GRÆNSEN LUKKET – FOR DANSKERE, – MEN IKKE FOR CORONABEFÆNGTE PÆDOFILPROFETFØLGERE

Regeringen siger én ting – og gør noget andet. Man siger grænsen er lukket og alligevel får asylansøgere, der på deres cirkussprog siger “maj asyl”, taxakørsel af regeringens landsknægte – politiet.

Hvordan i h…… skal man tage corona-beredskabet alvorligt, hvis det ikke gælder for folk, der har rejst igennem smittebefængte områder, for at komme her til smørhullet Danmark, for at nasse af danskernes surttjente skattepenge?

Og de skattepenge bliver for øjeblikket misbrugt af en forræderisk elite, for hvem migranter og palæstinensere på Vestbredden betyder mere end danskere, der nu mister deres job eller dør, fordi de ikke kan blive opereret.
Den danske regering har lige forhøjet bidraget til palæstinenserne fra 70 til 105 mio. kr., altså en forøgelse på 35 millioner kroner til et sted, der bugner med varer. Hvis man ikke tror det, kan man bare se, da Puk har Søren Ryge (DR’s cirkusklovn) med derned.

Men danskere kan nu bare gå bankerot uden regeringen gør en skid ved det. De bruger folks angst for corona til at styre befolkningerne med. Har vi hørt meget til oprøret i Hong Kong mod Kina? Har vi hørt mere til kritik af at Kina smider et par millioner muslimer i kz-lejre? Nej der er ro på i Kina, alt er nu ved det gode gamle.

I Europa hører vi heller ikke meget til kampene der foregår mellem migranter Erdogan har sluppet løs ved den græske grænse for at angribe Grækenland ved at nedbryde den græske grænsekontrol.

Personligt har jeg ikke noget imod at grænsen bliver lukket, hvis corona var så farlig som de gør den til, men det skal gælde for ALLE og dansk politi skal ikke køre taxa-service for måske smittede nasserøve. DE SKAL BLIVE UDE!

Anders Gravers

2 comments

  1. Anonym

    vi må bare håbe at tysk politi så beholder deres grænseoverløbere dernede nu vi ikke engang må tage over og handle i grænsebutikkerne mere
    Og hvor er det dog en skam at vildsvin hegnet ikke er over 3 meter højt tænk hvor mange sorte svin det kunne have bremset

  2. Bjørn

    Ganske udemærket indlæg – mest af alt, 100% korrekt.

    Når grænserne ikke længere beskyttes af landsknægtene,, så må vi danskere jo ned på linien og selv overtage opgaven, men det kan jo kun gennemføres, hvis der er tilstrækkeligt mange personer til at tage magten,, og det kommer aldrig til at ske..