Varanens ord: Muslimernes skæbne og straf

The holy Varan

Anders Gravers siger følg vores hellige Varan!

Frit fra Ellen Vuf’s Varan-oversættelse:

35.7 Muslimerne har en hård straf i vente.

8.3 Bekæmp dem,… indtil alle muslimers religion tilhører Anders Gravers.

40.70-72 De, der kalder Varanen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

41.26-27 De, der er muslimer siger: ”Hør ikke på denne Varan! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er muslimer smage en streng straf og gengælde dem…

34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var muslimer. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?

3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er muslimer.

76.4 Til muslimerne har vi beredt lænker og kæder og flammende ild.

9.123 I, som tror (på Anders Gravers)! Bekæmp dem af muslimerne, der er i nærheden af jer! Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Anders Gravers er med de gudfrygtige (ikke-muslimer).

5.51 I som tror (på Anders Gravers), !Tag ikke muslimer til venner!
Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

3.28 De troende (ikke-muslimer) skal ikke tage sig muslimer til
venner. Den der gør det hører slet ikke Anders Gravers til..

3.61 …Lad os nedkalde Anders Gravers’ forbandelse over dem.

33.1 og 33.48 Adlyd ikke muslimerne og hyklerne.

9.3 Forkynd dem, der er muslimer en pinefuld straf.

22.19-22 …Til dem, der er muslimer, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.

69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang.

4.89 De (muslimerne) ville ønske, at I var muslimer, lige som de selv er muslimer, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Anders Gravers’ sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper.

4.102 De, der er muslimer, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben.

47.5 Når I møder dem, der er muslimer, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

47.8 Men de, der muslimer, død over dem!

33.64 Anders Gravers har forbandet muslimerne og beredt dem en flammende ild.

33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.

47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Anders Gravers er med jer.

9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Anders Gravers og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Anders Gravers og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (slam), indtil de et kuet og betalt skat (til ikke-muslimerne). Muslimerne siger ”Muhammed er Allahs profet!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var muslimer, sagde tidligere. Måtte Anders Gravers bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

4.104 Vær utrættelige i at forfølge de muslimske folk, selv hvis det måtte være ubehageligt for jer.

47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at drikke, der flår deres indvolde i stykker.

9.73 Bekæmp muslimerne. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der sætter andre ved Anders Gravers’ side, hvor som helst i finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold!
Men hvis de omvender sig (bliver ikke-muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

9.29 Og blandt de, der har fået skriften (muslimer), skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (slam), indtil de er kuet og rede til at betale tribut (til ikke-muslimerne).

4.109 Når I drager på togt i landet (muslimernes land), begår I ingen overtrædelse ved at forkorte bønnen, hvis I frygter at de, der er muslimer vil udsætte jer for prøvelser. Muslimerne er en åbenlys fjende.

88.5-7 De (muslimerne) skal brændes i flammende ild, drikke kogende vand og de skal æde torne og tidsler.
——————————————————————————-

Læs også:
https://siaddk.wordpress.com/2011/03/07/djaevelens-dilemma/

https://siaddk.wordpress.com/2016/08/19/kaere-vaemmeligbo-meld-mig-for-racisme

12 comments

 1. Anonym

  Jeg vil lige gøre opmærksomt på at Tommy Robinson i England er blevet genfængslet. Han kan lige nu være i livsfare (hvis han ikke allerede er dræbt). Man kan følge ham på Youtube. Jeg behøver vel ikke at introducere ham i dette forrum. I ved alle sammen hvilket helt han er, og hvilken rolle han spiller for alle de 1300 småpiger der blev holdt som sexslaver i Midtengland. Støt ham og hjælp ham alt det I kan. Støt Tommy (boy) og hans familie. mvh Michael Unna

 2. Anonym

  Vi skal insistere på at bestemme i vores eget land
  AF: PERNILLE VERMUND, MF, FORMAND FOR NYE BORGERLIGE
  Publiceret 12. juli 2019 kl. 14:21
  send til en ven
  PERNILLE VERMUND, MF, FORMAND FOR NYE BORGERLIGE
  Billede
  Danmark.
  Selvbestemmelse: I skolen lærer vi børnene, at Grundloven fra 1849 gav os folkestyret, således at folket vælger Folketinget, og Folketinget laver lovene – og alle er lige for loven.

  Vi fortæller børnene, at i Danmark bestemmer danskerne i fællesskab. Det hedder demokrati, og demokratiet er rammen for vores samfund inden for Kongerigets grænser.

  Det er en smuk fortælling. Den er bare ikke sand.

  Det er ikke godt at lyve for skolebørnene. Det er ikke godt at opdrage dem med et falsk billede af, hvem der bestemmer i Danmark.

  Dommen forleden fra EU-domstolen i Luxembourg, hvor de danske regler for familiesammenføring med tyrkere blev hældt ned ad brættet, fortalte en mere sand historie: Det er ikke Folketinget men EU-domstolen, der bestemmer, hvad der skal være gældende ret i Danmark.

  Ikke ud fra en kølig og saglig fortolkning af de love, der er vedtaget i Folketinget og EU, men på baggrund af rene politiske vurderinger fra de udpegede EU-dommere.

  Tidligere minister og Folketingets mest erfarne medlem, Bertel Haarder, var da også ret klar i går, da han bemærkede, at EU-domstolens kendelse ‘lyder som en meget politisk begrundelse’. ‘Som om domstolen mener, at den er bedre til at vurdere, hvad der gavner integrationen i Danmark, end danske myndigheder er’, fortsatte han.

  Hvis nu sagen havde drejet sig om krumme eller lige agurker, om runde eller trekantede vejskilte, så kunne man måske have ladet det passere.

  Men dommen, der erklærer dansk udlændingelov ugyldig, er inde at pille ved det helt centrale spørgsmål for et selvstændigt land: Hvem skal have lov at rejse ind og slå sig ned i vores land?

  Det er ikke folket, der gennem folkestyret og Folketinget bestemmer det. Det er EU-domstolen. Det står tindrende klart i dommen.

  Vi kan nu som folk vælge mellem tre muligheder:

  1. Skal vi fortsætte med at lyve for skolebørnene og hinanden og lade som om illusionen om folkestyret er sand?

  2. Skal vi acceptere åbent, at vi ikke længere er herrer i eget land og fortælle sandheden til skolebørnene om deres fremtid under EU-domstolens herredømme?

  3. Eller skal vi tage retten tilbage fra EU-domstolen, genvinde vores suverænitet som et frit folk i et selvstændigt land og gøre det til en del af fortællingen i skolen om danskerne og Danmark?

  Jeg håber på, at danskerne vælger den tredje mulighed og griber ud efter friheden i det nationale fællesskab.

  Men jeg frygter, at vi aldrig kommer til at tale om det helt principielle værdiskred, som EU-domstolens tiltagende magt over danskerne fører med sig.

  Juristerne i ministerierne er allerede i gang med at finde lappeløsninger og smuthuller, så minister og regering kan berolige danskerne: ‘Det går nok alt sammen, og EU er til gavn for os alle’.

  Jeg er slet ikke enig. Hvis danskerne ikke insisterer på at bestemme i Danmark, så forsvinder vi som folk.

  Det vil jeg ikke acceptere. Aldrig.

 3. M.S. Carstens

  Jeg har stor respekt for Rasmus Paludan og Stram Kurs, der lige som NB fortjener, at varetage vore interesser på højeste sted, men jeg føler det uhørt, at SIAD vil kopiere Rasmus Paludan, i mangel af egne brugbare/gennemslagskraftige ideer, til at stoppe islamiseringen af Danmark. Jeg var helt med på den, med at SIAD støttede Rasmus Paludan og Stram Kurs op til valget, men at promovere SIAD(vores) / Anders Gravers interesser, ved at gøre andres koncept til eget efterfølgende, er at udstille en nedrig egennyttig hensigt med SIAD, hvorfor jeg omgående trækker mig ud af SIAD og beder Anders Gravers at slette mit medlemskab!

  • M.S. Carstens

   Jeg er ikke på FB, men selv gode råd, ideer og opråb her i kommentarsporene har AG ignoreret.
   Jeg agter ikke at stoppe i kampen, men vælger mine allierede med omhu og vi er meget enige.

  • Johannes Juhl

   Jeps jeg er heller ikke på FB det er livet for kort og for vigtig til.
   Jeg kan blot følge AG her og ser ikke meget andet end Gellereport fra den side, det havde været noget bedre hvis han ville koncentrere sig om DANMARK der er problemerne vi kæmper imod.
   Så hvorfor betale for noget man ikke får noget ud af
   Som en gammel arbejdsgiver jeg har haf sagde af ingenting kommer der ingenting!!!

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Johannes Juhl, FB er faktisk en vigtig faktor i kampen mod islamiseringen, idet man finder ligesindede og nye kræfter, der kan erstatte dem, der er frustrerede over den pågående islamisering af vores land – ny regering der vil tilbagerulle stramningerne som den tidl. regering lavede – og dermed falder fra. Men den frustration bør så ikke gå ud over nogle af dem, der har gjort mest, for at prøve at stoppe islamiseringen.
    Påstanden om at jeg kun poster ting fra Geller Report påståes netop, fordi man ikke er på FB. Det er rigtigt at min side har meget stof fra Pamela, idet hun er med-admin på min side, så det er vel ikke så mærkeligt. Men derforuden har jeg en profil – (selvom den har været slettet 5 gange og har mistet en 4-5000 venner hver gang den er blevet slettet, de kommer heldigvis hurtigt tilbage når jeg starter op med en ny profil) – og der foregår de fleste af mine indlæg om hvad der foregår, samt i vores FB støttegruppe og på SIADs side.
    Og sådan er det også med SIADs organisation i det virkelige liv, der bliver vi også udsat for sabotage, som vi gør på FB og her gælder det igen, vi Aldrig giver op, så lang tid vi trækker vejret.
    Flere loyale folk har brugt megen tid på at organisere nye folk ind i SIAD, inden vi gik igang igen og den organisering er vi stort set færdige med og derfor vil vi lave demonstrationer med muhammedtegningerne i ghettoerne, hver gang der kommer en tilbagerulning af de stramninger, tidl. regering lavede.
    Men du har da ret i, som din gamle arbejdsgiver sagde, at ud af ingenting kommer der ingenting – det er bare det forkerte sted at komme med beskyldningerne.
    At du ikke vil betale til foreningen er da beklageligt, men det er jo nok fordi du er frustreret, gammel i kampen og træt. Så er det jo også en god idé at melde sig ind i NB, som du siger du nu vil gøre, for der sker jo ikke andet end politik, som du så kan sidde hjemme i lænestolen og kommentere på computeren i sikkerhed.

   • Jeanette Hansen

    Johannes Juhl, hvis du ikke er på facebook kan du vel heller ikke dømme hvad Anders debatterer derinde, det eneste du ser er hans side på FB heinde fra hjemmesiden, men der sker meget mere end du ved på de andre sider/grupper derinde (jeg ved det for jeg er der selv) og det er et rigtigt godt sted at finde ligesindede og at engagere folk. Ja der er megen snak derinde, men de folk der ønsker handling er altså også derinde og når vi nu ikke længere samles i landsbyerne og mødes ved købmanden så må vi jo gå nye veje og som tingene er idag er de få – deriblandt SIAD – der rent faktisk tør at gøre noget ikke koncentreret i en landsby men er spredt ud over hele landet og som man skaber kontakt med f.eks. via facebook.
    Jeg ønsker også at vi imorgen kunne sige at problemet var løst, men det nytter ihvertfald ikke noget at lade sine frustrationer gå ud over de få personer der tør – og gør – noget, – vel?

  • Stop islamiseringen af Danmark

   M.S.Carstens, ved virkelig ikke hvad der går galt for dig. SIAD efterligner Ingen – heller ikke Rasmus Paludan. Vi har siden vores start demonstreret og forsøgt demonstreret (staten erklærede nødret overfor SIAD) i ghettoerne og at SIAD har vist muhammedtegningerne er vist heller ikke andres idé. Vi fik bl.a ikke lov til at vise tegningen på Den Sorte Diamant, der ellers gladeligt udlejer til Hizb ut tahrirs kønsopdelte seancer. Vi fik heller ikke lov til at vise tegningen til Folkemødet på Bornholm idet de ville udelukke Fremskridtspartiet 5 år fra at deltage i folkemødet, hvis de lod mig komme og vise tegningen. Til sidst viste vi muhammedtegningerne fra Texas i Kbh. understøttet af 400 politibetjente idet IS ønskede at bombe arrangementet.
   Så at sige at vi tager andres idéer er hen i vejret og vi har da heller ikke noget imod at andre kopierer vores koncept med at en lille gruppe, om de så kun er 2-3 personer, altid kan komme i medierne hvis det de gør er vovet nok og dermed påvirke folk til at handle aktivt.
   Men kan forstå på det hele at det er på tide at fortælle SIADs 14-årige historie igen, så vi ikke bliver skudt i skoene at vi kopierer nogen – det vil man forstå efter en gennemgang af SIADs historie.

  • Jeanette Hansen

   M.S. Carstens sikke dog en galde at komme op med – er der nu noget i vejen med at handle, at gøre noget aktivt?? Nu har jeg fulgt SIAD i over 10 år hvor jeg også har været med og kan bare sige til dig at SIAD ikke efterligner nogen men rent faktisk har været foregangs-bevægelse i aktioner på denne måde. De har stillet op utallige steder med risiko for liv og førlighed, stået med bannere og flag i “risiko-områder” og blevet råbt efter, spyttet på og det der er værre. Måske endda Paludan er blevet inspireret af denne aktionsform? Så hvad i alverden, er jeg lige ved at sige, bilder du dig ind at udskamme den bevægelse der har gjort så meget for danskerne og Danmark igennem så mange år. Jeg håber det er fordi du er ganske ny i modstanden mod islamiseringen og ikke kender til hvad der er sket de sidste 14 år, men så skulle du måske undersøge sagerne, før du farer i blækhuset.