NYTÅRSTALER – Mette, dronningen og de tre fingre

Husk når man peger på noget, er der tre fingre der peger tilbage på én selv.

Mette Frederiksen brugte 60% af sin nytårstaletid på at snakke om udsatte børn og om at hun vil tvangsfjerne dem.

Siden hun bruger al den tid på det emne i forhold til andre emner, hun taler om, så må hun mene, at det er Danmarks største problem og ikke al den usikkerhed og terrorfrygt danskerne lever i.
Netop Mette Frederiksens parti har den største aktie i at slæbe demokratianalfabeter til evig forsørgelse i Danmark uden at Danmark og danskerne får noget til gengæld – andet end problemer.

Og mon ikke de børn hun snakker om, er børn af de selvsamme demokratianalfabeter, der har en instruktionsbog der siger, at de skal tæve deres børn, for at få dem på rette vej. Og her kommer vi til de tre fingre der vender indad: Politikerne har slæbt problemet til Danmark!

Når hun nu taler om de udsatte børn og bruger 60% af sin taletid på emnet, lyder det som om, at det er danskerne, der har dette kæmpe problem. Selvfølgelig findes der også danske børn og unge, der har problemer, men proportionelt er det intet i forhold til det muslimske segment, som har en hel anden kulturbaggrund og opdragelsesmønster end danskerne.

Dronningens talepapir huskede på det antisemitiske spøgelse der nu dukker op igen i kongeriget Danmark. Her glemmer dronningen – eller hvem der nu har skrevet hendes talepapir – igen de tre fingre. Hvem er antisemitterne i Danmark?

Det er droninngens regerings gæster. Igen de tilløbende muslimer og demokratianalfabeter, som står for 99% af antisemitiske angreb og ytringer.

Det er dronningens regering, der har brugt de sidste 30 år på at slæbe problemet til Danmark og nu lyder det så IGEN, som om det er det danske folk, der har et problem.

Det eneste virkelige problem danskerne har, er en elite (dronningen, statsministeren, regering og folketing) der prøver på at manipulere det danske folk med deres snak.

Danmark oplever for øjeblikket den danske histories største problem, islam. Og ingen af de to førstedamer nævner problemet med et ord.
Det er ikke ansvarsforflygtelse, det er simpel kynisk manipulation af danskerne.

Anders Gravers