Den norske stat indirekte skyld i mord på islamkritiker?

Dan-Eivind Lid – blev han myrdet for sin islamkritik? Hvis tilfældet er at han blev myrdet af muslimer eller venstreorienterede antifa’er, så er den norske regering indirekte skyld i mordet.

Islamkritikeren Dan-Eivind Lid blev fundet død i stuen i sin lejlighed i Kristiansand lørdag morgen d. 3. oktober. Han blev ifølge det norske medie NRK fundet med tydelige skader i både ansigt og hoved.

Dan-Eivind Lid var patriot og islamkritiker og havde været aktiv i flere forskellige grupperinger, før han endelig fandt sit ståsted hos Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN). Her havde han været aktiv i mange år og kendt som en meget god kammerat man kunne stole på.

SIAN er startet af SIAD som var søsterorganisation. SIAN er som SIAD en ikke-voldelig islamkritisk modstandsorganisation mod den pågående islamisering af vores lande.
SIAN har i længere tid været lagt for had og dæmoniseret af medierne og såkaldte antifascister, fordi de mener, at islam ingen plads har i et moderne norsk samfund.

Denne dæmonisering har ført til angreb på SIAN utallige gange. Sidst og mest voldeligt da SIANs formand Lars Thorsen holdt en tale på en SIAN stand i Bergen i august, hvor 100vis af mulismer og antifascister holdt moddemonstration.
Moddemonstranterne kastede sten og æg mod SIAN demonstranterne, som fortsatte demonstrationen, indtil en gruppe muslimer brød igennem politiets afspærring, løb forbi de meget uforberedte norske betjente og angreb SIANs leder.

Inden den første voldelige muslim nåede at ramme SIAN lederen, blev han mærket med rød farve i hovedet af en SIAN demonstrant. Man ser senere i videoen herunder, at politiet har fat i den første af gerningsmændene og sidder med ham på en bænk.
Politiet får også fat i 4-5 andre angrebsmænd, der deltager i angrebet på Lars, hvoraf den ene hopper på hans hoved og andre sparker løs på kroppen og slår ham med en paraply så håndtaget knækker.

Man får herefter oprettet spærringen igen og nu ser man, at de samme gerningsmænd som angreb SIAN lederen nu står og kaster sten og æg bag de muslimske linjer mod SIANs næstformand, som er den næste taler. Æg og sten flyver igennem luften indtil politiet langt om længe trækker pebersprayen og opløser demoen.

Efterfølgende har politiet i Bergen sagt, at man ikke ved hvem overfaldsmændene er og ikke kan identificere dem og derfor ikke kan anholde dem. Dette på trods af at politiet havde fat i dem alle under angrebet og at den rødmærkede angrebsmand blev kørt væk i politibil og på trods af at SIAN har sendt videomateriale til politiet, hvor man har isoleret gerningsmændene på videoerne.

At Bergen politi siger, at de ikke kan finde gerningsmændene, viser helt sikkert at der ligger politik bag det, når politiet på den måde mister ansigt ved åbenlyst at benægte fakta. Så kan der kun være politik bag det.

Man har heller ikke hørt Norges statsminister tage afstand fra angrebet eller fordømme det og det viser jo klart at regeringen er på muslimernes side ved at acceptere og negliciere som Bergen politi og medierne – medierne som ellers nok plejer at have travlt, hvis der foregår uretfærdigheder, hvis man er indbrudstyv og sort menneske i Amerika langt væk fra Norges kyster.
Men at belyse et direkte muslimsk angreb på den norske ytringsfrihed, det tør løgnhalsene og hyklerne i medierne ikke.

Vi vil ikke påstå at regeringen ikke tør, de har før fordømt SIAN for deres islamkritik, så hos dem er tavsheden og neglicieringen af angrebet på den norske ytringsfrihed en direkte legitimering af, at muslimer og antifascister kan angribe og dræbe ytringsfrihedsforkæmperne som de lyster.

Klik på billedet og start videoen – kør frem til 10.10 hvor angrebet starter.

3 comments