REGERINGENS ØGET OVERVÅGNING NYTTELØS

Det svarer til, at man filmer nede i bunden af et træskib, mens der bliver hugget løs med økser på bunden. Men samtidig inviterer man flere øksehuggere ombord på skibet, ved at love dem bedre forhold end skibets egen besætning.

Der er kun én løsning: Hjemsendelse af pædofilprofetens følgere. Så vil øksehuggene i bunden af skibet forstumme og vi vil komme på ret kurs istedet for at gå druknedøden i møde.

Regeringens forslag er som sædvanligt latterlige og kun et udtryk for at vinde vælgertilslutning ved at virke håndfaste og beslutsomme. Som eksempel, London, som er den mest overvågede by i verden, har alene distriktet King’s Cross and St. Pancras langt flere kameraer opsat end regeringen ønsker i hele Danmark. Distrikterne Oxford Circus og Waterloo har hver især ligeledes flere end regeringens forslag for hele Danmark.

For det første får regeringens forslag ingen effekt overhovedet. For det andet tjener det kun som formål at filme de øksehuggende – som konstant stiger i antal – og i yderste konsekvens kommer de bare til at fylde op i skibets fængsel. Ingen konsekvens, ingen hjemsendelse og et skib der snart går ned, takket være vores totalt nytteløse politikere fra både højre og venstre side af den politiske skala.

Læs artikel fra BT:

Statsminister bebuder massivt øget overvågning i Danmark

Statsminister Mette Frederriksen (Socialdemokratiet). Fotograferet på Marienborg 7/10 2019.

One comment

 1. Michael Nielsen

  Jeg deler holdningen om at forslaget til dels har til formål at vinde vælgertilslutning. Men jeg ser også en anden mulighed.

  Så jeg håber at det er okay at jeg lister op, hvad Mette Frederiksen og hendes regering helt konkret forslår af mere overvågning. For forslagende 2, 3, 7 og 9 åbner op for muligheden af misbrug på massiv skala.

  FORSLAG OM UDVIDET OVERVÅGNING

  1. At politiet skal opsætte “markant mere tv-overvågning” i form af 300 flere kameraer.

  2. Politiet skal kunne sætte dem op på eget initiativ overalt i landet, hvor det vurderes at være nødvendigt.

  3. Politiet skal have midler til at anskaffe sig fire mobile overvågningsvogne, der kan overvåge i realtid. De skal kunne sættes ind i forbindelse med alvorlige hændelser.

  4. Mulighederne for at overvåge eksempelvis offentlige bygninger skal udvides, så der ifølge statsministeren bliver mulighed for at “overvåge bredere og ikke kun snævert”.

  5. Politiet skal have beføjelser til at kunne pålægge offentlige myndigheder overvågning, hvis der efter politiets vurdering er behov for det.

  6. Kommunerne skal have mulighed for – under indragelse af politiet og for egen regning – at lave generel tv-overvågning af det offentlige rum. Det gælder blandt andet i nattelivet tæt på restaurationer.

  7. Det skal gøres obligatorisk for alle private og offentlige myndigheder at registrere tv-overvågning i politiets register POLCAM, så alle videoovervågningskameraer bliver registreret et samlet sted.

  8. Politiet skal have mulighed for i længere tid at opbevare data fra nummerpladeskanninger. I dag må politiet kun opbevare informationer, som ikke har givet resultat, i 24 timer.

  9. Politiet og Politiets Efterretningstjeneste skal i “ekstraordinære situationer” have mulighed for at overtage al tv-overvågning i hele Danmark og overvåge i realtid.

  KORT ANALYSE
  Min korte analyse er at denne udvidelse ikke vil ramme de fremmede fjender i nogen særlig grad, eftersom politiet allerede har tusindevis af kameraer at bruge af. Til gengæld er jeg ret sikker på at udvidelsen vil ramme den voksende gruppe af islamkritiske danskere særdeles tungt. Disse danskere bor nemlig overalt i landet, så deres geografiske spredning og spredte aktiviteter, gør det nødvendigt for vores anti danske folketing, at følge deres aktiviteter mere målrettet.

  Ellers giver det ikke mening med så relativt få kameraer, til hundredetusindevis af radikaliserede muslimer. For de er i forvejen koncentreret i kendte zoner og mere eller mindre omgivet af kameraer, der som artiklen siger, ikke føre til nogen konsekvens alligevel.

  Så det er os, de islamkritiske stemmer, som skal overvåges mere målrettet.

  Vi er fjenden, ikke muslimerne.