Løgnemediet DR undrer sig

Løgnemediet DR undrer sig over, hvorfor Trump og Trumps støtter ikke lykønsker Biden med valget. Det er fordi de ikke godkender valget, fordi der er begået så mange ulovligheder, at man næsten tror det er løgn.

Samtidig er det kun løgne-tv-stationerne og løgne-medierne, der har udråbt Biden som vinder – hvilket de ikke kan – det er der kun domstolene som kan i USA. Så hvorfor lykønske en medie-udråbt vinder?

Læs hvad løgnemediet DR skriver:

Trump og top-republikanere er tavse efter Bidens sejr: ‘Det er ganske usædvanligt’

3 comments

 1. Annacellina

  Hvor ved I fra at det er løgn og svindel at bidden vandt valget, hvor er dokumentationen, er det bare formodninger, for, han kan da umuligt have vundet, eller hvad?

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Her er et tydeligt bevis på at optællingen i Michigan ikke er gået efter reglerne. Se nøje på de to billeder. Det første viser at Trump fører med 2.200.902 stemmer foran Biden med 1.992.356 stemmer. Noget tid efter ser billedet af valgstedet pludselig sådan ud: Trump, stadig med nøjagtig det samme antal stemmer, 2.200.902 mens Biden pludselig er oppe på 2.130.695 stemmer. Altså er den ene kandidats stemmeantal indenfor et bestemt tidsrum steget med 138.000 stemmer – mens den anden pudsigt nok ikke har fået en eneste?
    https://gellerreport.com/2020/11/michigan-voter-fraud.html/