SÅ ER DE KRIGSGALE TILBAGE I LEDERROLLEN I USA

Del hvor du kan – løgnemedierne kommer kun med pro-Biden propaganda

Hvor er forargelsen fra DDR – Danmarks Dumme Ramadanradio??

Havde det været Trump-administrationen, der havde investeret i 600 atomraketter, hver enkelt med 20 gange så stor sprængkraft som Hiroshima-bomben, havde CNN, socialisterne, huma-nazisterne og alle andre, der hader Trump, gået totalt amok og havde udskreget det, Biden nu gør, som den største fare mod verdensfreden og menneskeheden.
Men Biden slipper godt afsted med det, fordi han er ved at nedlægge olieindustrien i USA og er ved at smide tusindvis af arbejdspladser væk, der havde med olieindustrien at gøre. Derfor synes DDR (Danmarks Dumme Ramadanradio), at det er en god idé at investere i disse raketter, da det vil give en masse arbejdspladser i USA.

De dumme journalister og venstreorienterede skulle måske sætte sig ind i, at det kunne være lige meget med at nedlægge USAs olieindustri, hvis blot ti af disse blev affyret på jordens overflade eller for den sags skyld i rummet. Men nej, det rækker intelligensen ikke til hos dem. De skulle skamme sig!

Vi er mange der husker, hvordan danske medier kørte en hetz op mod Trump om, hvor krigsgal han var – det var så galt at børn fik ondt i maven i skolen og mindre børn ikke kunne sove, fordi han var blevet præsident og de nu troede at han ville starte en verdenskrig. Det der i virkeligheden skete var, at Trump bl.a. skabte fred i Mellemøsten mellem stridende parter, der normalt ville slå hinanden ihjel og trak tropper hjem fra Syrien og Afghanistan og dermed afsluttede krige.

Men nej, det var ikke Trump, børnene skulle få ondt i maven og græde over, det er den præsident, der nu sidder i præsidenetstolen Joe Biden, en mand der tydeligt er mærket af senilitet. Ifølge Skynews kom Biden ved en offentlig begivenhed til at tage sin teleprompter ud af øret og dermed var hans livsline til folk med hjernen i behold væk. Nu kom der bare noget fuldstændig usammenhængende ud af hans mund. Det var så pinligt skrev Skynews.

En anden gang med telepromteren i øret, gik Biden forbi nogle mariner, mens Biden gentog hvad telepromteren sagde til ham, så han sagde med sin drevne stemme “salute the marines”.

Nej, nu har vi allesammen noget at være bekymrede over – nu er det virkeligt.

Læs artikel fra DR:

Rækkevidde på 10.000 kilometer og en sprængkraft som 20 Hiroshima-bomber: USA bygger nye atomvåben