Jordskredssejr på vej til Donald Trump

Så stivner smilet på de skråsikre og alle dem der var for hurtigt ude.

Nye afsløringer på massiv valgsvindel fra demokraternes side. Nogen har stemt 60 gange, døde har stået op af graven og stemt osv., men den helt store valgsvindel foregik vha. Dominion som ejes af forretningsmænd i Venezuela som er personlige venner med Venezuelas præsident samt Cuba og Kina.
Forøvrigt de samme valgmaskiner som blev brugt til det danske folketingsvalg i 2019, hvor Rasmus Paludan og Stram Kurs ikke kom ind og hvor Dansk Folkeparti mistede en masse stemmer, som man ikke forstod hvor gik hen. Så de kommende retssager i USA kommer til at give dønninger i hele verden – også her i Danmark.

Se videoen fra Pressemødet idag. Nu kan løgnemedierne ikke længere sige at der ikke findes nogen beviser.
Den eneste der dog med sikkerhed vil blive ved med at sige, at der ikke er nogen beviser, er virkelighedsfornægteren og hustrumishandleren Knud Erik Larsen.

One comment

  1. Charlotte Pedersen

    WOW hatten af for de advokater der tør srå op for demokrati og gennemsigtighed på trods af den hån og udskamning de er udsat for af de korrupte medier. Spørg lige dig selv: hvorfor skulle de anerkendte og super dygtige advokater risikere karriere og renomme – ja endda trusler, hvis det hele bare er opspind? Nej, de har fat i nældens rod og det gør rigtig ondt på dem der sidder bagved de store tech firmaer og medier og trækker i trådene. Derfor den enten larmende tavshed eller hånlige og endda barnlige opførsel fra medierne. Se bare idag hvad CNN’s hundehvalp danske DR vælger at skrive: Trumps advokat talte men noget sprt vædske der løb ned løb med opmærksomheden. Det siger vist det hele om seriøsiteten hos det medie: gå efter manden og ikke bolden, for så risikerer du nemlig at tabe med et brag. Det gjorde de så alligevel::, Dr, tabte med et brag.