Vellykket demonstration for 100% effektiv grænsekontrol

Først en stor tak til de fremmødte patrioter og dansksindede organisationer og enkeltpersoner, der mødte op lørdag til demonstrationen og gjorde den vellykket.

Af organisationer og partier var Brotherhood of Asgaard, Guardians samt partiet Stram Kurs og SIAD.

Men også mange dansksindede patrioter fra nær og fjern strækkende sig fra folk fra Skagen og det nordligste Jylland med 5 timers kørsel, til folk fra Sjælland og Fyn. De havde alle trodset kulden for at stå op for bevarelsen af Danmark som dansk, ved at ønske en mere effektiv grænsekontrol og afvisning af asylanter, der kommer gennem det sikre land Tyskland ved grænsen.

Vi valgte at starte demonstrationen en lille smule senere end planlagt, pgra. at Rasmus Paludan, der skulle tale til demonstrationen, var blevet forsinket.

Uwe Max folketingskandidat for Stram Kurs Nordjylland lagde ud med en fremragende forklaring på hvorfor grænsekontrollen er nødvendig.

Derefter var det formanden for Stop Islamiseringen Af Danmark Anders Gravers der bød velkommen og holdt en tale om, hvorfor SIAD havde valgt at holde demonstrationen ved grænsen.

Derefter talte Rasmus Paludan om nødvendigheden og baggrunden for, hvorfor det er vigtigt med en stram grænsekontrol. Fantastisk god tale.
En stor Tak til Rasmus Paludan, Danmarks modigste mand , ja man kunne endda sige han har nosser så store som møllehjul, med det mod han udviser konstant og utrætteligt.

Anders Gravers talte afslutningsvis til de omkring 120 fremmødte demonstrationsdeltagere om, at Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD) har tænkt sig at følge sagen om fortsat grænsekontrol til dørs, ved at holde en demonstration én gang om måneden indtil april, hvor det afgøres om grænsekontrollen fortsætter, som den er nu. SIAD kræver at det som asylant skal være umuligt at komme fra et sikkert land og få asyl i Danmark. Tidspunkter på de næste demonstrationer følger hurtigst muligt lovede han.

Efter afslutningen besluttede flere af demonstrationsdeltagerne at trodse politiets beslutning om at demonstrationen ikke måtte gå til grænsen, fordi det kunne genere grænsekontrollen, men da de ikke længere var demonstrationsdeltagere, kunne de jo gå enkeltvis til grænsen og det lykkedes trods lidt modstand fra politiet.

Her endte dagen for demonstrationsdeltagerne særdeles skønt og fornøjeligt, for idet de kom op til grænsen, havde politiet lige fået fat i en illegal flygtning, der ville over grænsen til Danmark fra Tyskland. Så da det tyske politi kom for at hente ham og køre ham tilbage til Tyskland, kunne demonstrationsdeltagerne juble og klappe ham tilbage til Tyskland.
Så alt i alt en festlig finale for demonstrationen!

En tilløbende der ikke havde lært cirkussprog så han kunne have udtalt de magiske ord “maj asyl”. Det kostede ham så pladsen på evig forsørgelse af danskernes surttjente skattepenge. Han blev sendt tilbage til Tyskland, dog med klapsalver og jubel fra de tidl. demonstrationsdeltagere

Anders Gravers’ tale til demonstrationen d. 25. jan. i Kruså

“Der har været snak nok.
Politikerne har løjet overfor vælgerne og sagt, at de vil stramme op på indvandringen, men det modsatte er sket.
Enhedslisten og de Radikale tegner regeringen og de ønsker grænsekontrollen nedlagt. Det samme gør EU.
Så mon ikke regeringen må bøje sig til april, når det skal tages op igen om grænsekontrollen fortsætter.

Samtidig er flere hundredetusinde syrere ved at flygte ind i Europa lige nu og det ventes at blive den næste bølge af flygtninge.
Derfor kræver vi nu, at grænsen bliver helt lukket for muslimsk fødselsoverskud.
Det skal ikke længere være muligt at komme med sit cirkussprog og sige “maj asyl” og at man så får det.
Kommer man fra et sikkert land, skal det ikke være tilladt at komme til vores grænse og bede om asyl og Tyskland er et sikkert og fredeligt land, ihvertfald en kort tid endnu.
Men for øjeblikket får enhver der siger de magiske ord “maj asyl” asyl i Danmark og det er så skyld i, at Danmark er ved at bøje sig i knæ over voldelige overfald, voldtægter, røverier og gemen chikane af den danske befolkning.

Samtidig med at de væltede over grænsen sidste gang, da en fuld Lars Løkke ikke var til stede ved Danmarks ror, så var regeringen ikke voksen nok til at få smidt de folk ud, som vi ikke ville give asyl.
Mordere, voldtægtsmænd går nu frit rundt i det danske samfund g hærger det.
Hvordan kan vi danske mænd og kvinder finde os i det?…………………..?
Det kan vi heller ikke og det er derfor vi står her i dag for at vise vores politikere at vi mener det alvorligt med, at der skal være grænsekontrol og at Danmark endnu engang ikke skal være flødeskumsfront for tilvandrende fjendtlige hære. For det er hvad vi er nu.
Tidl. IS-soldater har fået lov til at komme til Danmark og genvinde kræfterne efter kampen mod de vantro.
Vi giver dem uddannelser og penge, så de kan leve højt og flot, mens de udtænker, hvordan de skal komme os til livs.

Tilbage til hvorfor vi finder os i det?

Det er at vi står overfor en hidtil uset propaganda i Danmarkshistorien, der dag ud og dag ind bombarderer os med positive indslag om islam i Danmark.
Ved godt at de mennesker der står her i dag, ikke er dem, der bliver påvirket af mediernes islam-propaganda, men det gør hovedparten af danskerne, der tager Danmarks Radio og TV2 som sandhedsvidne.

De medier der skulle oplyse danskerne om virkeligheden er rene propagandacentraler for islamiseringen af Danmark.

Det ligger tilbage til Barcelona-aftalen 1995 og daværende generaldirektør for DCCD (Dansk Center for Kultur og Udvikling) Olaf Gerlach Hansens tale i Marokko i 2005.
Her et uddrag af hvad medierne forpligtede sig til:

*Konkrete initiativer til at udvikle ”kulturel journalistik” i den daglige fremgangsmåde i medierne. Dvs. ændring af traditionen i den traditionelle ”nyheds-journalistik” til at give højere prioritet til kulturelle og sociale portrætter fra dagliglivet, værdier og bekymringer hos almindelige mennesker, den menneskelige historie, som kan skabe genkendelse, fascination og – interkulturel forståelse.
*Konkrete initiativer i brugen af ”billeder” i medierne og på offentlige steder, som udfordrer de stereotype ”billeder”, vi alle bærer, om folk fra andre kulturer. Dette vil kræve nye måder at bruge fotografi, film og scenografi på i medier og reklamer.
*Konkrete initiativer til at udvikle ”interkulturelle kvalifikationer” under oplæring af nye generationer af journalister i journalistskoler, efteruddannelse osv.
*Konkrete initiativer til forbindelser og udveksling mellem journalister, redaktører og medie-institutioner, hvilket opmuntrer til interkulturelt samarbejde og medvirken osv.

Det var så det, man har arbejdet på i medierne lige siden, altid finde den lille solstrålehistorie frem, om lille muhammed der gør det så og så godt, så den danske befolkning kan glemme hvor dårligt de tilløbende gæster behandler de danske værtsfolk.

Hvis vi syntes det var slemt, så er det ingenting i forhold til den selvcensur, der nu er indført i de danske medier.
Takket være vores tidl. statsminister Lars Løkke Rasmussens underskrivelse af Marrakesh-aftalen øver medierne (tvungent) selvcensur, ved aldrig at måtte skrive noget negativt om islam og aldrig give stemme til islamkritiske røster.
Ikke fordi danske medier behøvede megen overtalelse, idet de allerede havde indført selvcensur ang. at vise muhammedtegningerne idet de nu aldrig mere vil vise dem.

Hvis medierne taler dårligt om de tilløbende, så siger Marrakesh-aftalen, at de mister deres mediestøtte og det er derfor at vi med stor sikkerhed kan sige, at vi lige nu er ofre for den største propaganda nogensinde i Danmarkshistorien.

Man lukker munden på medierne og man begynder nu at lukke munden på islamkritikere, som eks. Jaleh Tavakoli ved at ville fjerne hendes plejebarn, hvis hun fortsatte med at skrive islamkritisk på sin blog i JyllandsPosten.
Det fik selvfølgelig hende til at stoppe sin islamkritik.
Så det er meget ufine metoder, der nu er indført mod dem der prøver at rokke ved den betingelsesløse overgivelse af vores land til en flok tilløbende demokrati-analfabeter.

Ser man der ovenfra, så er det ikke mærkeligt, at folk ikke rejser sig mod de overgreb der finder sted mod den danske befolkning, fordi de er hjernevaskede af danske politikere, der hele tiden lover, at de nu strammer op – godt hjulpet af de røde lejesvende i medierne.
Der bliver bare IKKE strammet op.
Man gør nøjagtig det modsatte af det man har lovet vælgerne. Man lader røvere og voldsmænd og tidl. IS-soldater gå rundt med lommepenge fra den danske stat mellem de danske borgere. Man har stort set givet carte blanche til at afviste flygtningen kan bosætte sig i Danmark, ved at de ikke længere skal sidde i lejr.
Derfor er vi nødt til at øge vores indsats på at oplyse det danske folk om sandheden. Og det gør vi ved utrætteligt at dele alle de negative følger af regeringens gæster, de tilløbende nasserøve på facebook, twitter og internettet generelt.
Og så må vi der har indset den reelle fare rykke tættere sammen og i fællesskab begynde at øve modstand mod islam.

Vi har indtil videre været alt for pæne og flinke. Det kan vi ikke tillade os længere, da det er vores børn og børnebørn, der kommer til at betale regningen for vores henslængte holdning til besættelsen af vores land.

Lad os sammen udtænke planer til at få de fremmede, der ikke vil Danmark det godt, til at tage hjem.”

4 comments

  1. Jesper

    Islam skal forlade DK.
    Alle undeekastede Skal ud.
    Efter at Glistrup havde læst 12000 sider om islam, kom han til den konklusion at det var nødvendigt at indfange alle Muhammadanerne og få dem Ud, ellers vil vi blive udslette som folk og Danmark vil ophøre med at Eksistere.