Rejs hjem Go home – demo

Århus, Rådhuspladsen, lørdag d. 5. okt. kl. 12.45

Mød op og vis at du elsker dit land og at du vil kæmpe for det – ikke kun i medgang, men også når du møder modgang og modstand. Vel mødt!

Tiden er nu moden til af al mulig kraft at modsætte sig besættelsen og islamiseringen af vores land. Det gør vi med flere forskellige tiltag, som kan læses om på SIADs hjemmeside under “SIAD Kampagne”

Et af tiltagene er at demonstrere og dermed lovliggøre begrebet Send dem hjem, Go-home, da det er en almindelig antagelse i hovedparten af befolkningen, at: kan du ikke indordne dig under danske forhold må du rejse hjem – og det kan kun gå for langsomt.

Hvad skal man i et land med frihed, demokrati og ytringsfrihed, hvis man ikke kan li’ frihed, demokrati og ytringsfrihed?

Derfor bærer vi også vores kæmpe bannere med muhammedtegningerne fra Texas, der var skyld i at to terrorister blev dræbt, for at sende et klart signal om, at i Danmark er der ytringsfrihed. Det kan godt ske du ikke må tegne hvad du vil i dit hjemland, men i Danmark må vi.

Derfor: Mød op og vis at du elsker dit land og at du vil kæmpe for det – ikke kun i medgang, men også når du møder modgang og modstand.
Vel mødt!

Anders Gravers
Formand
Stop Islamiseringen Af Danmark

Kommentér her

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s