TILLYKKE MED DE 800 ÅR DANNEBROG !

Del hvor du kan – Danmarks røde og Danmarkshadende medier gør det ikke!

Af Anders Gravers

Op til fødselsdagen har Danmarks propaganda-central DR selvfølgelig bragt historier, der kan bringe flaget i miskredit.
Sammen med det radikale venstre hader de alt dansk og alle danske værdier, der ikke kan integreres ind i deres nye venners ideologi, islam.

Jens Rohde er selvfølgelig også ude at kritisere Dannebrog på Dannebrogs fødselsdag, hvor han beskylder danskerne for at lyve til deres børn om, at Dannebrog faldt ned fra himlen for at indgyde de danske korsriddere mod til at vinde kampen i Estland.
Kan ikke lige se løgnen i det, idet Gud kan få alting til at ske, bla. kunne et af korsridderflagene have revet sig løs fra de hospitalsvogne Johannitterordenen havde sendt med fra Slagelse, idet ridderne i ordenen havde travlt med at tilbageerobre Jerusalem. Flaget lander så midt imellem de stridende parter uanset hvis hånd der så styrer vinden…
Så vinder danskerne over modstanderne og sandheden eller myten om det danske flag er født og Danmarks flag fik sin fødselsdag – verdens ældste flag nogen nation her på jorden har.

De venstreorienterede har heller aldrig kunnet lide Dannebrog idet flaget symboliserer kristendommen som alle de nordiske lande har i deres flag.
Nu påstår de venstreorienterede så, at højreorienterede har kidnappet det danske flag til de højreorienterede og nu vil de tage flaget tilbage.
I mange år har vi hørt de venstreorienterede håne Dannebrogsflaget og mange venstreorienterede har ment, at det var dårligt for integrationen af muslimer og derfor ville have et andet flag der var mere samlenede for nationen.

Jeg vil istedet for at sige, at de højreorienterede har kidnappet det danske flag, så er det de nationalsindede, der har har holdt det danske flag i hævd og hindret de røde i at afskaffe vores flag.
Ja i mange år hang flaget ikke over folketingets talerstol, netop pgra. de røde partier. Det fik Dansk Folkeparti dog heldigvis lavet om, men med Rohde og Østergaard i det det radigale venstre, så bliver det nok taget ned igen, når de kommer til magten indenfor et par uger.

Men igen, stort tillykke med de 800 år – nu er du ved at træde ind i de voksnes rækker, så nu er tiden inde til et opgør med dem, der ikke kan lide dig og dit smukke ydre, som er hævet i top ved danskenes indgang til livet og til deres fødselsdage, helligdage, højtider og til sidst på halv stang ved danskens afgang med livet.

Alle rigtige danskere har et nært forhold til dig i medgang og modgang og til livets ende.

TILLYKKE DANNEBROG

One comment

 1. M.S. Carstens

  Danmarx Radio og hele den samlede mediemafia i Journalistisk Venstreforening har taget monopol, på hvad der er værdi- og kulturdannende for Danmark.

  I artiklen:
  https://journalista.dk/loenfesten-fortsaetter-paa-dr-selv-menige-journalister-tjener-nu-over-550-000-kroner-om-aaret/
  læste jeg Henriette Marienlund s udtalelse:
  ” Men vi kan prioritere at fortsætte forandringerne mod et nyt DR. Til et DR med en klar kultur- og aktualitetsprofil, et yngre og mere digitalt DR, et mindre DR med et skarpt fokus på unikt indhold, der skaber værdi for danskerne.”
  Jeg forsøgte (står i moderation) at svare:

  “– Ja, det må, med rædsel, siges at lykkedes:
  Bl.a. en valkamp, der blev styret af journalisternes egocentriske politiske interesser, hvor alle indslag om indvandringens tunge økonomiske byrder, kulturelle/politiske følger og stigende utryghed for danskerne, vinkles med forkærlighed for iSlam og ikke e´t ord nævnes om de negative realiteter.
  Hvornår er det i øvrigt blevet DRs opgave, at bestemme, hvad der skaber værdi for danskerne? Var den oprindelige opgave ikke, at levere objektive informationer, så danskerne selv kunne afgøre hvad der passer til vore værdier?
  Og hvorfor er det KUN folk med partibogen i orden, der ansættes?
  Og KUN folk med partibogen i orden, der indhentes som “eksperter”?”

  Og som vi så sørgeligt ser, så har de også formået, at underkue en, ellers total oplagt, rekord stor folkefest i anledning af 800 års dagen for vort nationalsymbol: Dannebro!

  Dagens Foto i Politiken Vest (tidl. JP) d.d. viser: På denne dag i 1967: København fejrer 800-årsjubilæet med verdens længste kaffebord.
  IKKE ET ORD om mediernes skyld i, at Danmark kues og iSlammet fester.