VELLYKKET GO HOME DEMONSTRATION I ÅRHUS

Vindertegningen fra “Tegn Muhammed”-konkurrencen som blev afholdt i Texas i 2015 og kostede 2 Islamisk Stat terrorister livet.

En stor TAK til de 32 modige fædrelandskærlige danskere der var med til demoen fra start til slut. Til tider var vi med tilskuere omkring 70.

Lørdag d. 5. okt. var den første demonstration i en lang række af demonstrationer med navnet Go home Muhammed.

Vi startede demoen kl. 13.00. Der var en overraskelse indbygget i vores demo, da statsministerkandidaten Rasmus Paludan fra Stram Kurs kom for at holde en tale. Det blev så til to.
Anders Gravers formand for SIAD bød velkommen og gav en kort forklaring på baggrunden for demonstrationen, kan læses her i en forkortet udgave.
Her en af talerne fra youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=2D7Y1-p2jDw

Demonstrationen forløb i god orden uden den store chikane fra moddemonstranter, da der ikke var nogen andet end forbipasserende der tilkendegav deres utilfredshed med vores kærlighed til Danmark og de blev så svaret med passende tilråb.
Enkelte muslimer der passerede forbi på vejen tudede i hornene og gav os fingeren. De blev svaret med Go home Muhammed. En enkelt dværglignende muslim i en lille hvid bil holdt endda stille og råbte sine muslimske besværgelser efter os men det stoppede da Rasmus Paludan og kameramand gik helt tæt på ham. Da smuttede dværgen ud i trafikken i en hast, så han næsten kolliderede med en anden bil.

Imellem talerne havde Rasmus Paludan sørget for god fædrelandskærlig musik der gjaldede udover Rådhuspladsen med gode sange som John Mogensens Danmarks jord for de danske og nationalsangen som talerne startede med.

Der blev også delt kridt ud som et middel mod mediernes radio tavshed ang. vores kampagner og budskaber, så nu kridter vi banen op til en helt ny form for beskedgivning og det er via kridt på fortove, gader og mure hvor det er tilladt. Der kan de enkelte ord skrives som Go home Muhammed eller SIADs hjemmeside-adresse siaddk.dk , da linket ikke kan slåes op på facebook, da facebook ikke tillader det.

Alt i alt en dejlig dag i strålende solskin og med god samvær af ligesindede da alle er kommet til konklusionen, at islam og dens følgere ingen plads har i Danmark og at de hurtigst muligt skal tage hjem.

Er du enig med os så mød op næste gang hvor vi holder demonstration i Aalborg.

Hold øje med hjemmesiden for datoen, fordi vi prøver at arrangere det, så så mange som muligt kan være med. Vi regner med at holde det en hverdagsaften.

3 comments

    • Stop islamiseringen af Danmark

      Kære Daniel. Nej, det vil vi ikke. For SIADs vedkommende drejer det sig kun og jeg gentager kun om islam og dens følgere. Deraf vores navn Stop Islamiseringen Af Danmark. Islams følgere har intet at gøre i det 21. århundrede i en moderne og frigjort demokratisk stat.
      Vores forfædre ville have roteret i deres gravhøje, hvis de vidste hvordan vores ledere har slæbt fjenden ind i vores midte.