Referat af Rejs hjem Go home Muhammed demo nr. 2 i Aalborg

Vi blev en små 20 stykker da demoen var på sit højeste. Det er selvfølgelig alt for lidt, men vi er selvfølgelig også i opstartsfasen af demorækken.

Ang demonstrationen kæmpede jeg også med facebook. 3 gange nedlagde de invitationsgruppen til demoen grundet “hatespeech” som de skrev.
Kan ikke rigtig se, der er noget som helst hatespeech i vores navn til demoen og især da vi ikke engang skriver Muhammed fuldt ud. Så man kan næsten ikke engang kalde det politisk korrekthed, det er ren og skær tanke-politi, idet de skal fastholde sig til hvad der står og ikke hvad de tror der står.

Med disse forhindringer er det ikke så nemt at informere folk, især også nu hvor løgnepressen har lagt os på is, de skriver aldrig mere om vores demonstrationer, trods jeg sender pressemeddelelse ud til 32 medier af de største.

Men det skal nok vokse sig stort, da sådan noget også spredes fra mund til mund og folk finder ud af, at til disse demoer bliver man taget med ind i et fællesskab, der holder. For de flestes vedkommende bliver det sådan, at man ligefrem glæder sig til at komme til demoerne.

Hvis du ikke var med til demoen i Aalborg – join the resistance og mød op i Brønderslev d. 31. okt. kl. 16.30 på Brønderslev station.


Jeg ankom kl. 16.33. Intet politi på stedet. Havde fået besked om at der var flere der var forsinkede, så vi besluttede at vente til kl. 17 med at afholde demoen.
De personer der var mødt til tiden hjalp med at hænge Muhammed-bannerne og Go home refugees bannerne op vha. lidt snor-indkøb i Meny.

SIAD havde vores nye donation med, et næsten splinternyt bærbart højttaleranlæg. En stor TAK til den person der donerede – en meget flot gave som vi skal vide af at få brugt.

Vi brugte tiden indtil kl. 17 til at finde ud af maskinen, der talte flydende Mandarin til os – det var der ingen af os der talte, så det endte med vi fik noget jalla musik til at drøne ud over Kennedy Plads, indtil vi fik sat den på den rigtige kanal med Stram Kurs musik leveret af en af de unge seje gutter fra Stram Kurs.
Virkelig gode højttalere som sagtens kunne tale hele Kennedy Plads op.

Lige før kl. 17 dukkede politiet op i en af politiets mandskabsvogne hvorpå der stod “indsatsleder”. Normalt plejer vi at have et rigtigt godt forhold til Nordjyllands Politi og har haft det de 14 år vi har holdt demonstrationer (pånær et par år hvor vi ikke har holdt demoer i Nordjylland).
Normalt vil indsatslederen komme hen og give pænt hånd og informere os om de udstukne regler for demoen, oprydning etc. og altid med et smil på læben. Ja de fleste gange skulle vi endda dukke op på poilitistationen inden demonstrationen, men denne gang sad der en lettere korpolent sur mand og kiggede ud på os fra 30 m. afstand. Det var alt hvad jeg så til ham.

Det er tydeligt, at der er udstukket nye regler for politiet ang. islamkritikere. Det ses også på den ubehagelige måde myndighederne behandler Rasmus Paludan på.
Den eneste gang politiet stod ud af vognen, var da en muslim kom løbende hen til dem og sagde, “walla jeg sværger jeg slår ham, hvis I ikke får dem væk!” Det var så vores lovlige demonstration han talte om. Mere om ham senere i referatet.

Kl. 17 gik jeg igang med at afholde min tale som kan læses på SIADs hjemmeside. Vi tør ikke slå den op på facebook, da de sippede dengsedrenge på FB så måske vil lukke mig permanent ned, fordi i denne tale kalder jeg en spade for en spade og giver en god forklaring på, hvorfor pædofilprofetens følgere straks skal forlade landet, idet de ikke har en plads i en såkaldt moderne retsstat i det 21. århundrede.

Efter talen talte jeg med de fremmødte om grundlovsbruddet imod Stram Kurs’ ønske om at afholde landskongres på et hotel i Middelfart.
Forklarede de fremmødte Stram Kurs’ere, at vi absolut ikke har noget imod, at de kan afholde deres møde i folketinget, men at denne sag er større end som så. Dette er det største grundlovsbrud siden samarbejdet med tyskerne under 2. verdenskrig og det skal ikke fejes ind under gulvtæppet med “nåh ja det er jo godt nok, Stram Kurs fik jo lov til at holde deres møde alligevel”

Det ikke noget vi skal være taknemmelige over at kunne afholde eller have lov til, det er vores ret ifølge grundloven at kunne mødes frit som vi vil og at vi har ytringsfrihed. Det er ganske enkelt en ret der ikke er til diskussion og det kan ikke laves om af en eller anden radikal politichef på Fyn, fordi imam Østergaard har hvisket ham i øret.

Midt under vores snak kom der en somalisk muslim gående forbi og spurgte, om det var nødvendigt at have det grimme billede af profeten oppe? Han blev mødt af et par Go home Muhammed-tilråb og han gik så hidsigt hen imod vores demonstration. Han blev hurtigt imødegået af nogle unge friske fyre, der prøvede at tale ham ned, men han hidsede sig mere og mere op og det endte med at de hvide øjenæbler fyldte det halve af hans sorte ansigt, sådan poppede de ud. Troede ellers kun det var i Disneyfilm, at det kunne forekomme.

Pludselig blev han så gal på en af debattørerne at han råbte “walla jeg sværger jeg slår hvis I ikke får ham væk!”. Således skrigende løb han over til indsatslederens kørende kontrolstation, hvor de sure betjente fik samme svada, da de åbnede døren.
Betjentene bliver ikke mere smilende af, at vi ovre fra demonstrationen i kor råbte Go home Muhammed!.

For os er det jo bare et bevis på, at de ikke hører hjemme her. En dansker som ikke kan lide en demonstration, vil jo bare gå hovedrystende forbi, men muslimen kommer sin koran ihu, hvori der står, at man skal efterligne Muhammed, idet han var det perfekte menneske og at Muhammed var hurtig til vrede. Og det må man sige at denne muslim forstod.

Håber senere at kunne lægge videoen af optrinnet op som bekræfter vores påstand: Rejs hjem Go home Muhammed.

Dette var et kort referat fra vores 2. demonstration i rækken af Go home Muhammed demoer.
Håber at se dig og trykke dig i hånden til næste demo i Brønderslev kommende torsdag.

Anders Gravers

2 comments