STOP NU DEN LØGN!

Del hvor du kan. Løgnemedierne er en del af problemet, – de deler ikke.

Løgnemediet Berlingske Tidende siger:
“Rasmus Paludan og Stram Kurs kostede sidste år politiet 115 millioner kr. og en masse kræfter, viser aktindsigt. De kræfter går fra andre opgaver, påpeger Politiforbundets formand.”

Hvordan f….. kan de blive ved med at blive taget alvorligt når man siger sådan noget vås? Det gælder både Politiforbundets formand og løgnemedierne.

Én gang til for arveprins Knud: Det er IKKE Rasmus Paludan eller Stram Kurs, der koster politiet kræfter og 115 millioner kroner, det er politikerne gæster – DEMOKRATI-ANALFABETERNE, der ikke kan leve i et demokratisk land i det moderne 21. århundrede.
Det er DEM der laver ballade, det er DEM der gør at politiet er nødt til at være til stede, når islamkritikere demonstrerer.

Med disse udtalelser går politiforbundets formand og medierne de udemokratiske kræfters ærinde, da de ikke mener der skal bruges kræfter på danskernes ytringsfrihed.

SNART TID TIL EN REVOLUTION I DANMARK, DER SÆTTER DE UDEMOKRATISKE KRÆFTER UD AF SPIL!

Politiet brugte 115 mio. kr. på Rasmus Paludan i 2019 – og regningen løber stadig op

2 comments

  1. per hansen

    Han er ikke alene men vi kan jo ikke komme 200 for så har Muslimerne filmet os og vil ‘besøge os… VI skal alle have PET beskyttelse hvis vi viser os til Demo !

  2. Anonym

    Han er ikke alenemen vi kan jo ikke komme 200 for så har Muslimerne filmet os og vil ‘besøge os… VI skal alle have PET beskyttelse hvis vi viser os til Demo !