Hvor længe kan statsledere og den danske statsminister undgå skammen ved at lykønske en præsident, der ikke er valgt?

Rudy Guiliani, leder af Trumps advokat-team, der undersøger valgsvindel, mener ikke at man behøver at grave meget dybere, da der allerede er rigeligt. Se video:

5 comments

 1. Knud Larsen

  Vor Kære Leder af SIAD, DSB* Anders Gravers, har talt. Skam og dødsstraf over dem, der mener noget andet.

  *DSB = Det Store Blålys

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Knud Larsen, nu er det så Din side, nationalsocialister og socialister i almindelighed, der ikke vil lade folk komme til orde. Ja folk kan endda risikere at komme i lejre, hvis de har den “forkerte” mening modsat nationalsocialisterne og socialisterne. Bl.a. set i Sovjetunionen, nazi-Tyskland, Nordkorea, Kina og Cuba. Du risikerer højst at ende i spamfiltret, fordi du ikke debatterer på artiklen konkret.

   • Knud Larsen

    De er slemme, de der nationalsocialister, socialister og maoister + de andre på den fløj, helt enig. De vil både have sat en hel masse for retten, tiltalt for landsforræderi, desuden truer de med at genopføre skydeskuret i Ulvedal plantage.

 2. Annacellina

  Ja, så må det være nok med hvad i mener/tror der er sket i USA, det er deres valg, og deres ansvar.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære Annacellina, nu er det ikke hverken noget vi tror eller mener, – det er bygget op med fakta, men for faktaresistente som dig hvis udsyn er noget snævret ind af din burka eller for faktaresistente som løgnemedierne og den danske statsminister og andre danske tåber, så er I til falds for demokraternes blålys og udråber en præsident der slet ikke er valgt.