Aktioner

Tiden er nu moden til at befri vores land

SIAD KAMPAGNE

DE SIDSTE UGERS VOLDELIGE ANGREB HVOR BANDERS VOLD IKKE KUN GÅR UD OVER DE INVOLVEREDE, MEN OGSÅ OVER HELT USKYLDIGE DANSKERE, ER KUN BEGYNDELSEN PÅ VORES LANDS OPLØSNING. DERFOR SKAL DER HANDLES NU.

De fremmedes voldstendenser gik sidst ud over en uskyldig dame, som var ude og lufte sin hund. Hun blev sparket ned og slået af tre tilløbende.

Kuglerne og bomberne flyver og sprænger i København, mens politikerne ikke rører en finger for at beskytte danskerne, men tværtimod gør det tillokkende for de fremmede at flytte hertil i hobetal efter lempelserne af den tidl. regerings stramninger.

DERFOR STARTER STOP ISLAMISERINGEN AF DANMARK KAMPAGNEN “REJS HJEM MUHAMMED”.

SIAD ser det som sit fornemste formål at være med til at organisere modstanden mod islamiseringen på alle områder og med alle midler. Modstanden skal bl.a også rettes mod danske overløbere og kapitulanter og landsforrædere generelt. Det skal ikke længere være gratis at ville ødelægge sit land og sit folk.

Tiden er nu moden til af al mulig kraft at modsætte sig besættelsen og islamiseringen af vores land. Antallet af indvandrere med muslimsk baggrund kommer nu til at stige kraftigt efter Enhedslisten, SF og Socialdemokratiet igen har gjort det til et slaraffenland for enhver demokrati-analfabet at bosætte sig i Danmark.
Så nu er tiden inde til at den danske befolkning træder i fuld karakter og yder aktivt modstand mod ødelæggelsen af Danmark.

Stop Islamiseringen Af Danmark opfordrer til at styrke sammenholdet i Danmark

  • undgå splid imellem grupper i befolkningen som har fælles mål.
  • støt de positive kræfter
  • protestér mod islamiseringen overalt hvor den dukker op
  • totalt boykot af alle forretninger og butikker ejet af de tilløbende profetfølgere
  • totalt boykot af danske virksomheder og institutioner der føjer sig efter islamiske regler, ex. tilladelse af tørklæder til personale der har med kunder at gøre, oprettelse af baderum, oprettelse af bederum, adskillelse efter køn eller religiøs adskillelse eller tilladelse af halalslagtede varer i danske butikker – de findes i næsten alle butikker, så her kunne den patriotiske dansker klage til butikken over, at de er med til at støtte terror, igennem at der betales penge til halalmærker til yderligtgående arabiske organisationer
  • af alle kræfter modarbejde dannelsen af et to-kulturelt samfund med to religioner, to sprog og to økonomier

Samtidig med disse ting som befolkningen kan gøre her og nu vil Stop Islamiseringen Af Danmark nu påbegynde “Rejs hjem”- kampagner rundt i byer og parallelsamfund, hvor vi vil opfordre de tilløbende til at rejse hjem.

Vi har symbolsk vores Muhammedtegninger med som kæmpe bannere for at vise, at vi i Danmark følger de danske regler og at muslimske regler som dødsstraf for at tegne profeten vil vi blæse en lang march.
Vi vil også bruge vores “Go home refugees”-bannere plus de nye “Rejs hjem Go home Muhammed”

Vi indfører også et nyt begreb, kridtning mod islamiseringen, for at undgå mediernes mørklæggelse af vores aktioner, som vi vil offentliggøre på vores hjemmeside.

  • Man kan med kridt på vejbaner og fortove – og hvor det ellers er lovligt – skrive “Rejs hjem Muhammed” og til andre tider kan der skrives www.siaddk.dk

Vi vil nu løbende her på hjemmesiden følge op med update på kampagnen. I må også gerne sende billeder af jeres kridtninger, som vi vil offentliggøre her på siden.

Posters/plakater til Boykot islam og til Go home-kampagnen, kan printes ud her fra hjemmesiden – se øverst i højre spalte.