Tale til 2. Rejs hjem Go home Muhammed demonstration i Aalborg

Tale af Anders Gravers d. 24. okt. 2019

“Velkommen til d. 2. Go home Muhammed demonstration denne gang i Aalborg

Baggrunden for at vi holder disse demonstrationer er for klart og tydeligt at tilkendegive, at vi ønsker at muslimerne rejser ud af Danmark og hjem hvor de kom fra.

Der findes stort set ikke den dårligdom i Danmark, der ikke kan tilskrives politikernes gæster, – tilløbende muslimsk fødselsoverskud, som er kommet til Danmark for at følge koranens ord. Bl.a.

Sura 9.20: De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

Glistrup havde ret, da han sagde, at de kun var her for én ting og det var at overtage vores land for Allahs sag.

Han sagde at der ville komme en dag, hvor de vil komme løbende ud af deres grøntsagsforretninger, pizzariaer og DR og begynde at slagte løs på danskerne.

De er ikke begyndt at gøre det allesammen på én gang endnu, men det foregår snigende og langsomt. Hver uge hører vi om voldtægter og vold mod sagesløse udført af pædofilprofetens følgere.

Idag blev den 19-årige dreng der forsvandt for nogle dage siden formentlig fundet i en mose. Det var drengen, der havde ringet hjem og sagt han var blevet overfaldet og bestjålet for mobil, kort og penge. Han fortalte grædende sin mor, at han ville gå ud og lede efter sine ting. Han kom aldrig hjem og nu har man formodentlig fundet ham.

Disse ting der foregår nu på daglig og ugentlig basis vil snart eskalere, for det har det allerede gjort – vi hører ikke det halve af det der sker pgra. vores løgnemedier.

Og dem der tror, at dette kan klares politisk, må snart se deres illusion brudt, fordi vores slimede forræderiske politikere sammen med EU toppen har solgt os til islam og de vil bruge alle midler for at prøve at stoppe, at fornuftige mennesker kommer ind at sidde i folketinget.

Mange mennesker er totalt overbeviste om, at der var valgsvindel mod Stram Kurs ved sidste folketingsvalg, men ikke nok med det, – selvom det er selve demokratiets beståen, at man kan stole på hinanden til et valg, – så begår regeringen og deres politi nu grundlovsbrud – jeg siger DERES politi, for det er ikke befolkningens politi, når man laver grundlovsbrud for at forhindre et lovligt politisk parti i at holde partikongres.

Danmarks riges grundlov er en kontrakt mellem befolkningen og politikerne. Enhver politiker der kommer ind på Christiansborg skal skrive under på at vedkommende vil overholde grundloven.

Når Fyns Politi nu har forbudt et lovligt politisk parti at afholde deres partikongres, er det et regulært grundlovsbrud, idet grundloven giver alle ret til at forsamles indendøre.

Flere personer i både DF og Socialdemokratiet ved hvor alvorligt grundlovsbruddet er og forsøger at lukke munden på os alle, ved at tilbyde Stram Kurs at holde kongressen inde i folketinget, fordi det er et sikkert og godt sted.

Ja det er et sikkert og godt sted, politikerne har nemlig sørget for, at de SELV er meget sikre, – ja det er dem der er mest sikre i hele Danmark og det er de samme forrædere, som har inviteret selve ÅRSAGEN til alle problemers moder til Danmark, nemlig islam som står for al volden og truslerne her i Danmark, så meget at Fyns Politi kapitulerer og annullerer grundloven.

Vi er selvfølgelig glade for, at Stram Kurs kan holde deres kongres i folketinget, da de nu – efter det spotlys der nu vil være det sted der siger ja til at holde kongressen – vil få meget svært ved at finde et nyt sted.

Men når det så er sagt, så er det vigtigste at grundlovsbruddet bliver repareret og at politidirektøren i Odense bliver fyret på gråt papir i vanære og uden sin pension.

Samtidig skal Fyns Politi tvinges til at sørge for Stram Kurs partiets sikkerhed til en ny kongres, fordi dette grundlovsbrud er det værste grundlovsbrud politikerne har lavet efter 2. verdenskrig.

Et grundlovsbrud er og bliver et brud på den kontrakt der er imellem det danske folk og politikerne.

Og bliver den kontrakt brudt imellem politikerne og befolkningen, så er en regulær frihedskamp igang og alt er tilladt, indtil grundloven bliver overholdt.

Denne gang er det Stram Kurs, næste gang er det måske SIADs Go home demonstrationer, der bliver helt forbudt at afholde, fordi det ophidser pædofilprofetens følgere, så det er skruen uden ende.

Politikerne må hellere få løst problemet, ellers er vi nogle der vil gå igang med at få dem fjernet.

Vi offentliggør i denne uge hvor vi holder Go home Muhammed demonstration nr. 3.”

Referat fra demoen følger imorgen fredag d. 25. okt.