MORTEN ØSTERGAARD FANGET MIDT IMELLEM ISLAM OG ME-TOO

Del hvor du kan – og lad champagnepropperne springe

Morten Østergaard bliver i vide kredse kaldt imam Østergaard og som alle andre imamer må han lyve ligeså stærkt som en spædkalv kan skide (taqiya), bare det er overfor de vantro og i sagens tjeneste.

Det har manden i den grad også gjort, både skidt i nælderne og løjet – så meget, at han bliver nødt til at gå af som formand for Det Radikale Islamiseringsparti – mærkeligt at de ikke lader ham fortsætte, kvindekrænkelser overfor vantro er da helt i tråd med den islamiske manual koranen.

I Ekstrablads klippet nedenunder står han og hælder fortrydelser og angrende ord ud over de måbende journalister. Bliver spændende at se hvordan han vil opføre sig, når han bliver dømt for landsforræderi. For selvom han går af nu som formand, er hans gerninger som formand ikke glemt. Bl.a krævede han at jeg fik 2 års fængsel for at have opstartet SIADs grænsepatruljer.
Glæder mig til den rigtige retssag om føje tid.

Anders Gravers

Østergaard færdig


2 comments

  1. Udenomssnak.dk

    Du støtter jo selv Paludan der om nogen er kendt for sexchikane imod en medstuderende. Jeg kan heller ikke fordrage Morten, men lad da være med at være så dobbeltmoralsk.

    • Stop islamiseringen af Danmark

      Udenomssnak og det må vi sige du gør. Du forsøger at fjerne fokus fra en sag ved at nævne en anden. Den anden sag du nævner er overhovedet ikke belyst, så her ved man ingenting. I denne sag vi nævner her i artiklen er det jo en ren tilståelsessag, så find et andet sted at lave udenomssnak for at skifte fokus.