“DANMARK ER VORES” – DEMONSTRATIONER

Del hvor du kan


Socialdemokratiet styrer nu Danmark sammen med venstreekstreme og de værste globalistiske bærme.

De vil nu igen gøre det til et slaraffenland for tilløbende at komme og mæske sig.

Det vil vi ikke finde os i fordi DANMARK ER VORES og ikke deres.

“Deres” er de tilløbende fremmede demokratianalfabeter.

Stop Islamiseringen Af Danmark vil for hver eneste ene lov, der bliver vedtaget, der gør det nemmere og behageligere at være tilløbende i Danmark, lave en demonstration i en ghetto, som et demokrati-tjek.

I Stop Islamiseringen Af Danmark er vi så heldige at have eneret på at bruge vindertegningen fra en muhammedtegner-konkurrence i Texas, der kostede to islamisk stat terrorister livet.

Det bragte også en fatwa på SIAD, da vi ville vise tegningerne i København, hvor den hvide enke fra islamisk stat ønskede vores event bombet og deltagerne dræbt. Derfor var der 400 politibetjente tilstede.

Har lige fået tegningsfilen i den bedste opløsning tilsendt af Pamela Geller, så vi kan få trykt kæmpe bannere med muhammedtegningen “Don’t draw me”.

Vi søger nu trykkerier, der vil donere os en plakat eller to efter vores anvisninger og mål.

Jeg kan kontaktes på tlf: 2489 2441 eller på mail: siaddk@gmail.com

Anders Gravers
Formand for SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark og formand for Stop Islamisation Of Europe
Member of presidents council SION Stop Islamization Of Nations

5 comments

 1. Anonym

  “DETTE ER LANGT OVER VORES GRÆNSE!” siger svensk Politi

  Helt unge piger, voldtages nu, MIDT INDE I BYERNE, af 3, 5 eller 10 udenlandske mænd.

  “Jeg har været politimand i 35 år og har aldrig oplevet noget der ligner det her!”, siger politimanden Mats Attin, der lige nu prøver at finde DE FREDLØSE, der voldtog en kun 17-årig svensk pige på en legeplads midt i Malmø og samtidig udsatte hende for grov vold. “Nu har de virkelig overtrådt en grænse!” siger Mats Attin.

  Voldtægten skete midt i byen, på en legeplads på hjørnet af Palmgaden og Hasselgaden. Pigen var så ilde tilredt at hun måtte på sygehuset.

  I november var der 2 lignende grufulde voldtægter. En kvinde blev voldtaget af flere mænd ved en park på Segevænget i Malmø. Og dage senere blev en anden kvinde voldtaget af flere mænd på Sigtunagaden i Malmø.

  Indsatsstyrkens gruppeleder Anders Nilsson siger: “Man bør være meget forsigtig og ikke gå ud alene. De her rovdyr går målbevidst efter enlige kvinder. Man bør gå sammen i grupper!”

  En kvinde, der har oplevet en grufuld voldtægt siger:

  “Jeg mener, at voldtægt skal sidestilles med mord! Jeg blev voldtaget da jeg var 10 år. Jeg græder stadig, hver gang jeg tænker på det. Jeg må kæmpe med disse smertefulde minder HVER dag resten af mit liv. Uanset hvor jeg tilfældigvis bliver alene med en mand går jeg i panik. At fængsle voldtægtsmænd er ikke nok! Du giver dem bare en pause, inden de igen kan gå ud i verden og voldtage uskyldige piger. Voldtægtsmænd VED hvad de gør! De ved NØJAGTIG hvad de gør. Folk, der får noget ud af, at udsætte mennesker for så grusom frygt og smerte og livslange traumer, fortjener ikke at leve én eneste dag mere!”

  Vore politikere véd hvilke lande gruppevoldtægts-kulturen stammer fra. Statistikkerne er internationalt kendte. ALLIGEVEL tillader danske politikere, just som svenske politikere, år efter år, en lind strøm af folk fra disse lande, at vade ind over Danmarks grænser og bosætte sig her! Og ikke nok med, at de får lov til at bosætte sig her (UDEN at nogen kan bevise at de er ‘forfulgt’ i eget hjemland), så henter de også, via en befolkningsudskiftnings-lov som danske politikere har kreéret (også kaldt: “Familiesammenføring”), både brødre, onkler og fædre til Danmark. Hvilket så igen mangedobler denne udenlandske invasion og år for år fremmer hastigheden for udskiftningen af det danske folk.

  Vi har med sorg kunnet konstatere, at hverken overfald, brutal og invaliderende vold, voldtægter eller mord på danskere har kunnet frembringe empati eller ansvarlighed hos Danmarks politikere.

  Vi ved alle, at politikerne i løbet af kun én uge, kunne opsige SAMTLIGE konventioner, der udsatte deres eget folk for invaliderende overfald og livsfare! Men politikerne har ganske klart vist folket, at DET VIL DE IKKE!

  Det vil sige, at din datters, din søsters og din mors skæbne nu ligger i DINE hænder!

  Vil du “vente og se”? Eller vil du sikre dig, at chancen for, at de oplever en gruppevoldtægt bliver minimal?

 2. Anonym

  Så skete det igen – Dansk lov underkendt af EU
  10.07.2019 EU-domstolen har i dag afsagt en dom, der går Danmark imod og lemper udlændingepolitikken – stik imod hvad et bredt flertal i befolkningen ønsker og stik imod, hvad et bredt flertal i Folketinget har vedtaget ved lov.

  Danmark kan ikke begrænse familiesammenføringer fra Tyrkiet med en begrundelse om, at det er i Danmarks interesse at styre migrationsstrømmene og sikre en ordentlig integration af de familiesammenførte.

  Dommen er klar og konsekvensen bliver måske, at 1000’vis af sager skal gå om og nye 1000’er af giftelystne muslimske piger og drenge fra det anatolske højland vil finde vej til Danmark i de kommende år.

  Danmark hældt ned af brættet
  Det er slet ikke acceptabelt, at danske love vedtaget i det danske Folketing af medlemmer, der er valgt af det danske folk, bliver hældt ned af brættet på den måde.

  Hvis vi skal bevare Danmark som et selvstændigt land og beskytte os mod yderligere indvandring fra de muslimske lande, så er der ingen anden vej end at frigøre os fra den associeringsaftale, som EU har indgået med Tyrkiet, og som giver tyrkere ret til både ophold og offentlig forsørgelse i Danmark.

  Det bør regeringen tage initiativ til med det samme. I modsat fald må vi imødese, at tilstrømningen fra Tyrkiet vil tage til og øge de problemer, vi har nok af i forvejen.

  Tyrkerne er dårligt integrerede
  Og indvandring fra Tyrkiet giver problemer. Eksempelvis blev de 15-79 årige efterkommere af tyrkiske indvandrere i 2016 dømt fire gange så ofte som danskere for overtrædelser af straffeloven. Når det kommer til vold, blev de tyrkiske efterkommere dømt fem gange så ofte som danskere generelt.

  Det er voldsomme tal i kriminalitetsstatistikken, som ikke kan bortforklares.

  Ved det tyrkiske valg i 2017 fik Erdogan 60% af de afgivne stemmer i Danmark. Den højeste andel i Norden. Erdogans styre kontrollerer 28 moskeer i Danmark gennem organisationen Diyanet, som er Erdogan-regimets religiøse arm. Erdogan bestemmer blandt andet indholdet i fredags prædikener.

  Erdogan kontrollerer moskeer i Danmark
  Diyanet-moskeerne udvider i disse år og flere kommer til. Senest i Roskilde. Tyrkerne i Danmark tager ikke vores værdier til sig. De vender sig i stigende grad væk fra vores og vælger islamiske værdier til.

  Tyrkiske indvandrere gifter sig ikke med danskere. De foretrækker at gifte sig med hinanden og henter i stor stil ægtefæller i Tyrkiet. Derved fortsætter den negative spiral, og hvis vi ikke gør noget aktivt for at stoppe det, vil det gå værre og værre år for år.

  Tilstrømningen skal stoppes. Vi kan ikke lade EU bestemme over et så vitalt område. Det er vores fremtid som selvstændigt land, der står på spil.

  Ministeren kalder dommen en ’vejsidebombe’
  Mattias Tesfaye, som er ny udlændinge minister, og som jeg faktisk har fået et positivt indtryk af, fortæller i dag til pressen, at han sov dårligt natten til i dag, fordi han frygtede, at dommen ville blive en ’vejside bombe under dansk udlændingepolitik”, som han tidligere har sagt om retssagen ved EU-domstolen mod Danmark.

  Men han skynder sig så at sige, at ”Uanset hvad respekterer regeringen selvfølgelig domme fra EU-Domstolen”. Og han tilføjer ” Samtidig vil vi sikre, at vi har stramme regler for familiesammenføring”.

  Jeg er enig med Tesfaye i begge dele. Men tillader mig så at konkludere på hans vegne og anvise en løsning.

  Vi skal selvfølgelig rette os efter domme fra EU-Domstolen, som vi traktatmæssigt har underlagt os. Det må vi gøre, indtil vi får et flertal i befolkningen for at forlade EU.

  Og vi skal selvfølgelig ikke acceptere uhæmmet indvandring og et øget antal familiesammenføringer fra Tyrkiet.

  Når det står klart, så bliver løsningen ligeså klar:

  Danmark må frigøre sig fra associeringsaftalen mellem EU og Tyrkiet, således at aftalen ingen gyldighed har i Danmark.

  Politikerne må holde deres løfte
  Det må regeringen sørge for i god ro og orden og på den måde, som den slags aftaler opsiges i internationalt samarbejde.

  Jeg ved godt, at associeringsaftalen ikke er omfattet af de danske forbehold, men politikerne har gentagne gange lovet, at udlændingepolitikken skulle føres i Folketinget og ikke i EU.

  Det løfte må de nu leve op til.

  Mange hilsner
  Pernille Vermund

 3. M.S. Carstens

  Jeg vil mene, at det må være langt bedre, at få den danske befolkning oplyst om, hvad iSlam er. Rasmus Paludan har jo allerede vist, hvor “lidt” der skal til, for at de iSlam-tro går på barrikaderne og MSM bakker dem op.
  Desuden er det jo venstrefløjs-ideologernes store kæphest, at få “os ude på den ekstreme højrefløj” sat op mod iSlamtilhængerne, så venstrefløjen kan stemple “os” som de skyldige og derigennem tilrane sig de sidste stemmer til et DDR-diktatur.
  (det er jo stadig ikke gået op for venstrefløjsideologerne, at iSlam allerede e´r i gang med, at overhale dem inden om*)
  Hvad de MSM-bedøvede danskere ikke ved, er at dette:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  er en del af de ufravigelige livspligter, der indgår i, at bekende sig til iSlam.
  Dette kan stå på et A4 ark til 1kr. pr. stk., er hurtig og let for enhver at distribuerer, kan læses af alle og kan IKKE modsiges af hverken MSM, ventrefløjsideologerne eller iSlam-tilhængerne selv.
  Jeg er selv på vej, med en 100stk. af slagsen, for hver hund jeg kan lægge til side.

  * Se blot venstrefløjspartiernes indbydelse til iSlam-tilbederne under valgkampen: det “gav pote” og næste bliver (som det allerede ses i Sverige) at de melder sig ind i partierne og overtager styringen ad den vej.

   • M.S. Carstens

    Johannes Juhl:
    Tak, den er af nyere dato end den jeg plejer at linke til* ang. Taqiya og tilmed direkte adresseret til etnisk danske skatteborgere.

    Rettelig burde enhver journalist/ansvarshavende på skattefinansierede/-støttede medier jo længst have oplyst vort lands egen befolkning, om disse åbenbarede kendsgerninger. Men når disse (ypperste i den selvudnævnte elite) end ikke kan/vil læse, forstå og viderebringe det vigtigste ord i KOranen: nemlig ordet Vantro, så må vi, gøre vort bedste, for at få realiteterne sendt i omløb, mens folk endnu har lov, at tænke og resonere.

    * taqiya:
    http://www.danskkultur.dk/folder/begrebet_taqiya.pdf