HELLIGE KRIGERE AVLER HELLIGE KRIGERE, SIGER IS MOR –

– mon de danske politikere også er stolte når de tillader, at IS yngel kommer til Danmark?

Klik på billedet og læs artikel fra DR:

2 comments

 1. Michael Unna

  Ja rent radikalt set, så kan vi jo ikke importere nok af problemer ud over dem vi allerede har modtaget :-). Det er jo også synd for de stakler, der har støttet et rædselsmorderisk regime med kran eller højhusudkast for Homoseksuelle. Stennede eller ihjelbrændte piger, halshukkede civile, som også blev brugt som skjolde etc etc etc. Lad os endelig for disse perverse afstumpede psykopatiske stakler tilbage igen. Det kan ikke gå hurtigt nok 🙂 🙂 :-). Støt Identiere :-). mvh Michael Unna

 2. M.S. Carstens

  Foruden det fakta, at IS-krigernes børn, som det her dokumenteres af “selveste” DR, allerede i en, for os, meget tidlig alder er programmeret ind i strategierne for IS og at man derfor, med allerstørste sandsynlighed, ikke kan afprogrammere et sådant barn, så gad jeg godt læse en psyko-professors skriftlige rapport, om udsigterne til et vellykket forløb for en case magen til, UDEN henvisning til, at tilfældet er af islamisk herkomst. Og på samme vilkår en økonomisk vurdering af et sådant forløb, samt andre eksperters bud på, hvad udsigterne er, hvis projektet slår fejl.
  Som jeg er orienteret, så afviser kommuner/regioner/stat, ret så konsekvent, at give dyr behandling, til selv alvorligt syge, patienter i Danmark, såååå hvordan passer dette lige ind over for ramte danskere, overbelægninger i psykiatrien, milliondyre 24/7 dækkende personlige boenheder. arbejdsskader, senere skader på menig mand, overbelastning af politi, fængselsvæsen, forvaringsanstalter osv, der endda “”kun”” skyldes nuværende stadie af islams invasion af landet???

  Islam er og bliver en voldsideologi, da alt hvad der står i KOranen understøttes af vold mod enhver der ikke bogstavtro følger denne Voldsmanual, inklusive iSlams egne tilbedere. Man kan tage en islamtroende ud af et islamtroende land, men man kan IKKE tage iSlam ud af et menneske.

  Til yderligere oplysning for de, som endnu ikke kender ideologiens kernepunkter, er her et link, der oplister enhver “almen” islamtroendes hoved-pligter i livet:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  og her et, der uddyber, bare et, af punkterne i ovenstående, nemlig “kopskat (jizya), dens årsager og betingelser “:
  http://centerforhistorieformidling.dk/korstogene-islam-kristendom/tekst112.html
  Når dette så er læst, behøver man ikke læse meget mere, for at kunne forestille sig iSlams ypperste pligt, Koranens Sura 9.29, udsat for realitets-træning på højeste niveau.