Pro-Trump demonstranter angrebet enkeltvis efter Trump-march. Igen fortier løgnemedierne virkeligheden.

I løgnemediet DR kan man idag læse om voldelige sammenstød i forbindelse med Trump-marchen igår lørdag d. 14. november – men intet om at det var pro-Trump demonstranter, familier og enkeltpersoner, der blev angrebet.

Længere nede i artiklen gengiver DR et tweet fra Donald Trump, hvori han skriver at ældre mennesker og familier senere på aftenen blev angrebet af Antifa efter demonstrationen. Præsidentens påstande er ikke bekræftet af nogen myndigheder, skriver løgnemediet DR.

Det ville i dén grad klæde DR, at lave en ordentlig research, inden de går igang med at sværte Donald Trump, men det er jo for meget at forlange, når de blot har valgt at være ekkoer af de Trump-hadende MSM-medier i USA som bl.a. CNN og NY Times.

Men så er det jo godt at der findes uafhængige medier som kan dokumentere, at adskillige pro-Trump demonstranter blev angrebet, deriblandt en mor med sine børn. I angrebet blive et barn væltet omkuld, da BLM-demonstranter angriber en mand, der forsøger at skærme moren fra overfald. Denne er blot en af mange videoer af overfald på Trump-demonstranter, der er tilgængelige ude på nettet.

Klik på billedet og se video:

13 comments

 1. Troels s knudsen

  Ha ha Knud Larsen, hvem er det lige der er kpmiske ali – det er da vist alle de ensrettede medier der bare ikke VIL se at der er foregået massiv valgsvindel i USA. Det udspiller sig lige for næsen af dem, men de benægter det med lukkede øjne og næsen i sky. Det er sgu da komiske ali op af dage. Tak Knud for at du gav mig det billede, det passer lige til alle fake news medierne! 😀

 2. Charlotte Pedersen

  Knud Larsen, det er så typisk for din slags at argumentation er en by i Rusland. Kommenter dog på artiklen istedet for at komme med din egen subjektive mening, som ærlig talt er de fleste så inderlig ligegyldig.
  Tak for at SIAD bringer de nyheder som danskerne bliver forholdt for. Keep up the great work! Tak.

  • Knud Larsen

   At påstå at de danske medier ikke har bragt historien, er en lodret løgn.

   Løgnemedier: et begreb som kongen af SIAD Anders Gravers bruger flittigt. Formand Mao kaldte også de medier, han ikke kunne styre, løgnemedier. RØD FRONT Komiske Ali’er.

   • Charlotte Pedersen

    Jamen så bevis da overfor os alle hvor de danske MSM medier har skrevet om at der var adskillige angreb på Trump støtter efter demonstrationen!

  • Knud Larsen

   Charlotte Pedersen, du har selv set det, du har selv læst det, det om angrebene på Trump-støtter. Altså hvis du ellers følger med i de danske medier, hvilket der betvivles.

   Forøvrigt, slår du stadig din gamle mor?

   • Charlotte Pedersen

    Knud Erik Larsen, nu har jeg aldrig slået min mor – men du skulle vist være hustrumishandler.
    Du er ude på at flytte fokus, fordi du ikke kan finde danske MSM medier der har bragt, at Trump-støtter blev angrebet efter Trump-marchen.

   • Knud Larsen

    Ved ikke hvad MSM-medier er, men gætter på, at det er medier, der holdningsmæssigt ikke kysser SIAD-lederen i røven. Og det er der 99,9999% af de danske medier, der ikke gør det.
    Disse medier, både dagblade og diverse TV-kanaler ,har bragt historien. Du virker som en, der har set det på TV, og/eller læst det i aviserne, enten fysiske aviser, eller netaviserne. Men af en eller anden grund benægter, at danske medier skulle have bragt historien. Hvorfor vides ej, men du ved det måske bedst selv.

    https://m.facebook.com/watch/?v=278601929416110&_rdr

   • Charlotte Pedersen

    Knud Erik Larsen, du snakker og snakker men kan ikke komme med beviser på, at de danske medier skullet have dækket angrebene på Trump-støtter efter Trump-marchen. For det har de nemlig ikke. Det link du har sendt med har intet med det at gøre. Konklusionen er, at du er nøjagtig lige så fake som alle de fake news medier som du beskytter.
    MSM står for MainStreamMedia hvilket sådan en belæst stradivarius som dig burde vide.

 3. Knud Larsen

  SIAD og følgere, I er skisme Komiske Ali i nye klæder. Tror I selv på al det lort I hælder ud?

 4. akuma o korosu te

  jeg er bare røvtræt af, at der ingen konsekvenser er overfor antifa og BLM, selvfølgelig skal de stilles for dommer, og ha deres straf, dødsstraf ville være på sin plads.

 5. Jeanette Hansen

  Til akuma o korosu te, jeg håber inderligt at alt kommer for en dag og at valgsvindlen bliver afsløret helt og totalt. Alle skal se hvordan det i virkeligheden forholder sig og hvordan demokratiet bliver undermineret. Det vil selvfølgelig betyde at Trump vinder, hvilket vil gøre mig meget glad. Men jeg går ikke ind for at stille nogen op ad en væg, en lang fængselsstraf til de skyldige synes jeg derimod vil være på sin plads. Men skulle der være dødsstraf for disse meget alvorlige svindelsager i USA – ja så må det jo være sådan.

 6. akuma o korosu te

  håber, at når Trumps valgsejr er på plads, at han virkelig sætter hårdt mod antifa og BLM (rød-fascister) de skal stilles op ad mur og så sker noget grimt.