Landsforræderne ler

Del hvor du kan- løgnemedierne gør det ikke, de har skabt situationen.

Nu griner de, forræderne, på gaden, på regeringens kontorer og andre steder i magtens korridorer.

Forræderne griner nu åbenlyst over, at man tror at man har ødelagt Rasmus Paludan på samme måde som man ødelagde Glistrup, ved at han nu har fået en dom på 3 mdr. fængsel hvoraf den ene er ubetinget. Rasmus har selvfølgelig anket dommen.
Med dommen er arbejdet lykkedes for forræderne, som har arbejdet non-stop på det, da de opdagede at Rasmus Paludan kunne blive farlig for deres forkromede projekt, – at integrere islam i Danmark.

Man har hængt ham ud i medierne, man har endda brugt hans egen familie imod ham, man har kaldt ham alt hvad der findes af modbydeligheder, man har ladet islams tilhængere komme helt op i ansigtet på ham til demonstrationerne, man har kort sagt dæmoniseret ham.
Men store dele af befolkningen ser stadig en redningsplanke og en person der igennem sine demonstrationer klart og tydeligt viser islams sande ansigt, som ikke er fredens religion men tydeligvis voldelig, hvis man skal se på opførslen af tilhængerne, som er skyld i at politiet er nødt til at mandsopdække Rasmus for at han ikke skal blive slået ihjel.
Så det Rasmus viser ved sine demonstrationer er islams sande ansigt og han viser at det ansigt får ALLE danskere at se den dag, islams tilhængere føler sig sikre på deres sejr.

Rasmus Paludan er at sammenligne med de engelske minearbejderes kanariefugl, som blev så udmærket beskrevet i brdr. Prices madprogram om England. Her forklarer minearbejderne, at det var utrolig farligt at arbejde i mine pgra. faren for gasudslip. Derfor havde alle minearbejderne en kanariefugl i bur med sig ned i minen og hvis fuglen døde, så var det med at komme ud i en vis fart.

Billedlig talt så er det det, der er sket nu. Rasmus Paludan var den skattede fugl, der kunne advare, om der var fare til stede. Ham har forræderne nu slået ihjel politisk, anseelsesmæssigt og økonomisk med deres bagtalelser der i første omgang dæmoniserede ham, men ikke slog ham ihjel. Derfor brugte man nu hele statsapparatet inkl. retsvæsnet til at dræbe ham med.

Ved at give ham denne dom tror man, at han ikke længere kan være en poilitisk fare, men der tager de helt fejl. Rigtig mange mennesker i dette land har nøjagtig samme mening som Rasmus Paludan. Selvom ikke alle stemte på ham, så er man dog enig med ham i, at islam ingen plads har i Danmark. Og det er nu de kræfter der bliver aktiveret, fordi de har dræbt budbringeren, der klart og tydeligt viste, at islam ingen plads har i det 21. århundredes Danmark.
Rasmus Paludan bliver nu en martyr, hvis ikke landsretten laver denne klart politiske dom om.

Dommen har også bragt andre ting op end at ødelægge Paludan. Den sætter nu danskerne i en situation, hvor de ikke ved hvad man må sige og ikke sige. Har regeringen sat ytringsfriheden ud af kraft under corona-krisen? Eller er det kun de tilløbende der må sige stærkt fornedrende ting om danskerne uden der sker noget, mens en dansker der ikke siger noget racistisk bliver dømt for racisme? Opfordrer hermed regeringen til at udgive et regelsæt for hvad må man sige og ikke sige i Danmark om de tilløbende uden vi risikerer at blive sat i fængsel og frakendt kørekort og retten til at tjene egne penge. For det er det man har gjort mod Rasmus.

Har lige set videoen på BT, hvor Rasmus bliver omringet af tilløbende. Rasmus er før blevet truet med at blive slået ihjel, så da de prøver at stoppe ham i at køre, kører han ligeså forsigtigt frem, men den tilløbnede bliver stående og lader sig kure på sine støvlesåler, mens Rasmus kører langsomt frem. Da de andre så begynder at hamre hårdt på hans ruder, kører han selvfølgelig. Hvis det skal give fængsel og frakendelse af kørekort, så er der noget rivegalt med vores dommere, hvilket der forøvrigt også er. Den kvindelige dommer lyttede betaget til hvad den sorte kvinde havde at sige om Rasmus, men da Rasmus’ forsvarer fortalte om samme episode, rejste dommeren sig, hentede vand og gik flere gange hen til vinduet og evaluerede med det, før hun med tydeligt træt ansigtsmine satte sig igen.
Ingen tvivl om at Rasmus var dømt på forhånd af dommeren, som satte mere lid til den korpulente kvindelige anklager.

I SIADs styrelse er vi ikke i tvivl, dette er et karaktermord på en æret patriot og et mord på den danske ytringsfrihed og en politisk gerning for at skaffe en politisk modstander af vejen.
Hvis landsretten ikke frifinder Rasmus Paludan, må vi betragte den nuværende regering som en samarbejdsregering, der underminerer danskernes frihedsrettigheder og fremmer fremmede magters interesse i Danmark og dermed er ulovlig og kan afsættes ved førstkommende lejlighed.

Der findes ikke nogen pæn måde at sige det på, men med denne dom polariserer man Danmark ved at tage rigtig mange menneskers talerør væk fra dem. Polariseringen vil unægteligt ende i en borgerkrig, som alle taber på, men danskerne kan ikke se stiltiende på, at vores demokrati og retssamfund smuldrer bort, fordi en flok studerede elitære landsforrædere synes, det er den rigtige vej at gå.

Inden den endelige dom vil SIAD foranstalte forskellige aktioner og demonstrationer til fordel for vores talerør til det stokdøve folketing. Vi vil bruge et par dage til at udvikle nogle værktøjer vi kan bruge til at prøve at overbevise forræderne om, at det er på tide at skifte hest, hvis de vil bevare “deres position”.
Der vil blive en demonstration for frifindelse af Rasmus hurtigst muligt og samtidig skal folketingspolitikerne også mærke, at vi ikke er tilfredse med dem, så alle gode patrioter kunne jo starte med at skrive til folketingspolitikerne hvad vi mener om dem på mails og i fora.
Samtidig bør alle vore læserbrevsskribenter skrive om det i aviserne igen og igen, man kan ikke skrive for meget om dette.

Vi befinder os nu i en situation, der er livsvigtig for det danske folk og Danmark. Hvis vi lukker øjnene for hvad der sker nu, så åbner vi op for, at det der sker for Rasmus, kan ske for alle.
Så derfor kære patrioter, uanset hvem man stemmer på politisk, så skal vi nu stå op for Rasmus og vise at vi vil Danmark.

Lad os stå op for Rasmus – uanset hvor meget sofaen kalder – det er dit eget liv og Danmark vi nu kæmper for!

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen Af Danmark SIAD og
Formand for Stop Islamisation Of Europe SIOE

3 comments

 1. michaeldanmark

  Man skal ikke undervurdere om den muslimske mafia, står bag korruptionen af dommeren. Den er langt stærkere end de fleste regner med.

  Til dem der ikke ved hvordan mafiaen opstod på Sicilien, så skal det fortælles at den først opstod efter at den muslimske besættelsesmagt blev fordrevet af normannerne.

  Paralleller mellem islam og mafiaen, del 3

  Konklusion: Mafia – Hvad ligger der i et ord?

  “…Sicilien, mafiaens fødested, var under arabisk/islamisk herredømme i over 200 år. Bortset fra den lånte etymologi, kunne en stor del af mafiaens modus operandi også være lånt fra islam? Kunne indfødte sicilianere gennem århundrederne have overtaget de teknikker til social kontrol, som de selv havde levet under, og lært af deres tidligere overherrer – skønt uden deres ydre islamiske dragt?”

  Link: https://myislam.dk/articles/da/ibrahim%20paralleller-mellem-islam-og-mafiaen-3.php

  Selv er jeg total underlagt den muslimske mafias hensynsløse vold. Bliver konstant forgiftet, så jeg stinker af lort 24 timer i døgnet, ugevis i træk, men også bestrålet hver dag, med millimeterbølger. Oven i det skal jeg høre på at jeg er psykotisk eller psykisk syg, fordi jeg forklarer hvad jeg er udsat for. Politiet deltager i dette dybt kriminelle svineri. Tag ikke fejl af politiet.

  Igen, undervurder ikke den muslimske mafia. Den er langt stærkere, alene her i Danmark, end de fleste regner med.

  Den har korrumperet domstolene, politiet og som de fleste efterhånden er klar over, folketinget. Men også dele af sundhedssystemet, de sociale myndigheder og medierne er korrumperet.

  Lad os håbe at de ikke for held til a få Rasmus Paludan ind i et rigtigt fængsel. For dér, der vil de uomtvisteligt forsøge at få ham likvideret.

  OBS: i en tråd om netop Rasmus Paludan og den absurde dom, så har jeg modtaget en advarsel på Jubii debat, for at være diskriminerende.

  https://www.dindebat.dk/topic/720685-rasmus-paludan-id%C3%B8mt-tre-m%C3%A5neders-f%C3%A6ngsel/page/5/?tab=comments#comment-21494060

  Det er mig der går under debat navnet Michael2020, og debat-indlægget her, er hvad jeg har fået en advarsel for. Administratoren Thomas Sneum kalder mit indlæg diskriminerende.

  Så – igen, undervurder ikke den indflydelse som den muslimske mafia den har.

 2. Michael Unna

  Altså Islam er og bliver en modbydelig -usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal (Muhammedanisme)- som nok i sin tid kun har været en titel “Den ophøjede” “apostlen” (Læg mærke til legenden (om profeten) med Koranen opstår lige efter man har samlet biblen i Konstantinobel). Måske en form for undskyldning for at røve,plyndre og undertrykke (Kilde :Bent Jensen i JP for lang tid siden- om Islamforskning under jorden, og min egen sammenligning med den historisk kontinuerlige udvikling). Vi kan jo blive ved og ved og ved med at fremvise den modbydelige undertrykkelse og idiot fordummelse det giver at følge Koranen på videnskabeligt grundlag (som man også engang gjorde med biblen), og den civilisationskatastrofale og humankatastrofale resultat det giver ikke at bekæmpe denne modbydelige idiotreligion…..Men hvis Danskerne og Vesteuropærene vil lulle sig selv i søvn og stemmer på de samme gamle partier der er totalt komprimiteret til ligegyldighed, og som (stadigvæk) sender soldater til udlandet herhjemme for at bekæmpe resultatet af den religion den lefler for (Jeg kan ikke finde noget dybere foragteligt lige nu på moralsk og etisk side politisk…Man sætter soldaters liv på spil for at bekæmpe det man lefler for ??????????). Jamen så må Danskerne og Vesteuropærene mistet den frihed de fik i arv fra Deres forældre…..Det er den logiske konsekvens. (Måske de er blevet frihedsforkælet og tror den frihedsrettighed man bare kan gøre krav på, imens de kritisere dem som forsvare den, imod dem som af religiøse årsager hader den…..Det er dybt pinligt og afstumpet moralsk og etisk. Ikke kun for Danskernes skyld men så sandelig også for de (især) kvinder og mænd som har risikeret liv og lemmer, for at vinde den). Hvis Danskerne stemmer som de gør….så vælger De selv Deres egen undergang. Hjertelig tak til SIAD, Rasmus Paludan o.a (for at prøve at vække de døde ) for Deres indsats.