Forræderkonge død – forræderdronning overtager magten i det Radikale Venstre

Igår da vi fik den glædelige nyhed at Morten Østergaard gik af ,ville jeg ikke slå skår i lykken og fortælle min opfattelse af den nye leder af det radikale Venstre, Sofie Carsten Nielsen. Det vil jeg så gøre idag.

Jeg har fulgt Sofie Carsten Nielsen nøje igennem de sidste 4 år, det samme vi gør med alle offentlige landsforrædere, så nu må jeg fortælle om min opfattelse af SCN.
Hun er den mest radikale af alle de radikale, ja hun overgår endda Zenia Stampe, som ikke er af bag med at være yderliggående.

SCN er særdeles farlig idet hun er taktikker helt ind til benet. Samtidig har hun de bedste talegaver skænket til nogen radikale venstrefolk. Hun er teoretiker uden mulighed for at se konsekvensen af sine teorier og dem har hun mange af, især på klimaområdet og udlændingepolitikken og økonomi.

Derfor vil det være en katastrofe, hvis denne kongedræber skulle få held til at presse Socialdemokratiet yderligere på disse punkter, hvor vi for længst har overskredet Danmarks chance for at overleve i fremtiden. Her vil den sorte dronning trods sit meget skandinaviske ydre bruge sin forræderiske kniv mod det danske folk, som hun lige har brugt den mod sin tidl. formand.
Én gang forræder, altid forræder – uanset om man er en hun-forræder eller en han-forræder. Men deres tid kommer.

Iøvrigt mener SIAD at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

4 comments

 1. Pingback: Forræderkonge død – forræderdronning overtager magten i det Radikale Venstre | Stop Islamiseringen Af Danmark – janesprints
 2. Michael Unna

  PS: pernille Vermund havde på BT en virkelig sjov underholdende kommentar om De Radikales problemer med -Sociale kontrol- 🙂 🙂 :-).

 3. Anonym

  Det bør også være rimelig let at trække et statsborgerskab, givet til migranter tilbage, hvis vedkommende tydeligt giver udtryk for at man ikke vil de danske værdier og kultur.

  • Michael Unna

   De Radikale som personer er ligegyldige. Radikale har altid være landsforræderisk uanset, hvem eller hvad. Det var selvfølgelig underholdende at følge de højtragende moralske drømmeidealister uden jordforbindelse til almindelig dødelige, blive offer for Deres egen bonnerte moral, men som også kan ses, så er de for uansvarlig frihed også for frihedens fjender repressenteret i Islam, og de allerede har en repressentant i Samari (eller hvad hun nu hedder), men helt fra Jelveds tid har de været proislamisk, Pro EU, og pro antinationale (så det er en ærlig sag fra dem). Hjertelig tak for Jeres indsats SIAD. God weekend. mvh Michael Unna