Læsermail: Undskyld mig . Men hvad fanden sker der lige ???

Undskyld mig . Men hvad fanden sker der lige ???
Jeg kan ikke forstå at Inger Støjberg skulle have gjort noget ulovligt. Hun prøver bare på at beskytte børnene, eller pigerne.
Mig bekendt er det ulovligt at blive gift med en mindreårig i Danmark eller sådan er vi ikke, det ligger ikke til vores kultur.

Da disse asylpar/familier kom til Danmark, burde de vide, at det er ulovligt i Danmark. De kender jo til Bistandsloven, og til vores konventioner, ytringsfriheden, men så snart de har fået Dansk Statsborgerskab, og et rødbedefarvet pas SÅ er de ligeglade med Danmarks love og regler. Og så kommer deres krævementalitet i højsædet, og de føler de bliver udsat for racisme, og at de altid er i offerrollen. De spiller deres eget lille skuespil, og får det som de vil have det, fordi størstedelen af vores politikere/partier vil Muslimer og så skidt med den Danske befolkning.

Men det der foregår imod Inger Støjberg er en smædekampagne fra de røde partier, og hendes modstandere i blå blok som også vil Muslimerne. Og den jurist som advarede Inger imod at skille disse barnebrude ad, burde have vendt bøtten rundt og tænkt, hvad nu hvis der kom en Muslimsk mand som ville ægte hendes datter på 13, og hvordan ville vores politikere have det hvis de blev udsat for det samme?

Jeg synes det er HELT i orden, det Inger Støjberg har gjort. Hvis man vil være / bo i Danmark gælder vores love og regler. Det samme gør vi også, hvis vi bor i udlandet, eller er på ferie. Vi siger jo ikke, det må vi i Danmark, så det gør vi også her. Så tror jeg vi fik 5 tæer i Røven.

Men hvis Inger Støjberg skulle blive dømt, og der skal betales erstatninger til disse små kriminelle familier (det mener jeg de er, da vi ikke hverken kan eller vil acceptere Barnebrude eller nogen former for Pædofili for det kan jeg Fandme heller ikke li), så mener jeg at hvis Danskerne snart gider vågne op, og se hvad der sker med vores elskede Land, så burde vi lave en demonstration (ved Christiansborg ) og det vil sige vi skal op af sofaen, eller af stolen i stedet for at sidde og skrive og Like på FB.
Så VENNER VÅGN NU OP. BARE FOR DANMARKS SKYLD OG INGER STØJBERGS SKYLD

Morten B.

Topjurist advarede Støjberg mod at adskille asylpar