Vurder Trump på hans politik og ikke på andres mening

Til Trumps rally’er kommer der titusinder af mennesker. Bidens valgmøder svinger sig op til dusiner.

Ifølge de danske løgnemedier er langt de fleste danskere som resten af europæerne imod Donald Trump. Men søger man efter deres bevæggrunde, finder man dem ikke.

De fleste meningstilkendegivelser er bare ekkoer af hinanden, ekstremt godt hjulpet på vej af en meget ensidig og propaganderende dansk løgnepresse. En løgnepresse som er totalt copycat af hvad CNN skriver og mener.

CNN er gået fra at være et medie til nærmest at være propaganda-medie for Biden-kampagnen, idet den undlader at skrive om de seneste nye afsløringer, om alle de penge Bidens søn har modtaget rundt omkring i verden, hvor han har brugt sin fars vicepræsident platform til at føre sig frem.

Modstanden mod Trump worldwide er orkestreret af CNN og bringer billeder af Kejserens nye klæder frem, der er reelt ingenting at have den i.
Hvori ligger modstanden? Ja det er hvordan han ser ud, hans hår, hans slips. Så er det hans fremtoning og hans facon, den måde han siger tingene på.
Men hvad er der i virkeligheden at være imod?

Han har ikke startet nogen krige overhovedet.
Han har som den eneste præsident nogensinde afvist at tage løn for sit arbejde, for hans drivkraft er Amerika og dets befolkning.
Han elsker sit land og sit folk.
Han har fået arbejdspladser tilbage til USA.
Han har brugt kræfter på at skabe gode forhold til kontroversielle nationers præsidenter for at undgå at optrappe konflikter og dermed krige.

Amerikanerne ved også at Trump ikke er i lommen på nogen. Demokraterne blærer sig altid med hvor meget de har fået doneret fra dit og dat, men det viser bare, hvor meget de er i lommen på de folk, der giver dem penge. Trump får ikke penge fra globalisterne og er dermed ikke i lommen på dem og tvunget til at føre en anti-Amerikansk politik.

Det kan da godt være, at man ikke kan lide hans facon, – i Danmark skal vi jo helst være lidt ydmyge i vores fremtoning ellers kommer janteloven efter os, – men er det ikke på tide at lægge denne aversion til side og så se på politikken istedet for?

Anders Gravers

2 comments

  1. Jeanette Hansen

    Ja jeg er ikke bange for at sige at jeg inderligt håber at Trump vinder. Jeg har for længst gennemskuet den ensidige propaganda der strømmer ud af medierne herhjemme – Goebbels gå hjem og læg dig. Hvorfor mon der er Så mange amerikanere der elsker deres præsident – kunne det måske være fordi han rent faktisk gør noget godt for folket?? For de kan vel ikke være sindssyge allesammen derovre, vel? Nej, der er godt nok nogle der trænger til at vågne op til virkeligheden herhjemme….

  2. Knud Larsen

    Jamen, jamen. Jeg bedømmer da denne hr. Trump på hans politik samt gøren og laden, ikke hvad diverse konspirations-teoretikere, rabiate religiøse tosser, og andre tomhjernede fanatikere mener jeg skal mene.
    Hvis jeg havde stemmeret til præsidentvalget, ville jeg stemme på en af dem. Men næppe på den som Pamela Geller mener jeg SKAL stemme på.