stiller kritiske spørgsmål til Frihedens Soldat. De Svages Beskytter. Samfundets Vogter. Danernes Lys. Sjælefredens Kilde. Nordens Håb. Sandhedens Sendebud.
   Den skal forbydes ved lov!

 2. Michael Unna

  Enig. Sammen med Morten Storm, Jer, og Lars Hedegaard. De øvrige Stram Kurs medlemmer (Engelske Tommy Robinson). Flot og modigt gået. Rasmus.