SIADs nye aktioner og demonstrationer

Lad jorden brænde under de folkeforrædere, der vil opløse Danmark eller hellere så muslimsk indflydelse styre Danmark.

SIADs kommende aktioner og demonstrationer vil være vendt mod dem, der ønsker at sælge din fødselsret væk til tilløbende muslimer. Der vil være aktioner mod de folketingspolitikere, der uden at ryste på hånden, forærer danske områder væk til islam eller til politikere, der synes der skal tages hensyn til de tilløbende fremmede, før der skal tages hensyn til danskerne. Det går også ud over politikere, der stemte Nej til DF’s forbud mod minareter og bønneopkald.

Vi har kun ét land. Muslimerne har efter eget udsagn 46 lande, hvor de er i overtal. Mister de 1 eller 10 lande, har de stadigvæk masser af lande, hvor de kan være sig selv, men vi har kun ét Danmark og det skal beskyttes med alle midler. For vi har ingen steder at tage hen.

I SIAD har vi længe været udsat for en dæmonisering pgra. vores islamkritik. Nu er det på tide at væmmeligboerne smager deres egen medicin og det sker nu.

Så landsforræderiske lokalpolitikere, journalister, folketingspolitikere, embedsmænd, kommunalt ansatte – nu er det jeres tur til at mærke, at jeres ulækre holdninger er upopulære.

Anders Gravers
Formand for Stop Islamiseringen Af Danmark