ET FATALT DEMOKRATISK PROBLEM

Regering og kommunistiske og islamvenlige støttepartier vil nu hindre et lovligt politisk parti i at stille op, ved at ville hastebehandle et lovforslag, der gør det meget sværere for Stram Kurs at indsamle vælgererklæringer, trods partiets navn er godkendt.

Ved at fjerne helt almindelige menneskers mulighed for at blive hørt, lægger regeringen og støttepartierne nu op til den helt store polarisering mellem på den ene side islamvenlige partier og tilløbende som aldrig har ydet eller løftet en hånd for det danske samfund og på den anden side herboende danske statsborgere som er af en anden mening end regeringen.

Som direkte modsvar til regeringens fastoicide og kommunistiske tankegang med at eliminere politiske modstanderes mulighed for at stille op, vil SIAD nu foranstalte en kampagne der skal ramme de tilløbende islamtroende i dette land. Vi kalder kampagnen “Vi vil have Danmark tilbage – ikke flere danske ofre – Rejs hjem/Go home Muhammed”.
Kampagnen skal ses som et gensvar på regeringens ønske om polarisering.

Læs artikel fra DR:

Hastebehandler lovforslag for at bremse Rasmus Paludan

Astrid Krag har lært af sine kommunistiske forbilleder fra USSR tiden – nu vil hun hindre politiske modstandere i at stille op. Næste skridt bliver vel, at anderledestænkende vil blive ofre for et lovforslag om at indføre Gulags, som i det gamle Sovjet-imperium.

2 comments

 1. Michael Unna

  Det er vel i tråd med den måde hun understøttede Kbh kommunes behandling af Jaleh Tavakoli sagen (Beklager eller undskylder hvis jeg på stående fod har stavet hendes navn forkert). Hun har en Iransk baggrund, og ved hvad Islam er imens hun har advaret os på sin Blog i JP. Men efter Kommunen truede med at fjerne hendes plejebarn, og som Astrid Krag støttede op omkring, i forhold til sit virke som debattør med blog på JP. Følte hun sig nødsaget til at nedlægge sin Blog. Totalitærer kræfter i regeringen, som Astrid Krag sikkert er en del af, vil vel (mig motivgæt) være sikker på at leve op til Marrakeshaftalens cencurhensigter, når det nu er forbudt at fremvise halshugningen af de to naivopdragede ferieteenagepiger i Marokko (hvor halshugningen foregik lige op til og under Marrakeshaftalens underskrift). Da jeg ikke vil ryge ind i retsager om Injurier eller æreskrænkelse, vil jeg her ikke udtrykke flere superlativer om hvad jeg mener om Astrid Kravs virke og politiske hensigter i pågældende subjekt (Astrid Krav), men læserne kan vel gætte sig til det.

  • Anonym

   Mener du landsforrædder?
   Så er der nok en del Danskere der mener det samme.
   De følger ihvertfald ikke den Danske Grundlov,for den giver ret til fuld ytringsfrihed både i skrift og tale.Selvfølgelig med et ansvar.
   Men hvad,socialdemokratiet,er jo også blevet et “facistisk/kommunistisk” parti,der kun gør hvad “Politbureauet EU dikterer!!!!!!!