Nye Borgerlige afslører at Venstre ikke vil danskerne, og at Inger Støjberg er et blålys

Nye Borgerlige aktiverede for nylig §42, som garanterer at en lov skal ud til folkeafstemning, hvis min. 60 personer som er medlem af folketinget mener at sagen er så alvorlig, at den skal til afstemning hos danskerne.

De borgerlige partier havde op til valget sagt, at de ville stemme imod lempelser af de love, som de selv har indført i deres regeringsperiode, men Nye Borgerliges geniale idé med at aktivere §42 viser, at det kun er snak når de snakker om stramninger. Ja det var blot snak for at forhindre at for mange stemmer skulle gå til Nye Borgerlige eller Stram Kurs.

Nu vil de tværtimod ved ikke at stemme for §42, gå ind for lempelser af flygtningeloven og de vil endda give sig selv lønforhøjelse, samtidig med at de giver nasserøvene, de såkaldte flygtninge lønforhøjelse og bedre forhold til at få fodfæste i Danmark, – altsammen betalt med danskernes surttjente skattepenge.

Selv Inger Støjberg fra Venstre er åbenbart blevet lukket munden på af en næstformandspost i partiet Venstre. Den kvinde som mange havde sat deres lid til og derfor stemte på Venstre under sidste valg, viste sig nu at være til salg som en anden prostitueret der går efter højestbydende. Føj for den….

Nu kan de penge der bruges til lønforhøjelser og til at forbedre forholdene for de tilløbende nasserøve så ikke bruges der, hvor det var nødvendigt, på danske statsborgere. Mange danskere står i alvorlige situationer og kan ikke få hjælp.

Det gælder ældre medborgere, der kun kan komme i bad engang imellem og så bliver det med en vådserviet vasken foregår eller Magda på 83 år, som har arbejdet og betalt skat siden hun var 14 år, aldrig ligget nogen til last, men som nu døjer voldsomt med synet, og ikke kan få hjælp til de briller hun skal bruge, mens de tilløbende som Ali kan rejse hjem betalt med ca 200.000 kr og et fast beløb på 3.800 kr om måneden resten af hans liv.

Voldtægtsraten så høj som aldrig før, knivstikkerier sker hver uge, brandvæsenet forhindret i at udføre deres arbejde og politiet begravet i arbejde pgra. de tilløbende, den evige usikkerhed om de tilløbende nu pludselig laver et terrorangreb eller synes man ser provokerende ud, er kun nogle af de få ting, danskerne er udsat for pgra. de tilløbende muslimer.

Anders Gravers

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Afstemingen i folketinget har fundet sted og juleaften udløb fristen for at skrive under på at det kunne komme ud til folkeafstemning. Det var der kun DF og Nye Borgerlige der gjorde. Resten har vist, at man ikke kan stemme på dem, hvis man ønsker Danmark dansk.

Se videoen med Pernille Vermund ang. §42:

One comment

  1. Edith Petersen

    Noget forbandet svineri. Vi har ældre der ikke kommer i bad hver uge, ikke får den hjælp de har brug for, syge som bliver hetzet med, kontanthjælpen til danskerne bliver der skåret på, alt i menes vi høre at den åndsvage regering og dens støttepartier hæver yderslene til udlændinge som ikke gider at arbejde og kun har dyb foragt for danskerne, ydringsfriheden og demokratiet, det er dybt godnat, samtidig vil de give sig selv en kæmpe lønforhøjelse, bedre pension, fri mobil og fri net foruden at deres unger skal have et beløb på ca.28.000,som om I ikke får nok. Prøv at leve for den sulte løn I giver de danske pensionister. Hvad er det for nogen forræder mod danskerne I skulle skamme jer