NYE CHOKERENDE BILLEDER FRA VORES SÅKALDT TOTALT LUKKEDE GRÆNSE

Del hvor du kan – regeringens forlængede arm, løgnemedierne, gør det ikke

Vores patruljer i øvelse i grænsekontrol har sendt flere rapporter og billeder fra vores såkaldt totalt lukkede grænse mellem Tyskland og Danmark.
På de overgange, hvor man prøver at tage det en lille smule seriøst, er der kamera og nummerpladescannere, men hvad hjælper det, hvis man cykler eller går over.

Fra sidste gang vi lavede grænsekontrol i 2016, kom der mini-lastbiler, hvor man kun troede, der ville kunne være 7-8 mennesker bagi, men i en af dem var der over 20 mennesker. Den holdt et godt stykke fra grænsen, så gik de over og et godt stykke på den danske side af grænsen blev de samlet op af flere personbiler.
Så de kameraer og nummerpladescannere er intet bevendt, med mindre man har personer tæt på, der er klar til at reagere på de informationer kamera og scanner udsender.

Men nyd nu billederne af Mette Forræderiksens helt lukkede grænser. Hvis det ikke var så alvorligt, var det til at grine af. Folk kommer til at gå fra hus og hjem pgra. mistet arbejde eller mistet virksomhed og så kommer regeringen med den latterlige påstand at grænserne er lukkede. Nej, det er de ikke, man har bare sendt personalet hjem.

Samtidig sender regeringen over tusind millioner (over 1 millard) kroner til Afrika herunder coronakrisen og har lige doneret 1 million euro (7,5 million kroner) til Italien og henter 300 potentielt smittede personer i Pakistan og flyver dem til København her under coronakrisen samt kører taxakørsel fra den tyske grænse til København for asylanter der kommer fra lejre i Tyrkiet og Italien, der var coronabefængte.

Hvordan kan man stole på en regering, der siger et til sin egen befolkning og så gør noget helt andet i virkeligheden?
Denne regering har INTET at skulle sige om samarbejdsregeringen under 2. verdenskrig, da denne regering tænker mere på de udefra kommende besættelsestroppers ve og vel, end på deres egen befolkning. Føj for s….

Hvornår vil I være med til at gøre noget ved det?

One comment

  1. Morten Brok

    Nu

    lør. 11. apr. 2020 kl. 16.31 skrev Stop Islamiseringen Af Danmark :

    > Stop islamiseringen af Danmark posted: ” Del hvor du kan – regeringens > forlængede arm, løgnemedierne, gør det ikke Vores patruljer i øvelse i > grænsekontrol har sendt flere rapporter og billeder fra vores såkaldt > totalt lukkede grænse mellem Tyskland og Danmark. På de overgange, hvor man > prøv” >