“Rygter er skabt af demokrater, spredt af tåber i DR, og accepteret af idioter som tror på alt hvad de hører..”


Danmarks Radio og den samlede verdens løgnepresse mener, at de er i stand til at udråbe hvem der er amerikansk præsident.
EU og vores egen statsminister har selvfølgelig været ude og ønske Biden tillykke, mens stater som Kina som absolut ikke har et godt forhold til Trump og Rusland ikke har turdet ønske Biden tillykke, da de ved at valget ikke er færdigt endnu og at valget nu foregår i amerikanske retssale og vil ende i højesteret.

Hvor må det være flovt når præsident Trump igen sidder i præsidentstolen de næste 4 år og at vores danske medier og hjernedøde statsminister (hende der slog vores mink ihjel og kostede Danmark 2,5 milliard kr. i omsætning) har ønsket Biden tillykke med præsidentposten.

2 comments

  1. Knud Larsen

    Med så mægtige venner som Moses Hansen (der har Gud som nærmeste ven), Anders Gravers og Pamella Geller + en række høj-religiøse personer, kan Trump da ikke undgå at vinde.

    • Stop islamiseringen af Danmark

      Knud Larsen, alle kneb bliver brugt af det ekstreme venstre. Først prøver man at gøre grin med dem man ikke er enige med. Derefter spreder man rygter og til sidst går det over i ren vold. Vi har prøvet det hele, så ikke noget nyt fra din side Knud Larsen, men hvis du ikke vil deltage seriøst i debatten, skal du slet ikke være her.