MIN BEFRIELSESBEGEJSTRING ER IKKE DEN SAMME SOM DEN PLEJER

Plejer at fejre befrielsesdagen med hejst Dannebrog og en ekstra god middag, men i år, endda på 75 års dagen, kan jeg ikke svinge mig op til at fejre dagen, når jeg ser hvordan politikere og medier har svælget i 75 års dagen for befrielsen, – føler nærmest som om at de tager æren fra de frihedskæmpere der døde for Danmarks sag.

Det er svært at se på, når man ved, at de er ligeså store landsforrædere og værnemagere, som dem der blev skudt efter krigens afslutning. Det kan godt ske at frihedskæmperne dog sammen med de allierede styrker vandt krigen, men den var kun midlertidigt vundet. Allerede kort efter krigen sad den samme landsforræderiske skare af politikere i folketinget igen (samarbejdsregeringen) og var med til at indføre dødsstraf for bl.a. de landsforrædere, de selv havde opfordret til at deltage i Frikorps Danmark.

Hvad mener jeg med at krigen kun var midlertidigt vundet? Kæmper vi stadig med nazisterne? Nej det gør vi ikke, men vi kæmper med deres gamle forbundsfæller i islam, hjulpet hertil af en ny samarbejdsregering, der foretrækker dem i forhold til det danske folk, som har valgt dem ind i folketinget.

Den såkaldte frie presse ligner idag mere end nogensinde den danske presse under krigen. Man går med til at skjule hundrede påsatte brande for befolkningen, holder den ene skrækhistorie efter den anden væk fra medierne om, hvad der foregår, ved hele tiden at prøve at komme med solskinshistorier om, hvor godt integrationen går. Man stiller ikke kritiske spørgsmål til politikerne ang. islams tilhængere i Danmark.
Den danske presse har for længst som sine forgængere under 2. verdenskrig pålagt sig selvcensur og hvis den selvcensur ikke skulle virke, så har politikerne ved at sige ja til Marrakesh aftalen, som Lars Løkke var nede at underskrive, sørget for, at mediestøtten kan tages fra aviser og medier, der skriver kritisk om islam og indvandringen.

Så nej, jeg har ikke været i festhumør idag, jeg har faktisk været ved at brække mig over at se landsforræderne fejre dagen. Efter min mening havde jeg ikke noget imod at se dem i skydeskuret i Undallslund efter endte retssager, fordi så kunne jeg fejre en dag, der vil gøre, at Danmark ikke ender på historiens losseplads.

Formand for Stop Islamiseringen Af Danmark SIAD
Anders Gravers

2 comments

 1. Fjotolf Hansen

  Kære Anders.
  Hvor er det dog velsignelsesrigt at vide, at du vil henrette dine modstandere ved skydning, når du får magt som du har agt!
  Mvh Fjotolf Hansen

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære Fjotolf. Var du ikke i skole den dag man lærte at læse indenad? Åbenbart ikke, da jeg intetsteds skriver at vil henrette mine modstandere ved skydning når jeg får magt. Jeg mener tværtimod, at det er vigtigt at opretholde retsstaten i et opgør, så vi ikke kommer til at ligne vores modstandere. Jeg skriver
   “jeg har intet imod at se dem i skydeskuret i Undallslund efter endte retssager,”
   Bemærk ordet retssager, dvs. at landsforræderen har været stillet for en ægte domstol – ikke en standret – og igen for prins Knud, en domstol.
   At vi så meget gerne ser dødsstraffen indført midlertidigt indtil retsopgøret er slut, er selvfølgelig igen demokratiet der skal tage den beslutning om der skal indføres dødsstraf.
   Håber nu at det er feset ind på Fjotolf væmmeligbo’s lystavle.