FANDEN HYTTER SINE

Aldrig aldrig har jeg set større forskelsbehandling fra en anklagemyndigheds side.

Man kræver højforræderiloven i kraft overfor de personer, som hængte dukken af Mette Forræderiksen op ad en lygtepæl med skiltet “hun må og skal aflives”. Den frafalder dommeren dog idag.
Men alligevel kræver man op til 16 års fængsel for de personer som hængte den op. Læg mærke til at det ikke var de samme der stak ild til den.

Jeg føler mig så meget krænket på min retsbevidsthed at det næsten ikke kan beskrives. Det er en hån mod de mennesker der er myrdet og mishandlet og voldtaget i dette land, hvor straffene ikke engang kom i nærheden af 16 år.
Men som sagt i overskriften, fanden hytter sine.

Et andet eksempel på hykleriet fra mediernes side ang. dukken med Mette Forræderiksen er, at de slår det stort op og alle politikerne er meget forargede. Så burde de huske på, at det altså ikke var et levende menneske, det gik ud over, men en dukke.

Anderledes så det ud for godt 13 år siden, da jeg og andre fra Stop Islamiseringens styrelse blev forsøgt dræbt i en p-kælder på Christianshavn. Der kunne medierne slet ikke skrive om det. Ja det er ikke helt sandt, Ritzau nævnte et overfald, men gik meget mere op i, at to personer der var til stede til vores demo blev anholdt, fordi de havde tandbeskyttere med.

Jeg reddede livet, kun fordi jeg havde en skud- og stiksikker vest på. Jeg blev stukket i leverregionen og en ældre dame på 73 blev slået i hovedet med en jernstang og en yngre kvinde fik en fyldt sodavandsflaske kastet i hovedet. De to kvinder blev syet med henhv. 6 og 7 sting i hovedet på hospitalet. Her var ingen forargelse fra medierne. Efter to dage skrev JP dog nogenlunde korrekt om det og efter et par måneder fordømte Søren Krarup overfaldet fra folketingets talerstol og bad justitsministeren opklare det. Hun sagde, at det ville hun gøre. 14 dage efter var sagen lukket ned.

Pernille Skipper deltager også i forargelsen over Mette Forræderiksen-dukken, selvom det var hendes brunskjorter (antifa), der angreb os. Vi ved med sikkerhed, at en af de deltagende angribere sidder i folketinget nu for Enhedslisten, så spar os for jeres hykleriske forargelser!

Men det er typisk, så snart det er venstrefløjen, så holder de røde mainstream-medier hånden over dem, men lige så snart det er noget til højre for Socialdemokratiet, så bliver de dæmoniseret, som medierne nu er ved at gøre ved Men in Black, trods det at de kommer fra alle lag i det danske samfund. Bare det at de imod Mette Forræderiksen, er nok til at dæmonisere dem.

Jeg undskylder ikke voldelige elementer, men kun et meget lille mindretal i Men in black laver lidt ballade – ikke alle, som medierne får det til at lyde.
Føj for satan.

Anders Gravers

Endnu en person fængslet efter dukke-afbrænding: ‘Det var mig, der hængte dukken op’

2 comments

  1. Carsten Larsen.

    Hvorfor har du slettet min kommentar? Du er jo åbenbart imod ytringsfrihed og en landsforræder.