CHOKERENDE AFSLØRING

Hjælp med at dele hvor du kan – løgnemedierne gør det ikke!, de er regeringens forlængede arm.

Regeringen kalder det lukkede grænser – men hvordan kan det være lukkede grænser, når alle grænseovergange – pånær 3 – har sendt personalet hjem!?

Hvad mener vi med det, når de andre grænseovergange normalt ikke har heltidsbevogtning?

Normalt patruljerer politiet disse grænseovergange. Vi har fået at vide af en politibetjent, at der normalt er ca. 1 times overvågning, dvs. fire gange et kvarter i døgnet på de grønne overgange. Og nu hvor grænserne skal forestille at være lukket kører denne ordning fortsat! 23 timer står den piv-åben.

Men ikke engang det med en times overvågning passer ifølge vores folk, der øver i grænsekontrol. De har været i samtale med flere personer, der er meget tæt på grænsen og ved, hvad der foregår. De siger, at de aldrig ser politiet mere, som de gjorde før.

Så det er en falsk varebetegnelse, når regeringen siger, at grænserne er lukkede. I virkeligheden er de mere åbne, end de var før.Enhver corona-befængt lykkeridder eller corona-befængt IS-soldat kan gå indover grænsen og fungere som bio-bombe inde i blandt danskerne.

Regeringen siger lukkede grænser, men i virkeligheden er de piv-åbne, helt i tråd med hvad EU har bedt den danske regering om at gøre længe. Nu er det kun danskerne, der er fange i eget land, mens udenlandske bio-bombere kan gøre som det passer dem, og gå rundt og smitte de uanende danskere.

SIAD er meget glade for, at vi har indført øvelser i grænsekontrol, for ellers havde alle folk gået og troet at alt var i den skønneste orden. For øjeblikket har vi kun patruljer med lokale indsat og kun små patruljer. Fra i næste uge vil vi geare op og hente folk til øvelse til grænsepatrulje ind fra hele landet og lave en mere permanent folkelig grænsekontrol med monitering af vores grænsen.
Alle er velkomne idet vi stadig mangler 900 mennesker for at være 1000. Vi overholder selvfølgelig landets love og vi overholder corona-bestemmelserne, så man er på lovens grund, når man deltager i vores øvelse til grænsekontrol.

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen af Danmark.