I HAR SKABT EN SITUATION, DER FØRER TIL EN UUNDGÅELIG KONKLUSION

Del hvor du kan – forrædernes hipokorps – medierne – gør det ikke

Kære regering og støttepartier:
I HAR SKABT EN SITUATION, DER FØRER TIL EN UUNDGÅELIG KONKLUSION

Så er vi i samme situation som vi var i med samarbejdsregeringen under 2. verdenskrig.

Støttepartierne for den nye socialdemokratiske regering er allerede nu ude at sige ting som Morten Østergaard citeres for her – uddrag fra DR artikel:

– Ifølge den radikale leder, Morten Østergaard, er der dog tale om et opgør med paradigmeskiftet.

“Det er det i den forstand, at dem, der arbejder og bidrager til det danske samfund, kan blive. Det er den nye retning i dansk flygtningepolitik; Hvis du arbejder, kan du blive uanset om der bliver fred i dit land.”
“Det er en kæmpe landvinding for integrationen. Det er et kæmpe løft for de virksomheder, der ansætter flygtninge. Og flygtninge skal vide, at den bedste vej til at blive i Danmark er gennem et arbejde”, siger han på et pressemøde onsdag. –

Med disse ord gør han den nye statsminister til løgner, idet hun siger, at der ikke bliver rørt ved paradigmeskiftet og at man fastholder den stramme udlændingepolitik, samtidig med at hun nedlægger planen om udrejsecenter Lindholm og sikrer at opholdstilladelsen ikke tages fra flygtninge, der har et arbejde, som der ellers var lagt op til i forbindelse med det såkaldte paradigmeskifte. Og hun åbner igen for kvoteflygtninge.

Med andre ord, direkte løftebrud til de vælgere, der stemte på hende pgra at hun ville føre en stram udlændingepolitik.

Men vi findes nogle mennesker i Danmark, der ikke vil finde os i at vores land bliver smadret og givet væk til en flok tilløbende fremmede, for nu er det kun et spørgsmål om tid, før befolkningskurven med de oprindelige beboere kommer til at krydse med de tilløbende demokratianalfabeter.
Alle forskere anerkender, at det sker i dette århundrede og dermed bliver Danmark smadret og livet smadret for vores efter kommere.

Dette vil vi ikke sidde at se passivt på – selvfølgelig indenfor lovens grænser og de er ret vide ifølge international lov, når et land står i fare for at blive udryddet.

Kære regering og støttepartier:
I HAR SKABT EN SITUATION, DER FØRER TIL EN UUNDGÅELIG KONKLUSION

Anders Gravers
Formand
Stop Islamiseringen Af Danmark og
Stop Islamisation Of Europe

2 comments

 1. Anonym

  Ja,…..men det er altså vælgerne, som har været for dumme og i klimapsykose med den indbildning at vi fra Dansk Folketing kan ændre noget som helst af betydning i den sammenhæng,….det er vælgerne, som åbenbart har været for bedøvet til at forstå alvoren. En form for kræmmersjæl med fejhedmoral i den tro de kan undgå alvoren i den Islamiske udfordring. Det er katastrofalt trist at de har været så dumme, eller bedøvet over alvoren i Islam. Det bliver hårdt nu, hvis vi skal ændre noget, for det bliver ikke længere muligt af Demokratisk vej…desværre. Forhåbentlig tager jeg fejl. mvh Michael Unna

  • M.S. Carstens

   Hej Michael Unna
   Ja, det bliver svært at holde en hel befolkning i ave når sandhederne ikke længere kan skjules for Hr og Fru Danmark.
   Som jeg tidligere har været inde på her/andre steder på nettet:
   Vi er ofte blevet bekendte med, at ofre for hverdags-Jihad nærmest undskylder for det skete og foreslår mere af samme pædagogik, som ikke har virket på noget som helst tidspunkt siden iSlam-invasionen begyndte.
   Jeg har bemærket, at folk i ghettoområderne, der tør stå frem, aldrig snakker om problemerne som et landskendt problem, men faktisk opfatter det som et isoleret problem for deres postnummerområde og ligeledes foreslår mere af det samme, som ikke virker.
   De må ikke have meget (be)kendskab uden for egen hverdag.
   Vi har også ofte set, ved Paludan-seancerne, at etnisk danske ghettobeboere (med lavere social status) er ret så aktive for at forsvare deres iSlamistiske ghettobeboere.
   Det virker meget indskrænket og lever man en så indskrænket en tilværelse, er man let påvirkelig af Journalistisk Venstreforbund og den lokalt herskende sociale kontrol/kodeks, hvor man jo er stemplet total ude, hvis ikke man åbent bekender sin afsky for Paludan.
   Journalistisk Venstreforbund står højest blandt den selvudnævnte elite, der gang på gang på må tage Fake News, virkeligheds forvrængninger og fortielser i brug, fordi de ikke har hverken saglige, faglige eller ærlige argumenter, at føre deres syge ideologi igennem med.
   I de seneste 5 årtier har de, som skalkeskjul for deres ideologiske mål, bl.a. brugt hungersnød, flygtninge og nu klimaet, til, bid for bid, at fratage den tidligere oplyste vestlige/danske befolkning deres realitetssans og handlemuligheder.
   Jeg skrev i øvrigt denne kommentar (for mig selv er ikke på FB), som jeg syntes manglede i kommentarsporet til den, for en gangs skyld realitetsvisende, leder i JP
   https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11447527/teknologisk-udvikling-skal-vinde-klimakampen/
   “Debatten burde tilføjes; Der bliver skruet kraftigt op på skatter og afgifter, til skade for menig borger og luksus er tilbage i den nye adels eneret, hvilket giver magt over pøblen.
   Man vil med 0,1% på verdensplan sætte Danmark som ”fyrtårn” og vejviser for de resterende 99,9%. Eller rettere vore politikkere vil, for det gavner deres CV på de, attråværdige, internationale ”gør mindst-tjen mest”-pladser.
   Igen agerer politikkerne for eget ry på den internationale scene, mens de skattetyngede danske borgere betaler festen. Tilmed må vi se vort lands indre interesser tilsidesat, ligesom vi til stadighed må betale mere, proportionelt med, at vore politikkere svigter Danmark, til fordel for deres interesser i verdensmagten.”
   – hertil kan jeg så blot tilføje, at det som vore politikkere i dag agerer på/efter, er jo netop opbygget på/over de skalkeskjul (selvforstærkende katastrofer), som venstrefløjen har befordret.
   MSM burde, hver for sig eller samlet, stilles for retten for landsskadende undergranvende virksomhed / bevidst vildledning af den danske befolkning.
   Havde det de kalder for “den yderste højrefløj” været som de påstår, var de da for længst blevet ført til “rettergang i mindelunden”, følt retsopgøret/det civile retsopgør efter anden verdenskrig eller, mindst, venstrefløjens foretrukne: offentlig udskamning af folk med andre politiske meninger.
   Men vi, som de gerne vil have udpeget, som “den farlige politiske højrefløj”, der blot vil, at folk tager stilling ud fra et fakta betonet, oplyst grundlag, om Danmarks / Europas fremtid for vore efterkommere, holder, fortsat, trofast fast i, at ord og dialog skal står over krig, vold og intriger, når det gælder vestlige civiliserede mennesker mellem hinanden.
   – det er måske det, der er den største torn i øjet på venstrefløjen; at de ikke (i tide) kan få os til at “føre krig” mod den islamiske invasion, så de kan udpege os som syndere og dem selv som vindere?
   I så fald er der ikke noget at sige til, at de nu arbejder for livet, for at få flere røde klude (islamister) at vifte os om næsen med, for klokken er jo nu fem i tolv, inden den fuldkomne opfyldelse af KOranens formål går løs her i Danmark og da ryger venstrefløjen med, som enhver anden vantro.