DANMARKS SKÆBNETIME

Del hvor du kan – islam og elitens propagandamaskine gør det ikke

Nu giver flere medier Paludans opstilling til valg skylden for, at muslimer stemmer til valg. Paludan får også skyld for at have brugt 100 millioner til beskyttelse af hans demonstrationer fra politiets side.

Som i alt hvad Paludan har gjort, siden han stillede op til folketinget, har han opført sig som en anklager i gammel romersk lovs forstand. Det lykkedes til fulde at få anklagede og hans venner til at gå amok. Islam viste sig som en voldens religion og ikke en fredens religion og blå blok viste sig at ønske islamiseringen ligeså meget som rød blok osv.

Rasmus’ opstilling fik også muslimerne til at vise sit sande ansigt og magt, ved at stemme på verdslige partier som det Radikale Venstre, SF og Enhedslisten. Det havde de kommet til alligevel meget senere, når de skulle afskaffe demokratiet MED demokratiet.
Men nu provokerede Rasmus dem til at bruge deres magt allerede nu og nu kan vi se hvordan magtbalancen allerede nu kan forrykkes med muslimske stemmer.
Hvordan bliver det så ikke ud i fremtiden, når de er mange mange flere?

RØD BLOK ELLER BLÅ BLOK – SAMME RESULTAT

Derfor gælder det nu om, at vi der ønsker Danmarks beståen rykker tæt sammen og indser, at stemmer på rød blok eller blå blok er lig med islamisering af Danmark, spørgsmålet er bare, hvor hurtigt det skal gå.

Med blå blok vil islamiseringen gå langsomt og de vil bilde folk ind, at med deres stramninger er der styr på tingene. Det er der så IKKE.
Med flygtninge alene er Danmarks befolkning vokset så meget på 20 år, at de vil kunne erstatte borgerne i landets 4. største by, Aalborg. Og her snakker vi ikke indvandrere generelt men kun flygtninge.
Så kom ikke og fortæl mig, at der er styr på tingene. Blå blok er stille og roligt ved at udskifte befolkningen med EUs velsignelse.

Rød blok vil det samme, her kommer der bare turbo på med æter i indsugningen.
Med landsforrædere som Morten Østergaard og Pernille Skipper der stolt tager selfies med islamister og synes det er fedt med islamistiske stemmer, så varer det ikke længe før grænsen står vidt åben for hvem der har lyst til at komme her og alle stramningerne overfor de tilløbende bliver fjernet.

På mange mennesker vil det første scenarie føles mest tiltrækkende, men i bund og grund er det det samme bortset fra hastigheden.

STØT OP OM DEM DER VIL DANMARK

Så derfor, støt op om organisationer og partier der vil Danmark. Giv Stram Kurs og Nye Borgerlige jeres stemme og jeres arbejde, for at de kan blive store til næste valg og i mellemtiden skal der oplyses om og svares igen, hver gang der bliver lavet en svækkelse af de stramninger, der var lavet inden regeringsskiftet.
Her vil SIAD være i første række, når der skal svares igen med aktioner og demonstrationer.

Ingen nåde overfor landsforræderne – vi overgiver os aldrig!

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD)

3 comments

 1. Johannes Juhl

  Derfor tabte DF valget!!!
  Som folkepensionist fik jeg sølle ja SØLLE 17 kr i lønforhøjelse efter at have betalt skat til systemet eller sagt med andre ord bidraget til samfundet i over 50 år.
  Så Rasmus Palludan har helt ret de skal ikke blive her de skal UD.
  Og i øvrigt så mener jeg vi skal begynde at demonstrere ved grænsen igen og ikke blive taget på sengen ligesom i 2017.
  Nu må nok være NOK

  De får 133.000 pr person.
  Derudover:
  Du kan få økonomisk støtte til følgende (alle beløb er angivet i 2017-niveau):

  Udgifter til rejsen fra Danmark til dit hjemland eller dit tidligere opholdsland Udgifter til transport af dine personlige ejendele op til 2 m3 pr. person Udgifter på højst 15.498 kr. til transport af udstyr, der er nødvendigt for dit eller din families erhverv i hjemlandet eller tidligere opholdsland Hjælp til etablering i dit hjemland eller dit tidligere opholdsland.

  Der gives op til 133.866 kr. pr. person, der er fyldt 18 år, og op til 40.826 kr. pr. person, der ikke er fyldt 18 år. Støtten udbetales i to dele, hvoraf henholdsvis 53.546 kr./16.330 kr. udbetales i forbindelse med udrejsen fra Danmark, mens 80.320 kr. og 24.496 kr. som udgangspunkt udbetales et år efter udrejsen fra Danmark

  Udgifter på højst 15.498 kr. til køb af erhvervsudstyr, der vil være egnet til at fremme dine beskæftigelsesmuligheder og genopbygningen af hjemlandet eller det tidligere opholdsland, samt udgifter på højst 20.016 kr. til transport af udstyret Udgifter til skolegang i hjemlandet på 500 kr. om måneden pr. barn, der på tidspunktet for repatriering er fyldt 5 årm i op til 4 år, dog højst til det fyldte 16. år Udgifter til din sygeforsikring i dit hjemland eller dit tidligere opholdsland, hvis der ikke på anden måde er etableret en sådan forsikring.

  Der gives op til 7.500 kr. pr. år i op til 4 år til personer, der er fyldt 18 år Udgifter til medbragt lægeordineret medicin til højst 1 års forbrug Udgifter til medbragte nødvendige personlige hjælpemidler (fx stomiposer, kørestol eller rollator), dog højst i alt 6.541 kr., samt hjælp til nødvendige vaccinationer i Danmark.

 2. Johannes Juhl

  Medierne – såvel de æterbårne som de trykte – har de senere dage kommunikeret til det danske folk, at de politiske partier, og ikke mindst Rasmus Paludan fra Stram Kurs, har kostet politiet og dermed skatteyderne kr. 100 mio. (!).
  Det er dette gadens parlament, der har kostet det danske samfund de mange penge! Mange størrer Danske byer har områder hvor der hersker anarki og krigslignende tilstande hvor hverken politi eller brandvæsen ja sågar bybusser ikke tør komme. Og med de radigale samt engedslisten ved roret bliver det kun værre. Men kun udsigt til endnu flere muhammedanere.
  Det er uden tvivl rigtigt, at det er en udgift i den størrelsesorden, samfundet har måttet lægge ryg til. Ytringsfrihedens pris kan aldrig blive for høj!!!
  Men har en eneste politiker i Danmark (Rasmus Paludan indbefattet) optrådt voldeligt?
  Hvordan kan man få at vide, hvad det koster at beskytte den flok arabere, der fra en adresse i Ringsted provokerer deres hjemlande under stærk politibeskyttelse?
  Hele Danmark blev lukket for at beskytte dem.
  De har fået valget mellem et safehouse og individuel beskyttelse – og valgt den dyreste løsning.
  Hvor finder journalisterne de beløb, de rapporterer?
  Det er ikke andet en radikal propaganda

 3. Michael Unna

  Ja det er en skændsel uden lige. Såkaldte Demokratisk friheds politikere, hylder repressentanter for en modbydelig usekulær diktatorreligion med dens Fører profet, som direkte er skyld i undertrykkelse, terror, og krig. Det er langt værre end værnemagerne under 2 verdenskrig, fordi de endnu har valget til at sige nej og stop, men de lefler for denne modbydelighed, som verden er vidne til af dens modbydelighed. Jeg skammer mig over min samtid, som ser igennem fingre med det, og som ikke vil forholde sig til det. Ellers enig med indlægget. Trods alt god torsdag og weekend.