Demonstration for 100% effektiv grænsekontrol

Danmark har fået lov ad EU til at have en grænsekontrol indtil april 2020, hvor kilder i EU siger, at EU vil presse hårdt på for at Danmark nu endeligt nedlægger grænsekontrollen.

Det er formentligt det regeringen og støttepartier ved idet der ikke er afsat penge på finansloven til grænsekontrollen, hvilket er helt uhørt.
Så kommer Socialdemokratiet og smider blålys ud og siger at de fortsat vil have grænsekontrollen og at de vil finde pengene andre steder end fra finansloven, måske vha. blå blok i folketinget.
Det lyder ret usandsynligt om støttepartierne vil gå med til det.

Samtidig vil der blive ekstra pres på de danske grænser her til foråret, hvor man snakker om næste bølge af immigranter og at danske asylcentre allerede har reserveret pladser til dem.

Demonstration for 100% effektiv grænsekontrol
25. jan. kl. 13.00
Kruså, ved p-pladsen t. venstre før grænsen

Derfor skal der sættes pres på regeringen, sådan at de forstår, at de ikke kan gå udenom befolkningen. Derfor afholder SIAD demonstration for 100% grænsekontrol og et forbud mod at man kan søge asyl ved grænsen når man kommer fra et i forvejen sikkert land.

Vi holder demonstrationen d. 25. januar kl. 13.00 ved grænsen i Kruså på p-pladsen til venstre lige før grænseovergangen.

Vi tillader os retten til at udvide demoen til andre grænseovergange, hvor vi så vil køre til bagefter.

Tilmelding til kørsel og gerne også til demoen, da vi endnu engang har fået nedlagt vores event på facebook: skriv til siaddk@gmail.com eller ring på 2489 2441 – også gerne hvis du vil være med til at gøre demoen stor og få flere med.

One comment

  1. Anonym

    Tyskland har en kvart million afviste asylsøgere de ikke ved hvad de skal stille op med!!! Grækenland har 40 000 i migrantlejre, Italien Spanien og Portugal ved ikke hvad de skal stille op med deres migranter og Frankrig drukner også i migranter!!!! Og Sverige har enorme problemer med migranter!!!!! Osv osv osv og EU Merkel og Macron vil med DJÆVELENS vold og magt have en automatisk fordeling af alle migranter der vil til Europa. EU skal så bestemme hvor mange hvert land skal tage!!!! Og det er til evig tid!!!!!! Det har Lars Løkke Rasmussen skrevet under på!! Marrakech aftalen!!! Hvor der også står at folkevandrere migranter og flygtninge skal ligestilles på alle områder!!!!