“Hvis du har brug for alt det for at beskytte din indsættelse mod folket, er det måske fordi folket ikke har valgt dig!”

En arbejder fra Washington DC har filmet den militære tilstedeværelse i storbyen en tidlig morgen. Han spørger (med rette) om, hvorfor man mon har brug for alle de foranstaltninger, hvis præsidenten helt legitimt vandt valget?

I slutningen af vidoen lyder det:
“Sådan ser vores vejkryds ud nu. Hvis du har brug for alt det for at beskytte din indsættelse mod folket, er det måske fordi folket ikke har valgt dig!”

9 comments

 1. Anonym

  Du er hoppet med på Qanon vognen. Det næste bliver vel at du skriver om at jorden er flad. Du skulle koncentrerer dig om islamkritik i stedet som var det du oprindeligt gjorde, men siden Paludan kom på scenen er der ikke meget gang i dig. Har i øvrigt svært ved at se nogen fremtid for ham når partistøtten stopper ved næste valg.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære Someone, jeg er ikke hoppet på nogen Qanon-vogn. Og nej, jeg kommer ikke til at skrive om at jorden er flad, det lader jeg dine muslimske venner stå for.
   Nu skal du ikke belære mig om hvad jeg skal eller SIAD skal, det bestemmer vi selv. Vi er som navnet siger for at stoppe islamiseringen. Derfor støtter vi også Trump som har gjort meget for at stoppe islamiseringen af Amerika.
   Men derfor har vi selvfølgelig også mening om andre ting, som vi skriver om når det passer os.
   Hvad en fjende af friheden som dig mener om Paludan er så inderligt ligegyldigt.
   Anders Gravers

   • Anonym

    Du skulle vist have holdt dig til at sælge bamser Anders. Ud over stemmerne i dit hoved er der ingen der støtter dig.

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Anonym eller someone er synonymer for, at man ikke tør stå ved hvem man er, fordi så er det jo nemt at lukke bavl ud, når man ikke kan stilles til ansvar. Fjols. Gider ikke bruge flere kræfter på dig.
    Anders Gravers

 2. Mads

  Hvis ikke det var at I støttede Trump ville man tro det var en joke. Synes nok der har været rigeligt med latterlige ‘beviser’ på Trumps påståede valgsejr. Men her fik vi så endnu et og det kræver vidst ikke yderligere komentarer.

 3. Pedd Raam

  Samme gælder Mette Frederiksen og øvrige i Folketinget: valgfusk 2019 er mest sandsynlig

  On Sunday, 17 January 2021, Stop Islamiseringen Af Danmark wrote:

  > Stop islamiseringen af Danmark posted: ” En arbejder fra Washington DC har > filmet den militære tilstedeværelse i storbyen en tidlig morgen. Han > spørger (med rette) om, hvorfor man mon har brug for alle de > foranstaltninger, hvis præsidenten helt legitimt vandt valget? I slutningen > af vidoen l” >