Forbrydersyndikatet Biden og løgnemedierne i frit fald

Både Biden og løgnemedierne med CNN i spidsen havde proklameret jordskredsvalg for demokraterne. Det blev det ikke, det faldt til jorden ligesom i 2016, da Clinton tabte til Trump.
Og nu 2020 nøjagtig det samme billede. Medierne spørger sig selv igen, hvordan de kunne tage så frygtelig fejl, ganske som sidst.

Så en amerikansk sort konservativ kvinde på Fox News, som gav den helt rigtige grund til hvorfor. De venstreorienterede medier havde set sig sure på Trump inden han blev valgt som præsident og har afsat det meste af nyhedsbureauets aktivitet til konstant at kritisere Trump, men også til at kritisere Trumps vælgere, som folk der tror på “hvidt overherredømme”, ved at stemple dem som gemene racister og uuddannede folk osv. osv.

Det gør selvfølgelig, at når folk bliver ringet op af et eller andet meningsmålingsinstitut eller af medierne, så vil man ikke hænge sig selv ud som værende racist og uuddannet, så derfor svarer man forkert på spørgsmålet og derfor er både Biden og løgnemedierne så meget ved siden af, hvad den amerikansek befolkning tænker og stemmer på.

Men den amerikanske befolkning er ikke dum. Amerikanerne har under valgkampen set en meget forskrækket corona-paranoia hos Biden, der resulterede i, at han holdt det meste af sin valgkamp på øde p-pladser med kun 15-20 tilhørere + løgnemedierne.
Det amerikanske folk kunne selvfølgelig høre, at der ikke var nogle tilskuere, selvom løgnemedierne aldrig tog billeder af tilskuerene, men kun af scenen, hvor Biden og de få han havde inviteret, kunne ses.
Det virkede latterligt på den store del af den amerikanske befolkning, når man holder det op med de titusindvis, der deltog i Trumps rally’er og derfor var der ingen jordskredsvalg til Biden.

Dertil kommer også, at han på offentlig TV flere gange ikke vidste, hvor han var og kaldte sig selv for sin egen mand. Her er den amerikanske befolkning igen kvik og kunne indse, at manden måske ikke besad kognitivie evner til at sidde med kufferten med atomkoderne.
Jeg kan sagtens forestille mig Biden sidde med sit vanvittige grin og taste løs på atomkoderne som en anden zombie og det var der også mange amerikanere der kunne og derfor ingen jordskredsvalg til Biden.

Det amerikanske folk kender også til Bidens vicepræsident Kamala Harris’ holdning til terrorister. Hun har offentligt sagt, at hun vil genåbne PLO’s kontor i Washington og både Biden og Kamala ønsker igen at åbne for hjælpen til palæstinenserne på den besatte Vestbred.

Anders Gravers

One comment

  1. Knud Larsen

    Stormuftien Moses Hansen mener det samme. Utroligt at den nar stadig har en menighed bag sig.