PRØVEDE DR MED PROPAGANDA AT PÅVIRKE FOLKETINGSVALGET?

Del hvor du kan – Danmarks Ramadanradio gør det ihvertfald ikke

Familien Roxy sidst kendt fra den stor maddyst på DR har igennem mange år været DR’s trænede hus-muslimer, der siden 2015 lydigt har været med i DR’s meningspåvirkende muslimprogrammer.

Første gang vi ser et Roxy familiemedlem er i 2015 i Muslimske pigers dagbog’ på DR2, hvor Maleeha Asif deltager. På det tidspunkt er hun 18 år.
Efter DR’s promovering af hende stiller hun op til utallige interviews i danske mainstream medier hvor hovedhistorien er hvordan muslimer bliver forfulgt i Danmark og at der er brug for flere muslimer i mediebilledet, bla. for at præsentere det “rigtige” billede af islam som er “fredens religion”.
Maleeha bliver med den baggrund i 2018 valgt til forkvinde i Høje-Taastrup Kommunes nye Integrationsråd.

Med valget på vej i 2019 beslutter DR, at en muslimsk familie skal deltage i dysten om den bedste danske familie til at lave mad. Trods at familien Roxy ikke laver dansk mad og heller ikke kunne lave dansk mad, når familien at være med lige til semifinalen, kun for at promovere familien til det næste projekt – at få muslimer til at stemme til folketingsvalget.

Man har altså kørt muslimske kvindelige rollemodeller frem, da man også ved, at muslimske kvinder ikke stemmer så ofte. Ifølge programmet, hvor DR følger familien Roxy’s kamp for at få muslimer til at stemme til valget, var det en stor succes at muslimerne stemte og at vi dermed fik rødt flertal, fordi muslimer blev opfordret til at stemme af DR’s rollemodeller og endda af imamer, trods det at koranen forbyder at stemme på verdslige partier.

Så døm selv – påvirkede DR folketingsvalget og var dermed skyld i rødt flertalt?

Se propaganda-programmet her, der afslører DR’s rolle i valget:

Yalla! Stem dig ind i kampen

5 comments

 1. Anonym

  Godt vi har Grundloven – borgerlighedens værn mod venstrefløjen
  28.06.2019 Venstrefløjen og Det Radikale Venstre har erklæret, at de vil bruge deres mandater til at presse regeringen til at lempe udlændingeloven.

  Mette Frederiksen vil gerne blive ved med at være statsminister, og hun har til trods for løfter om det modsatte allerede givet tilsagn om at give efter.
  Det vil være en ulykke for Danmark og for danskerne. En ulykke, som det er vores pligt som ansvarlige medlemmer af Folketinget at afværge.

  Gennemfører regeringen venstrefløjens krav om lempelser, vil tilstrømningen af uintegrerbare migranter stige, endnu flere af dem vil leve af offentlig forsørgelse – i fremtiden endda med højere ydelser, og al snak om konsekvent at få udvist de kriminelle udlændinge og hjemsendt de afviste vil forstumme.

  Men det behøver ikke at gå så galt.

  For vi danskere har vores Grundlov. Grundlovens paragraf 42 giver et mindretal på 60 mandater i Folketinget adgang til at kræve en vedtaget lov til folkeafstemning. Hvis befolkningen siger nej, kan loven ikke træde i kraft.

  Grundlovens paragraf 42 er danskernes sidste værn mod Det Radikale Venstre og venstrefløjens attentat på danskernes frihed og sikkerhed. Det værn skal bruges.
  Der er et bredt flertal blandt danskerne, som ønsker at få styr på udlændingepolitikken. Mette Frederiksen har fået magten, fordi hun overtalte et stort antal af danskerne til at tro på hende. Tro på, at hun var en garant for, at der skulle styr på tilstrømningen, tages et opgør med de kriminelle udlændinge og det evige liv på offentlig forsørgelse.

  Når hun nu helt åbenlyst har overgivet sig til venstrefløjen og har givet lovning på højere ydelser, færre hjemsendelser og lettere adgang til arbejdstilladelse for migranter fra de muslimske lande, må vi – mindretallet – bruge vores grundlovssikrede ret til at sørge for, at flertallet i befolkningen får sin vilje.

  Derfor vil jeg og Nye Borgerlige, når regeringen fremsætter og får vedtaget et lovforslag, der lemper udlændingepolitikken, indsamle de nødvendige 60 underskrifter blandt oppositionens medlemmer af Folketinget og kræve en folkeafstemning om loven.

  Når Mette Frederiksen ikke selv kan holde sine løfter, må vi andre hjælpe danskerne til at give deres stemme til kende. Venstrefløjen og Det Radikale Venstre er ikke flertallet. De skal derfor heller ikke bestemme.

  Det er min forventning, at alle partier i opposition til regeringen vil bakke op.

  At få styr på udlændingepolitikken er nemlig fuldstændig afgørende for vores lands fremtid. Der er ikke noget vigtigere end det, for løser vi ikke udlændingepolitikken, forsvinder det Danmark, vi kender og holder af, og så kan al anden politik sådan set være lige meget.

  Paragraf 42 i Grundloven – mindretalsbeskyttelsen – blev indført i 1953, da Landstinget blev afskaffet. Det var et krav fra borgerlig side for netop at have et værn mod overgreb fra venstrefløjen.

  I 1963 blev paragraffen brugt. Fire jordlove, som venstrefløjen vedtog som et angreb mod den private ejendomsret, blev forkastet af danskerne. Danskerne stod vagt om deres grundlæggende frihedsrettigheder.

  Det er den tid igen, hvor friheden er truet. Det er tiden, hvor borgerlighed forpligter. Jeg håber ikke, at der er nogen af de borgerlige medlemmer af Folketinget, der vil svigte.

  Det vil være fatalt.

  Mange hilsner
  Pernille Vermund

 2. Johannes Juhl

  Hvor mange muslimske elever blev mon tvunget til at spise svinekød i denne såkaldte tema uge?
  Den pædagog/lære samt skoleinspektør burde bortvises øjebliklig,
  Det er jo det rene landsforræderi de har gang i på Thyregod skole.
  Og hvor er kommunalpolitikerne når sådan noget kan finde sted?

 3. M.S. Carstens

  DR (Danmarks Rædsel) og Journalistisk Venstreforbund udraderer enhver kamp for fortsat ytringsfrihed i Danmark. Pga. deres skattesikrede finansiering/tilskud, er de blevet så selvfede, at de tager alle venstrefløjens beskidte midler i brug, godt krydret med vinklet manipulation, for at få deres politiske, diktatoriske, ideologi trumfet igennem og bibeholde deres enevældige monopol på, hvad Hr og Fru Danmark skal informeres om/interessere sig for.
  – ja, de curler endda islamiseringen af Danmark, i den lav-intelligente tro, at muslimerne vil hjælpe dem i mål. De bryster sig af, at tilhøre/være “eliten”, men er så intelligentløse, at de end ikke magter, at læse og forstå iSalmtilbederenes vigtigste leveregler, skønt KOranen er skrevet i et sprog, som selv en grundskoleelev ikke ville kunne misforstå. Bl.a.:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

 4. Anonym

  De borgerlige værdier er de stærkeste
  170619 Når man følger Mette Frederiksens forsøg på at tilpasse sig kravene fra venstrefløjen og de radikale, så ser det rødt ud. Og når man ser ud over resterne af det borgerlige politiske Danmark, ser det sort ud.

  Hvis det lykkes for Morten Østergaard at sikre sin muslimske vælgerbase i ghettoerne indflydelse i dansk politik, må vi imødese en større tilstrømning af migranter, flere familiesammenføringer og mere indflydelse til islam i samfundet. Deraf vil følge mere vold, flere voldtægter og et stigende træk på de offentlige kasser.
  Hvis SF, Enhedslisten og Alternativet lykkes med at afpresse Socialdemokratiet til at øge forbruget, sænke væksten og dermed gøre Danmark fattigere, vil regningen ligge i børneværelset i mange år fremover.

  Når flertallet i Folketinget er så rødt, så ser det sort ud.

  Men når jeg tænker tilbage på de seneste tre et halvt år, hvor jeg har været på utallige ture rundt i landet og mødt danskerne i deres hverdag, så ser jeg lys for enden af tunnelen.

  Og det giver mig håb og fornyede kræfter til at slås for vores værdier, vores børns fremtid og et friere Danmark.

  For de fleste danskere er domineret af deres sunde fornuft. Som folk er vi stærkere end politikernes kortsigtede dagsordner. Særligt møder man fornuften, når man kommer lidt uden for de største byer og på afstand af dem, der bestemmer i politik og sætter dagsordenen i medierne.

  Der produceres, arbejdes og enhver yder sit i ansvar for opgaven, sig selv og fællesskabet.

  De værdier, der binder os sammen, er nok under pres i disse år, men jeg er så ofte blevet bekræftet i, at danskerne opfatter sig selv som et folk i et land, hvor man kerer sig om hinanden, respekterer hinanden og hjælper hinanden, at jeg er fuld af fortrøstning.

  Den dag kommer, hvor de grundlæggende borgerlige værdier – fundamentet under vores danske værdifællesskab – viser sig som de stærkeste. For danskerne er borgerlige. Vi skal bare blive bedre til at vise de borgerlige værdier frem.

  Og det har de borgerlige politikere været alt for dårlige til.

  At være socialdemokrat med et twist er for pauvert. Men det har i sin essens været den selvvalgte begrænsning for borgerlige politikere i årtier.
  Hvis de borgerlige partier skal gøre sig forhåbning om inden for en overkommelig årrække at få mandat til at regere Danmark på et borgerligt værdigrundlag frem for det socialdemokratiske, skal de borgerlige politikere tage sig sammen.

  Dialogen med vælgerne skal lægges om. I stedet for at efterplapre, hvad man tror er vælgernes socialdemokratiske præferencer, skal man gøre sig umage med at forklare og stå på mål for de idealer og den fortælling, der ligger i det borgerlige Danmark.

  Jeg må sige, at med min oplevelse af Lars Løkke Rasmussen i valgkampen, hvor han opgave et blåt regeringssamarbejde til fordel for et samarbejde med Socialdemokratiet og Radikale Venstre, har han ekskluderet sig selv. Om Venstre igen vil kunne indtage en lederrolle i det borgerlige Danmark, vil helt afhænge af hvilken formand, partiet vælger som afløser for Løkke.

  Med den kaptajn og med den kurs, Venstre sejler lige nu, kan partiet ikke lede en borgerlig opposition.

  Vi andre må så løfte mere. Det er vores pligt.

  Mange hilsner
  Pernille

 5. Anonym


  Og det bliver kun værre og værre nu imam Østergaard og han blonde kneppe dame skal til at regere!!!
  Danmark frit og helt muslim fri.