POLITISK JUSTITSMORD

Michael Ellegaard lederen af modstandsbevægelsen Frit Danmark er idømt 7 års fængsel af systemets dommere.

Michael har i årevis fået og levet med dødstrusler fra muslimsk side. Der var et reelt plot til at slå ham og jeg ihjel fra Vollsmose terrorgruppen og det har stået i en bog om emnet.

Michael har aldrig fået livvagt af PET, selvom han var politiker og var dødstruet af endda en terrorgruppe. Hvis en politiker på systemets side havde været udsat for det halve af, hvad Michael har været udsat for, så havde manden været spækket med livvagter 24-7. Men i Danmark skal man hedde Naser Khader og være medlem af Konservativ folketingsgruppe eller have været udsat for et mordforsøg, der ikke lykkedes – eller være kujon med røde bukser, for at få det.
Når manden så tager sagen i egen hånd og prøver at beskytte sig selv (medierne siger, at Michael har indrømmet at have lavet en rørbombe til selvforsvar), så bliver han idømt 7 års fængsel, hvilket er helt absurd i forhold til den terrortrussel Michael dagligt har hængende over hovedet.

For at sætte tingene i perspektiv og vise hvor absurd denne dom er, tager jeg en stærkt personlig ting frem, som jeg normalt aldrig snakker om.
Mens jeg var soldat i Bosnien blev min søn på kun 5 år myrdet herhjemme i Danmark. Morderen endte med kun at sidde 7 år i fængsel. Han prøvede endda at tage livet af en kvinde igen efter han var løsladt.

Så hvordan i he….. kan man give Michael Ellegaard 7 års fængsel, uanset om man så tog de andre ting med, politiet skylder Michael for og som Michael benægter?

Uanset hvad de beskylder Michael for, og de har beskyldt ham for mange ting, så har de flere gange måttet bide i det sure æble og lade ham slippe igen, fordi der ikke var reelle beviser.

Vi har set politiet opføre sig meget anderledes overfor islamkritikere, efter den nye regering er kommet til. De gider nærmest ikke at dukke op til vores events og hvis de gør, gider de ikke gå ud af vognen og hilse på, som man altid gjorde førhen.

Derfor skylder jeg systemet for at blande sig og at dommen mod Michael er en politisk dom – akkurat som da jeg blev idømt 250.000 kr. i bøde, for at vise en tegning jeg aldrig viste.

Anders Gravers

Læs om Michael Ellegaards dom her:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/syv-aars-faengsel-til-kandidat-indvandrerkritisk-parti

2 comments

  1. Karsten Iversen

    Du undgår meget behændigt at nævne at dommen også indeholder straf for at banke sin gravide kæreste og talrige trusler mod socialrådgivere. At kalde det justitsmord skriger da til himlen.

    • Stop islamiseringen af Danmark

      Karsten Iversen, jeg svarer sådan set på det idet at Michael ikke vedstår, at han har gjort det, men nægter det. Der har før været en sag med en påstand om at Michael havde skadet en kæreste. Det viste sig at være forkert og sagen blev trukket tilbage. Michael er blevet beskyldt for mange ting, men han plejer at stå ved det han gør, som vi her ser med pistolen og rørbomben.