DE TILLØBENDES VOLDTÆGTSPARADIS – nu 2,8 voldtægts-anmeldelser OM DAGEN !

Del hvor du kan. Løgnemedierne gør det ikke

Nye tal fra Danmarks statistik viser foruroligende stigning i anmeldelser af voldtægter siden 2010. Der har været en stigning på 224 procent fra 79 sager i andet kvartal 2010 til 256 anmeldelser i samme periode 2019.  Det er 2,8 anmeldelser – dagligt!

Ifølge Kvinfo er der, foruden de voldtægter der bliver anmeldt, et stort mørketal, der efter deres estimering ligger på ca. 5000 årligt.

Hvad er det for et samfund, vi giver videre til vores børn og børnebørn?

De skyldige er folketingets politikere, som har inviteret en masse mennesker med en helt anderledes kvinde- og pigeopfattelse end den danske. Ufatteligt at man så kan stemme røde partier til magten i Danmark, der vil gøre det til et endnu større slaraffenland at komme tilløbende hertil.
Lad os rejse os og stoppe det!

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen af Danmark

Her sidste nye voldtægtsforsøg fra Nordjylland:

Kvinde forsøgt voldtaget: Fik slået sig fri

politi_kriminalteknik

4 comments

 1. Anonym

  Undskyld jeg lige lægger dette indslag ind her Youtube: Ezra Levant (og hans forsøg på at besøge Tommy Robinson i Fængslet)- samt Youtube: IK rapegang victim speaks out to support Tommy Robinson/Ezra Levant.

  • Michael Unna

   rettelse : UK rapegang..:-) Hjertelig tak for jeres kamp og støtte til Tommy. Mit navn. mvh Michael Unna

 2. Kenny

  Historien er nu ændret til at “blot” være et forsøg på røveri da politiet i første omgang havde misforstået anmeldelsen (?). Det ser nok bedre ud i statistikken end hvis det er et forsøg på voldtægt (?!) Det er efterhånden snart umuligt at have tiltro til at hverken den lovgivende, udførende eller dømmende magt udfører deres hverv for Danmark og danskere

 3. Michael Unna

  Det er jo noget vi må regne med i Muhammedaneres kamp imod friheden, at kvinder som er frie (og især ikke islamiske) helst skal voldtages, så angsten får dem til at dække dem til. Muhammedanernes kamp imod det frie samfund, går først ud over kvinderne.(Dernæst alle ikke muslimer etc etc etc).