Black Lives Matter i DK har ingen sag i Danmark

og har i virkeligheden lavet Black Lives Matter (BLM) til Brown lives Matter og yderligere udvandet det én gang til så det bliver til Muslims Lives Matter.

Det viser tydeligt at Bwalya Sørensen, den sorte kvinde med mormorarmene, ingen sag har, for BLM idet racismen mod sorte er nærmest ikke-eksisterende. Der findes måske 30 forkølede og halvfulde nationalsocialister i Greve, som er racister i Danmark. Resten er det ikke. Og det har den sorte kvinde for længst fundet ud af. Så derfor se filmen fra 2018, (bunden af artiklen) hvor hun gør BLM-sagen til anti-fa’s hovedsag, hvor Muslim Lives Matter istedet for BLM.

Fru Sørensen bruger det meste af denne video fra 2018 til at forklare hvor dårligt vi behandler flygtninge [tilløbende muslimer, red.] der har fået afslag på deres asylansøgning og kommer i midlertidig arrest, til de kan sendes hjem. Det viser at Bwalya ikke har fulgt med i historieundervisningen og ikke sat sig ind i slaveriet og dets oprindelse. Der har været slaveri i alle kulturer tilbage i tiden, men dem der organiserede slaveriet var muslimerne. De fangede sorte i Afrika og brugte dem som slaver i den arabiske verden og havde man overskud af slaver blev de solgt til højestbydende og deraf blev der selvfølgelig sendt mange til plantagerne i Amerika og Sydamerika, men læg mærke til en meget vigtig ting: disse slaver har efterkommere, der lever i bedste velgående den dag i dag i Amerika. De slaver som muslimer havde blev mange gange kastreret så de ikke kunne forplante sig. OG alle slaver blev slået ihjel den dag de ikke kunne yde deres slavetjeneste mere. Der er forskellen .

Derfor er det fuldstændig latterligt at Bwalya hidser folk op om ” den hvide mand” og påpeger den hvide mands skyld, når der den dag idag findes vaskeægte slaveri i den arabiske verden, hvor hovedparten af slaverne er negre – (ja jeg sagde negre, som er den danske betegnelse for sorte).
Hvis nogen er i tvivl om hvor meget sorte afrikanere bliver solgt som slaver, vil jeg nævne min gode ven Simon Deng. Jeg mødte ham i USA til en af Stop Islamization of America’s arrangementer hvor jeg interviewede ham om muslimernes fremfærd mod de sorte afrikanere – bringer det senere her på siden, men indtil da kan man læse om hans liv og se hans videoer her: https://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Deng

Videoen med fru Sørensen var fra 2018, men ikke meget er lavet om på situationen i Danmark 2020 bortset fra en voldelig og dybt kriminel negers død ved en amerikansk politi’s arrest af ham. Det er selvfølgelig tragisk, men man skal ikke glemme mandens synderegister, som er helt igennem voldeligt. Bl.a truede han med at skyde en gravid negers mave hvis hun ikke betalte osv., registret er langt.

Denne episode har BLM lykkes med at gøre verdensomspændende og man nedlægger nu meget ukritisk statuer af nogle af de mænd , der har været med til at opbygge Vesten som det det er idag. Også herhjemme snakker to sindsforvirrede borgmestre i København om at gadenavnene er domineret af “hvide mænd”. Hvorfor søren skal ordet “hvide” nu blandes ind i dette? Igen en af BLM’s mærkesager. Er da enig i at der er en uretfærdighed i at der ikke er flere gadenavne med kvindenavne, men det kan der vel rådes bod på ved at lave om på det, det behøver vi vel ikke at blande hvid og sort ind i.

Istedet for at tale BLM’s sag i Danmark og udrydde racismen, så laver Bwalya Sørensen det modsatte. Hun opildner til modstand mod “de hvide”, i dette tilfælde danskerne som har bygget dette land og var nogle af de første i verden der afskaffede slaveri. Og dermed gør hun Danmark mere polariseret og hun taler islams sag ved at forbyde os at opbevare afviste asylansøgere i fængsel. Det samme islam som den dag i dag godkender slaveri.
Der er lande hvor det er helt lovligt og andre lande hvor det foregår i det skjulte. Skulle ikke undre mig om det også fandtes i muslimske kredse i Danmark. Så Bwalya slår huller i luften med sine mormorarme og jager vejrmøller som Don Quijote, men den rigtige racisme og fare bekæmper hun ikke.

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD)
Formand for Stop Islamisation Of Europe (SIOE)