SIAD kan ikke længere kontaktes over FB

SIAD har igennem flere år været generet af FB’s moderatorer og venstreorienterede som anmelder ethvert opslag som Anders Gravers slår op på facebook. Det har gjort at mange personer tror, at vi er holdt op med at eksistere, fordi vi ikke længere manifesterer os på facebook.

Efter udelukkelserne fra facebook har vi ufortrødent fortsat, men så kommer den næste anmeldelse. I den seneste anmeldelse er man gået 4 år tilbage i tiden på Anders Gravers’ FB-profil for at udelukke ham. Her har man så fundet et sted hvor Anders Gravers nævner Tommy Robinson (det må man ikke på facebook, idet han betegnes som et farligt menneske) Beskeden var at Anders Gravers er udelukket i 90 dage fra at slå noget op på facebook, idet han har overtrådt FB’s fællesskabsregler. Det har han gjort ved at have delt noget om “farlige personer” skriver facebook til Anders Gravers.

Med denne handling fra FB’s side og vores fjenders side som kæmper indædt mod sandhed og demokrati, så opgiver vi ikke FB, men er der, når det er muligt. Så al kontakt til SIAD vil nu fremover foregå pr. email eller igennem vores vennesystem.

KONTAKT FIL SIAD FREMOVER: siaddk@gmail.com

2 comments

  1. Michael Unna

    Jeg har for lang tid siden meldt mig ud af Facebook efter en kort periode derinde. Helle Thorning Scmidt får forhåbentlig en masse penge for at cencurere ytringsfriheden. (Gad vide om hun er stolt over denne åndelige prostitution). Boykot bare det medie.